Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hayır canım hepsini aksam saat 6 ile 8 Arasında Yaptım testleri
bence yarın iyice koyulaşcak benimde 13. gun seninki gibiydi..
Tamam canım edicem hatta simdi yatsiyi kilicam peşine hepimiz için dua edicem Rabbim hepimizin gonlundekini hayirlisiyla versin inşallah sizde bana dua edinnnn
Allah kabul etsin.. Ayrıca Rabbim senden razı olsun bizede dua edeceğin için... Sana dua ettim Allahın izniylee olur inşallah tez zamanda sağlıkla...

bence yumurtlamamışsın ama çpok yakınsın yumurtlamaya
Bilmiyorum son bu laboquik marka oncekiler ovula dye markaydi onlar tam belirgin cikmiyodu bu kadar...bugun hic yapmadim sivi almadan 7de yaptim aklim karsti dogrulugu hakkinda?

Canim inan bana benim durumumlada seninki cok farkli yurtdisindayim sadece kalp atisini dinliyorlar 4. Ayinda falan bi kez ultrasonda bakiyor. O yuzden gitmedim cuma gunu gidip kan verebilirim ancak bide kalp atisini dinlerim onuda yaparlarsa fazlasini yapmazlar. Kendin istersen özelden baktiriyosun.

Bilmiyorum son bu laboquik marka oncekiler ovula dye markaydi onlar tam belirgin cikmiyodu bu kadar...bugun hic yapmadim sivi almadan 7de yaptim aklim karsti dogrulugu hakkinda?
aksam 22:00 den sonra yapılan ve sabah ilk idrarla yapılan testler sayılmıyor. ve çok sıvı aldığın testler. bu markaya göre gayet net testin. eğer bugün ilk pik gününse yarın akşama doğru yumurtalamn olabilir. mesela ben galenik marka kullanıyorum. bu benim testim 14. gün yumurtladım. yani 2 gün pozitif gördüm benim testimle

Eklentiler

• 20150125_115619.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 72
Aksam 7de yaptim saat 2bucukta sivi almistim...sabah ve yarin aksamda yapmayi dusunuyorum iliskinin bugun ve yarin olamsi onemli degilmi?ilk defa bu ay kullaniyorum ov.testini de o yuzden aklim karsik biraz...daha once isi takibi yapiyordum...o da yaniltti beni???

ilişkin bugün olmamalı bence. pozitifi gördükten 24-36 saat sonra yumurta çatlar ve spermler döller. yani ilk pozitifi gördükten sonra yumurta çatlamaya hazırlanıyor. o gördüğün pozitif çizgi 24 ya da en gec 36 saat öncesini gösteriyor. mesela benim testimde testim 2 gün öncesini gösterdi. yani 12. gün pozitiften 36 saat sonra çatladı. takribi 14. günün sabahına karşı çatlamam olmuştur.

tabi yarın sabahta yapsan spermler 72 saat yaşıyor yine yumurtan döllenir. eğer herhangi bir sıkıntınız yoksa.

Yani yarin ve cuma gunu onemli...skintim pko ve prolaktin..ins bi engel olmaz bu ay...

zaten yumurtladığın gün şefaf yumurta akı gibi akıntın olur. elde uzayan. iki parmağının arasına alınca uzar. ve hangi taraftan yumurtluyorsan orada ağrı top noktasına çıkar.
Evet ama bu akintim brnim adete 10 gun kala oluyo agrimda o zaman oluyo 30 gunluk adet gunumun 20.gununde falan yani...duzensiz...

Arkadaşlar benimde adet olmadan 1 hafta önce inanılmaz kasik ağrım olur yani yaklaşık adetten 10 gün önce bile olmuyo. Bende geç yumurtlama mi var sizce. Hani normal yumurtlama 14 gün öncesi diyorlar ya. Kafam karıştı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…