- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.881
Benimki yarın gece olacak malum 11.günkızlar bu akşam herkes çalışma yapacak herhalde
bence yarın iyice koyulaşcak benimde 13. gun seninki gibiydi..Hayır canım hepsini aksam saat 6 ile 8 Arasında Yaptım testleri
Allah kabul etsin.. Ayrıca Rabbim senden razı olsun bizede dua edeceğin için... Sana dua ettim Allahın izniylee olur inşallah tez zamanda sağlıkla...Tamam canım edicem hatta simdi yatsiyi kilicam peşine hepimiz için dua edicem Rabbim hepimizin gonlundekini hayirlisiyla versin inşallah sizde bana dua edinnnn
bence yumurtlamamışsın ama çpok yakınsın yumurtlamayaEki Görüntüle 1392111 Eki Görüntüle 1392111 Kizlar 1 saat once yaptim ovulasyon testini...yumurylamis miyim ben???
evetttt.. öncesinde bol fındık yesin eşin. kafeinden uzak..Benimki yarın gece olacak malum 11.gün
Amin canım hepimizden razı olsun inşallah çok sagollbence yarın iyice koyulaşcak benimde 13. gun seninki gibiydi..
Allah kabul etsin.. Ayrıca Rabbim senden razı olsun bizede dua edeceğin için... Sana dua ettim Allahın izniylee olur inşallah tez zamanda sağlıkla...
Bilmiyorum son bu laboquik marka oncekiler ovula dye markaydi onlar tam belirgin cikmiyodu bu kadar...bugun hic yapmadim sivi almadan 7de yaptim aklim karsti dogrulugu hakkinda?bence yumurtlamamışsın ama çpok yakınsın yumurtlamaya
Görüşürüz canım sağolherkese iyi geceler iyi çalışmalarben kaçiim artık görürşürzzzz
Canim senin durumunla benimki inanki ayni degil.senin gebelik testlerin baya belirgin.bence kan testi yaptir ya da direkt doktora git.ben bugun cikacak sonuca gore bir iki gune gidicem doktora.pozitif ciksada gidicem negatif ciksada.cunku adet olmadiysam birseyler oluyo demektir.ben senin yerinde olsaydim coktan gitmistim.en azindan keseyi gorursun
aksam 22:00 den sonra yapılan ve sabah ilk idrarla yapılan testler sayılmıyor. ve çok sıvı aldığın testler. bu markaya göre gayet net testin. eğer bugün ilk pik gününse yarın akşama doğru yumurtalamn olabilir. mesela ben galenik marka kullanıyorum. bu benim testim 14. gün yumurtladım. yani 2 gün pozitif gördüm benim testimleBilmiyorum son bu laboquik marka oncekiler ovula dye markaydi onlar tam belirgin cikmiyodu bu kadar...bugun hic yapmadim sivi almadan 7de yaptim aklim karsti dogrulugu hakkinda?
Aksam 7de yaptim saat 2bucukta sivi almistim...sabah ve yarin aksamda yapmayi dusunuyorum iliskinin bugun ve yarin olamsi onemli degilmi?ilk defa bu ay kullaniyorum ov.testini de o yuzden aklim karsik biraz...daha once isi takibi yapiyordum...o da yaniltti beni???aksam 22:00 den sonra yapılan ve sabah ilk idrarla yapılan testler sayılmıyor. ve çok sıvı aldığın testler. bu markaya göre gayet net testin. eğer bugün ilk pik gününse yarın akşama doğru yumurtalamn olabilir. mesela ben galenik marka kullanıyorum. bu benim testim 14. gün yumurtladım. yani 2 gün pozitif gördüm benim testimle
ilişkin bugün olmamalı bence. pozitifi gördükten 24-36 saat sonra yumurta çatlar ve spermler döller. yani ilk pozitifi gördükten sonra yumurta çatlamaya hazırlanıyor. o gördüğün pozitif çizgi 24 ya da en gec 36 saat öncesini gösteriyor. mesela benim testimde testim 2 gün öncesini gösterdi. yani 12. gün pozitiften 36 saat sonra çatladı. takribi 14. günün sabahına karşı çatlamam olmuştur.Aksam 7de yaptim 3saat 2bucukta sivi almistim...sabah ve yarin aksamda yapmayi dusunuyorum iliskinin bugun ve yarin olamsi onemli degilmi?ilk defa bu ay kullaniyorum ov.testini de o yuzden aklim karsik biraz...daha once isi takibi yapiyordum...o da yaniltti beni???
Yani yarin ve cuma gunu onemli...skintim pko ve prolaktin..ins bi engel olmaz bu ay...ilişkin bugün olmamalı bence. pozitifi gördükten 24-36 saat sonra yumurta çatlar ve spermler döller. yani ilk pozitifi gördükten sonra yumurta çatlamaya hazırlanıyor. o gördüğün pozitif çizgi 24 ya da en gec 36 saat öncesini gösteriyor. mesela benim testimde testim 2 gün öncesini gösterdi. yani 12. gün pozitiften 36 saat sonra çatladı. takribi 14. günün sabahına karşı çatlamam olmuştur.
tabi yarın sabahta yapsan spermler 72 saat yaşıyor yine yumurtan döllenir. eğer herhangi bir sıkıntınız yoksa.
zaten yumurtladığın gün şefaf yumurta akı gibi akıntın olur. elde uzayan. iki parmağının arasına alınca uzar. ve hangi taraftan yumurtluyorsan orada ağrı top noktasına çıkar.Yani yarin ve cuma gunu onemli...skintim pko ve prolaktin..ins bi engel olmaz bu ay...
Evet ama bu akintim brnim adete 10 gun kala oluyo agrimda o zaman oluyo 30 gunluk adet gunumun 20.gununde falan yani...duzensiz...zaten yumurtladığın gün şefaf yumurta akı gibi akıntın olur. elde uzayan. iki parmağının arasına alınca uzar. ve hangi taraftan yumurtluyorsan orada ağrı top noktasına çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?