Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benimde oyle canim agri oluyo akintimda okuyo hatta adet oldun saniyorum ama olmamisim...bende bu yuzden ov.testi aldim...son olarak 2.cizgi biraz daha koyu cikti bakalm hayrlisi

Benimde oyle canim agri oluyo akintimda okuyo hatta adet oldun saniyorum ama olmamisim...bende bu yuzden ov.testi aldim...son olarak 2.cizgi biraz daha koyu cikti bakalm hayrlisi
Aynen canım ya hatta geceleri adet sancısı gibi bir sanciyla uyanıyorum. Acaba bizim için hangi günler değerli? Ovulasyon testi sipariş ettim ancak daha elime ulaşmadı.

Canim ben simdi acilden geliyorum.maalesef dusuk yapiyorum.cuma tekrar gidicem o zaman anlasilacak gebeligin sonlanip sonlanmadigi.ama suanda yasadigim adet kanamasi degil dusuk kanamasiymis.agrilarim yeni yeni dindi.anca yazacak gucu buldum..cok kotuyum

Bu arada senin ilk
Canımm çok geçmiş olsun

Ayyy canim gecmis olsun insallah bisey olmaz cok uzuldum dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun cnm

Ovulasyon testinde en iyi marka hangisi? ben de alacağım bu ay ama markaya karar veremedim.

canım benim yazmayınca kötü giden bişeyler olduğunu anlamıştım. şöyle düşün hamile kalabiliyosun çok şükür onu biliyoruz. Bende adet oldum dün ve bugün iyice arttı kanamam. Yalnız ben hiç üzülmedim hatta rahatladım. Sanırım hamilelikten çok korkuyorum. Hazır değilim galiba. Önümüzdeki aylara bakalım artık.

Ay canim cok uzuldum cok gecmis olsun. Allah yardimcin olsun tatlim.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eder inş. tez zamanda.

Çok geçmiş olsun S sssn

Kaç gündür bunu düşünüp duruyorum , sanırım bende senin gibi hamilelikten korkuyorum dolore. Hatta öyle böyle değil , 9 ay nasıl taşırım sonrasında o doğum sancılarını nasıl çekerim , bebeği alıp eve gelince o psikolojinin altından nasıl kalkarım , bebeğe yetebilmeyi becerebilir miyim , iste günlerdir bu sorular beynimi kemirip duruyor. Sanırım önce hazır hissetmek lazım.

inan çok üzüldüm... rabbim yardımcın olsun... çok bekletmeden sağlıklı ve hayırlı evlat versin.. üzülme vücut sağlıksız bebeği atarmış... ya sakat olsaydı Allah korusun canım.. Rabbim neylerse güzel eyler..

Ben bundan 3-4 ay öncesine kadarr imkan bile tanımadım bu korkularımdan. Eşim çok istiyo çocuk ve ben onun insanların çocuklarına imrenerek bakmasından çok rahatsız oluyorum. Bana çaktırmamaya çalışıyo ama tabiki anlıyorum. Yaşımda artık 29. Bi an önce Rabbim öyle çok istemeyi nasip etsinki bana o korkularım gitsin istiyorum. Hamilelikten, doğuma girmekten çok korkuyorum. Doğurduktan sonrası için bi korkum yok ama bu süreç benim uykularımı kaçırıyor şimdiden. Çünkü malesef ağrı eşiğim çok düşük. Doktor alttan muayene ettiğinde bile ortalığı yıkıyorum. Hep tamam hazırım diyorum iki aydır ama gel görki o gebelik testini yaptıktan sonra hamile olmaktan çok korkuyorum titreme alıyor hazır değilim ben diyorum. Dua edelim birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…