Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım benim bi tane oğlum var 5 yaşında ikinci için uğraşıyoruz şimdi ama olmuyo henüz ama ilk doğumumda bende senim giboydim çok korkuyodum inan ama 15 dk sürdü doğumum o kadar kolay ki hiç korkutma kendini

İnan böyle kişilerden desteğe o kadar ihtiyacım varki anlatamam. Epidural doğum olsun istiyorum ona da eşim çok riskli diye izin vermiyor. Diğerleri de korkutuyor beni çok

Birşey sormak istiyorum. Şimdi benim 12. günüm ovulasyon testi yeni elime ulaştı. Ben testi yapmaya başlamalımıyım? 2 çizgiyi görene kadar hergün yapacak mıyım? Yoksa bir sonraki ayı bekleyip 9. günde mi testi yapmaya başlıcam???

İnan böyle kişilerden desteğe o kadar ihtiyacım varki anlatamam. Epidural doğum olsun istiyorum ona da eşim çok riskli diye izin vermiyor. Diğerleri de korkutuyor beni çok
Ben hemen gitmedim hastaneye canım gece 3 te sancım basladı ama ben sabah 9 da gittim iyikide öyle yapmışım gittiğimde 6 cm açılmam vardı doğumhanede yolladılar 8 cm olmuşum inan nasıl kabız olursun ya aynen öyle canım hiç öyle abartılcak bişey yok tatlım

Öylemi diyosun . millet burun kemiğin hariç tüm kemiklerin sızlıyo diyor. Normal doğum sezeryana göre daha az riskli dimi? Ben zaten hep normal doğum istiyorum ama insanlar öyle anlatıyoki bebek istesemde istemiyorum bu sefer.

Yok tatlım asla öyle abartılcak bi durum olmuyo bütün kemiklerin sızlamıyo diyorum ya nasıl kabız olursun karnın ağrır aynen öyle canım

merhaba arkadaşlar
öncelikle çok geçmiş olsun S sssn umarım en kısa zmaanda bebişini alırsın kucağına en azından hamile kalabiliyormussun bole düşünmeye çalış
uzun zamandır forumları takip ediyorum ve en sonunda dayanamayıp sizden de fikir almak istedim. 2 aydır ovulasyon testi kullanıorm ve teste gore cft cızgıyıde yakalıorm ancak gecen ay hamıle kalamdm bu ayda yakaladm ancak benım sole bı sorum var 29 günde bir adet oluyorum ama 11-12.günler cft cızgıyı yakalıorm çok erken değil mi? cft czgıden yaklasık 1 hafta gecmesne ragmen hala kasıklarım agrıyor yanı yumurtluyormuyum hala? bız sadece cft cızgıyı gordugum andan ıtıbaren 3 gunu değrlendırp bi gun ara verip diğer gunu değrlndirdik hem gecen ay hem bu ay nerede hata yapıyor olabilirim?

Canim benim evlat dunyanin en guzel seyi. Benim kizim var 3 yasinda dogurmada yada kucukken zorlandim ama. Su an onu gordukce iyiki dogurmusum diyorum. Dunya bi yana benim prensesim bi yana. Simdide gordugun gibi ikinciyi iatiyorum hemde cok. canim 2 sat kadar dayanman yeterli acilar icin ondan sonra bebisini kucagina aliyosun ve dunyalar senin oluyo. hayatimda en degerlim en kiymetlim kizim . insallah sana ve iateyen her kese nasip eder arkadasim.

Tabi normal doğum daha az riskli canım en azından ben sabah 10.30 da doğum yaptım akşam 4 te çıktım evime geldim canım

Yok tatlım asla öyle abartılcak bi durum olmuyo bütün kemiklerin sızlamıyo diyorum ya nasıl kabız olursun karnın ağrır aynen öyle canım

Allah razı olsun o kadar iyi geldi ki bu dediklerin anlatamam.. Bi kaç kişiyle daha böyle konuşmam lazım etrafa soriyim :)

Ben işte o süre zarfında ya ölürsem ya sakat kalırsam gibi şeyler geçiriyorum kafamdan. Yada artık ağrıdan dayanamayıp bayılırım diyorum.

Canim sunu kabullanman lazim ona hazirlikli olman lazim dogumdan onceki aci hic bir aciyla kiyaslanamaz ama bebisimiz icin deger.a. Oda en cok 2 sat surer. O aciyi bebisinini kucagna aldigin andan sonra unutyosun. sana tavsiyem hastaneyi ve doktorunu cok iyi sec .

Ben işte o süre zarfında ya ölürsem ya sakat kalırsam gibi şeyler geçiriyorum kafamdan. Yada artık ağrıdan dayanamayıp bayılırım diyorum.
Canim gonlune ferah tut. Ben cok cok korkak biriyim doktora kontrole gitdigimde bagirip doktora kizip eve dondigim bile var. Ama hepimizi annelermiz boyle dunyaya getiriyo. Sezaryan asla dusunme tatlim. Cok zor bisey aylarca aci cekiyoaun bebisine kendin bakamazsin dogurdukdan sonra cok uzulursun. Normal dogun dusun 1 haftada kendine geliyosun ve bebisinle mus mutlu yeni hayatina basliyosun.

bence yap belki hala kaçırmamışsındır ben ilk ay 10.gün başlamıştım döngüm ort 32-33 gün 18,gün çatlamıştı yani bu geçen ay

Gerek kalmazsa yapmıycam sezeryan ablamdan biliyorum çektiklerini. Çok sağol Rabbim hepinizden razı olsun. Bu konuyu kapatiyim alakasız bi topikte insanları meşgul etmiyim artık. Rahatsızlık verdimse de hakkınızı helal edin lütfen.

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda saglikli bir bebege kavustursun Rabbim seni üzülme herşeyde bir hayır vardır böyle olmasında da bir hayır vardır

Son düzenleme:
Ne rahatsızlığı canım benim yaa seni rahatlatabildiysek ne mutlu bize helal olsun istediğin zaman sorabilursin canım

arkadaşlar çatlatma ignesi ovi testini uzun üre pozitif gösterirmi.bende bi kaftadır pozitif igne yüzündenmidirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…