- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.861
bu spermleri günlük guclendiremezmiyiz :)Yumurta çatladıktan sonra 24 saat vaktin var sabah olduğu için sperm kalitesi düşebilir bence bu ay olmazsa pozitifi görene kadar 4 gün öncesi olmasın ki kaliteli spermlerle pozitiften sonra 3 gexe üst üste olsun bak benim bu ay 10.11.13.14.16. Gün oldu pozitif 17.gün olmadı yani çok oldu kalite gitti ☺ama yinede bu gece olsun belli mi olur ☺
çatlamışKızlar testlerden biri dün saat 4 te yaptığım diğerinde bugün ki çatlamış mı simdi ne dersiniz
testin silikşleşmiş yani çatlamış... hiç durma bu gece şöyle 22.00 gibi çalışın bence.. yarında gece çalışın.. sonrada gun aşırı çalışın bence.. bu gece çalışma olacağı için eşine ilişkiden 1 saat once mutlaka sert bir kahve içir. varsa havuç yedir... ceviz fındıık yedir... bitter çikolata da olur... sonraa çalış bence :) inşallah tuttar canımMerhaba canım bende çift cizgiyi dun saat 4 de gordum ama önceki iki gün çalışma olduğu için sabahı bekledim sabah calistim bugünde 4 te tekrarladim testi çizgi siliklesti geceyi beklesem mi yumurta catlamis tam nasıl oluyor bilemedim
bence 9 ve 10 u ilk idrarınla yapmışsın olmamış gibi.. 13 de koyulaşmaya başlamış mutemelen yarın koyu çizgi koyulaşırYorumlarsaniz cok sevinirim kızlar. 9 ve 10 daha belirgindi durdukça siliklemis . Durum nedir
Su an kahvesini yudumluyor bitter çikolata eşliğinde :) bide havuç mu tutustursam eline :) ayy ne yapacağını sasirdim inankiitestin silikşleşmiş yani çatlamış... hiç durma bu gece şöyle 22.00 gibi çalışın bence.. yarında gece çalışın.. sonrada gun aşırı çalışın bence.. bu gece çalışma olacağı için eşine ilişkiden 1 saat once mutlaka sert bir kahve içir. varsa havuç yedir... ceviz fındıık yedir... bitter çikolata da olur... sonraa çalış bence :) inşallah tuttar canım
Canim bu geceyi mutlaka degerlendirim isin bitdikden sonra kipardanadan uyuya kal. Yarinida degerelendirin gece .esini iyi besle. Havuc suyu ceviz yedirMerhaba canım bende çift cizgiyi dun saat 4 de gordum ama önceki iki gün çalışma olduğu için sabahı bekledim sabah calistim bugünde 4 te tekrarladim testi çizgi siliklesti geceyi beklesem mi yumurta catlamis tam nasıl oluyor bilemedim
aksine en doğru zamanda yapmışsın, inşallah tutar :)Arkadaşlar merhaba ben ikinci çizgiyi çok net gördüm ve ertesi sabah çalıştık.ogün tekrar yaptığımda çizgi silinmişti.sizce olma ihtimali nedir kaçırdım mı yoksa
Canımmm benimki 2. havucunu kemiriyor.. öyle yazıklar ki.. ne versek onu yiyorlarrr:))))) bide kemirriken ses çıkyorr için için gülüyorumm:)))))))))) ÇOK iyi yapmışsın ellerine sağlık bacımmmm unuttum kahveden 1.5 saat sonra ilişki:))) havucuda ver wallaaa ceviz fındık ne bulduysan:))))Su an kahvesini yudumluyor bitter çikolata eşliğinde :) bide havuç mu tutustursam eline :) ayy ne yapacağını sasirdim inankii
Allah yar ve yardımcı olsun canım Allah büyüktürSağolun kızlar ya böyle destek olmaniz çok güzel Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin bu arada ben ikinci için uğraşıyorum 6 yasinda bi oglum var ogluşumda hemen ilk ayda kalmıştım bunda 8 aydır uğraşıyorum sol yumurtalıkta 2,5 cm dermoid kist var sağda da aynı ölçüde su kisti kaç Dr gezdim gebeliğe engel değil dediler doğumda alınır dediler bakalım hayırlısı Allahtan
Havucu yedi kutur kutur :) şimdide fındık fıstık yiyoo:)ne derseniz uyguluyorum canım sagolunCanımmm benimki 2. havucunu kemiriyor.. öyle yazıklar ki.. ne versek onu yiyorlarrr:))))) bide kemirriken ses çıkyorr için için gülüyorumm:)))))))))) ÇOK iyi yapmışsın ellerine sağlık bacımmmm unuttum kahveden 1.5 saat sonra ilişki:))) havucuda ver wallaaa ceviz fındık ne bulduysan:))))
İnşallah canım senin ilk mi olacakAllah yar ve yardımcı olsun canım Allah büyüktürİnşallah 2. de gelecek
Allah'ın izniyle inşallahhh olacakk... bu gece birlikte olmadan Rabbime dua et.. bir tek senden isterim Allahım bize hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip et.. de Rabbim ol der ve olurr... Sen morali yüksek tut... RASTGELE bacım:)Havucu yedi kutur kutur :) şimdide fındık fıstık yiyoo:)ne derseniz uyguluyorum canım sagolun
evetttttttttttttttkızlar bu akşam herkes çalışma yapacak herhalde
Hayır canım hepsini aksam saat 6 ile 8 Arasında Yaptım testleribence 9 ve 10 u ilk idrarınla yapmışsın olmamış gibi.. 13 de koyulaşmaya başlamış mutemelen yarın koyu çizgi koyulaşır
Tabiki eşine keçi boynuzu kürü yap benimki asla pekmezini bile kabul etmio ☺bu spermleri günlük guclendiremezmiyiz :)
evet .. inşallahhh Rabbim nasip ederse ilk olacak ondan çok istekliyimm... Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallahhh....İnşallah canım senin ilk mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?