- 16 Ocak 2015
- 261
- 217
- 133
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.941
Canım birliktelikten 5 gün sonra çıkabiliyor demişsin. Merak ettim gerçekten 5 gün sonra anlaşılıyor mu?kullandığın test markası nedir?Sevgili bat kardeşlerim , 6 subatı bekleyemedim , ovu testiyle birlikte gelen erken hamilelik testi vardı ,iliskiden 5 gün sonrasında yapılabilen , onu yaptım ve sonuç koca bir tek çizgi. Yani beni es geçin bu ay , inşallah sizler hamişsinizdir.
Canım birliktelikten 5 gün sonra çıkabiliyor demişsin. Merak ettim gerçekten 5 gün sonra anlaşılıyor mu?kullandığın test markası nedir?
düzenli olsa bile yumurtlama gününde değişiklik olabiliyor oyüzden testleri uygulayıp tam gününü tespit etmek lazım benimde 14. gün diye düşünürken 11. gün oldu biraz dahayapmaya devam et geç de olabilir
4-5-6 Şubatı bekleyen arkadaşlarım. Neler yapıyorsunuz? Var mı az da olsa belirtileri olan? Bir tek ben bu kadar sabırsızım galiba size birşeyler yazmadan duramıyorum
Dur bakalım ben bu erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum. yine de umudun olsun içinde. bende kistten şüpheleniyorum ama yine de var içimde bir umut. hergün test yapasım varBen en umut savunucusu insandım , bugün benim de umudum bitti malesef , erken gebelik testi boş çıktı. Bidahaki aya artık..
ooo bize niye haber vermedin ? bak sana bunu yazarken yüzümü güldürdün :) ne zaman alacaksın sonucu?Kızlar adetime daha var ama sabah kan testi verdim
anladım canım. belki de kaçırdım.o zaman benim o aya kadar yapmama gerek yok. değişiyorsa nisanda yapmam yeterli. boşuna testlerimi harcamımm
5-6 hatunduk ya o kadar kişiden 1 tane de mi çıkmayacak? Aynı senin gibi belirti arıyorum bendeBende bekliyorum ya her gün gögüslerimde hassasiyet arıyorum yok ovulasyon testi yaptım bazılarında hamileyse çift çizgi çıkarmış oda silik çıktı oda umudumu kaybediyorum yavas yavas
ben de senin gibiyim mayısta başlıcam ama bu ay başladım ovulasyon testine bence hangi günler olduğunu not etmekte fayda var
Canim ben sahsen o testlere inanmiyorum.dollenmis yumurtanin rahime yerlesmesi bile en az 7 gun suruyo.hic yapipta moralini bozma tatlim sakin olur muValla testin üzerinde öyle yazıyor , ilişkiden 5 gün sonraya kadar sonuc veriyormuş , ben gg den almıştım , laboquick ovulasyon testlerinin yanında 2 adet ultra erken gebelik testi olarak..
Canim ben sahsen o testlere inanmiyorum.dollenmis yumurtanin rahime yerlesmesi bile en az 7 gun suruyo.hic yapipta moralini bozma tatlim sakin olur mu
keşke 10.günden başlasaydım dimibilemedimki... neyse daha 2 ay var. bidahaki ay kaçırmadan. hazırlanıyor gibi yapayım. sağol canım. Sabırsızlanıyorum şimdiden . ben doğum sigortası yaptırmıştım. süremin dolmasını bekliyorum. senin niye Mayıs. umarım zamanı gelince çok beklemeyiz. ön hazırlığımızı yapıyoruz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?