Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bu spermleri günlük guclendiremezmiyiz :)

testin silikşleşmiş yani çatlamış... hiç durma bu gece şöyle 22.00 gibi çalışın bence.. yarında gece çalışın.. sonrada gun aşırı çalışın bence.. bu gece çalışma olacağı için eşine ilişkiden 1 saat once mutlaka sert bir kahve içir. varsa havuç yedir... ceviz fındıık yedir... bitter çikolata da olur... sonraa çalış bence :) inşallah tuttar canım

Su an kahvesini yudumluyor bitter çikolata eşliğinde :) bide havuç mu tutustursam eline :) ayy ne yapacağını sasirdim inankii

Canim bu geceyi mutlaka degerlendirim isin bitdikden sonra kipardanadan uyuya kal. Yarinida degerelendirin gece .esini iyi besle. Havuc suyu ceviz yedir

Su an kahvesini yudumluyor bitter çikolata eşliğinde :) bide havuç mu tutustursam eline :) ayy ne yapacağını sasirdim inankii
Canımmm benimki 2. havucunu kemiriyor.. öyle yazıklar ki.. ne versek onu yiyorlarrr:))))) bide kemirriken ses çıkyorr için için gülüyorumm:)))))))))) ÇOK iyi yapmışsın ellerine sağlık bacımmmm unuttum kahveden 1.5 saat sonra ilişki:))) havucuda ver wallaaa ceviz fındık ne bulduysan:))))

Sağolun kızlar ya böyle destek olmaniz çok güzel Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin bu arada ben ikinci için uğraşıyorum 6 yasinda bi oglum var ogluşumda hemen ilk ayda kalmıştım bunda 8 aydır uğraşıyorum sol yumurtalıkta 2,5 cm dermoid kist var sağda da aynı ölçüde su kisti kaç Dr gezdim gebeliğe engel değil dediler doğumda alınır dediler bakalım hayırlısı Allahtan

Allah yar ve yardımcı olsun canım Allah büyüktür İnşallah 2. de gelecek

Havucu yedi kutur kutur :) şimdide fındık fıstık yiyoo:)ne derseniz uyguluyorum canım sagolun

Havucu yedi kutur kutur :) şimdide fındık fıstık yiyoo:)ne derseniz uyguluyorum canım sagolun
Allah'ın izniyle inşallahhh olacakk... bu gece birlikte olmadan Rabbime dua et.. bir tek senden isterim Allahım bize hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip et.. de Rabbim ol der ve olurr... Sen morali yüksek tut... RASTGELE bacım:) bende bu gece çalışcam kardeşinede dua et olurmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…