- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.901
Benimde oyle canim agri oluyo akintimda okuyo hatta adet oldun saniyorum ama olmamisim...bende bu yuzden ov.testi aldim...son olarak 2.cizgi biraz daha koyu cikti bakalm hayrlisiArkadaşlar benimde adet olmadan 1 hafta önce inanılmaz kasik ağrım olur yani yaklaşık adetten 10 gün önce bile olmuyo. Bende geç yumurtlama mi var sizce. Hani normal yumurtlama 14 gün öncesi diyorlar ya. Kafam karıştı biraz
Ya yumurtlamama daha çok var malüm gün 15.gün ☺evetttt.. öncesinde bol fındık yesin eşin. kafeinden uzak..sonrası allaha kaldı
Aynen canım ya hatta geceleri adet sancısı gibi bir sanciyla uyanıyorum. Acaba bizim için hangi günler değerli? Ovulasyon testi sipariş ettim ancak daha elime ulaşmadı.Benimde oyle canim agri oluyo akintimda okuyo hatta adet oldun saniyorum ama olmamisim...bende bu yuzden ov.testi aldim...son olarak 2.cizgi biraz daha koyu cikti bakalm hayrlisi
Canım adetine kac gün kala 2. Çizgi koyu cikti sende.Benimde oyle canim agri oluyo akintimda okuyo hatta adet oldun saniyorum ama olmamisim...bende bu yuzden ov.testi aldim...son olarak 2.cizgi biraz daha koyu cikti bakalm hayrlisi
Canim benim adetim 30 gunde 1 oluyo su an 12si 13u gibi olmam lazim ve bugun cikti2.cizgi 15 gun var yani adetime...Canım adetine kac gün kala 2. Çizgi koyu cikti sende.
Canim ben simdi acilden geliyorum.maalesef dusuk yapiyorum.cuma tekrar gidicem o zaman anlasilacak gebeligin sonlanip sonlanmadigi.ama suanda yasadigim adet kanamasi degil dusuk kanamasiymis.agrilarim yeni yeni dindi.anca yazacak gucu buldum..cok kotuyumCanim inan bana benim durumumlada seninki cok farkli yurtdisindayim sadece kalp atisini dinliyorlar 4. Ayinda falan bi kez ultrasonda bakiyor. O yuzden gitmedim cuma gunu gidip kan verebilirim ancak bide kalp atisini dinlerim onuda yaparlarsa fazlasini yapmazlar. Kendin istersen özelden baktiriyosun.
Canımm çok geçmiş olsunCanim ben simdi acilden geliyorum.maalesef dusuk yapiyorum.cuma tekrar gidicem o zaman anlasilacak gebeligin sonlanip sonlanmadigi.ama suanda yasadigim adet kanamasi degil dusuk kanamasiymis.agrilarim yeni yeni dindi.anca yazacak gucu buldum..cok kotuyum
Canim ben simdi acilden geliyorum.maalesef dusuk yapiyorum.cuma tekrar gidicem o zaman anlasilacak gebeligin sonlanip sonlanmadigi.ama suanda yasadigim adet kanamasi degil dusuk kanamasiymis.agrilarim yeni yeni dindi.anca yazacak gucu buldum..cok kotuyum
Çok geçmiş olsun cnmCanim ben simdi acilden geliyorum.maalesef dusuk yapiyorum.cuma tekrar gidicem o zaman anlasilacak gebeligin sonlanip sonlanmadigi.ama suanda yasadigim adet kanamasi degil dusuk kanamasiymis.agrilarim yeni yeni dindi.anca yazacak gucu buldum..cok kotuyum
Canim ben simdi acilden geliyorum.maalesef dusuk yapiyorum.cuma tekrar gidicem o zaman anlasilacak gebeligin sonlanip sonlanmadigi.ama suanda yasadigim adet kanamasi degil dusuk kanamasiymis.agrilarim yeni yeni dindi.anca yazacak gucu buldum..cok kotuyum
Ay canim cok uzuldum cok gecmis olsun. Allah yardimcin olsun tatlim.Canim ben simdi acilden geliyorum.maalesef dusuk yapiyorum.cuma tekrar gidicem o zaman anlasilacak gebeligin sonlanip sonlanmadigi.ama suanda yasadigim adet kanamasi degil dusuk kanamasiymis.agrilarim yeni yeni dindi.anca yazacak gucu buldum..cok kotuyum
normalde t çizgisi ya c den koyu olacak yada ikiside aynı koyulukta olacak ama sen çok yaklşamışsın ama sen yinede bu kırmızı gördügün günleri boş geçirme ve testi yapmaya devam etEki Görüntüle 1392111 Eki Görüntüle 1392111 Kizlar 1 saat once yaptim ovulasyon testini...yumurylamis miyim ben???
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eder inş. tez zamanda.Canim ben simdi acilden geliyorum.maalesef dusuk yapiyorum.cuma tekrar gidicem o zaman anlasilacak gebeligin sonlanip sonlanmadigi.ama suanda yasadigim adet kanamasi degil dusuk kanamasiymis.agrilarim yeni yeni dindi.anca yazacak gucu buldum..cok kotuyum
canım benim yazmayınca kötü giden bişeyler olduğunu anlamıştım. şöyle düşün hamile kalabiliyosun çok şükür onu biliyoruz. Bende adet oldum dün ve bugün iyice arttı kanamam. Yalnız ben hiç üzülmedim hatta rahatladım. Sanırım hamilelikten çok korkuyorum. Hazır değilim galiba. Önümüzdeki aylara bakalım artık.
inan çok üzüldüm... rabbim yardımcın olsun... çok bekletmeden sağlıklı ve hayırlı evlat versin.. üzülme vücut sağlıksız bebeği atarmış... ya sakat olsaydı Allah korusun canım.. Rabbim neylerse güzel eyler..Canim ben simdi acilden geliyorum.maalesef dusuk yapiyorum.cuma tekrar gidicem o zaman anlasilacak gebeligin sonlanip sonlanmadigi.ama suanda yasadigim adet kanamasi degil dusuk kanamasiymis.agrilarim yeni yeni dindi.anca yazacak gucu buldum..cok kotuyum
Çok geçmiş olsun S sssn
Kaç gündür bunu düşünüp duruyorum , sanırım bende senin gibi hamilelikten korkuyorum dolore.Hatta öyle böyle değil , 9 ay nasıl taşırım sonrasında o doğum sancılarını nasıl çekerim , bebeği alıp eve gelince o psikolojinin altından nasıl kalkarım , bebeğe yetebilmeyi becerebilir miyim , iste günlerdir bu sorular beynimi kemirip duruyor. Sanırım önce hazır hissetmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?