- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.961
Benim adetime bikacgun kala cok gaz sancim oldu inanilmaz derecede.tansiyonumun dusuk oldugunu hissediyodum gozlerim falan karariyodu.bide biliyomusun burun kanamam oldu benim ve buda gebelik belirtisiymis aklinizda bulunsun.boyle belirgin belirtileri goz onunde bulundur bence umudunuda asla yitirme :)Öyle mi diyorsunGöğüslerimde de alakasiz biçimde şişlik ve dokununca ağrı var aslında ama bugün bu testi görünce dedim yine kendimi dinliyorum herhalde.. Bat'a son bir hafta bakalım ne olacak
aynen canım devam et. benim geçen ay 14. günde koyu olmuştu.kızlar 12. günüm benim biraz önce ovulasyon testi yaptım c de tek çizgi. normalde bu vakitler de yumurta gelişiyo değil mi? yani yarın da aynı vakitlerde yapayım mı? lütfen yardım(((
Geçen ay doğum kontrol hapı kullandım ancak sadece 1 ay kullandım. yumurtlamaya etkisi olabilir mi?kızlar 12. günüm benim biraz önce ovulasyon testi yaptım c de tek çizgi. normalde bu vakitler de yumurta gelişiyo değil mi? yani yarın da aynı vakitlerde yapayım mı? lütfen yardım(((
Ben de tayin açıklanmasını bekliyorum :) kritik yerler var oralardan biri çıkarsa biraz daha ertelicez sanırım onun için mayıs. Bu doğum sigortası neymiş ki
Bata 5 ya 6 gun var gebelikde ovuda negatif umudum kiirilmaya basladi.
Canim ikimizinki ayni gun bende bu gun yaptim umutla tek cizgi ikiside. Allahym insallah yuzumuzi guldururbenimde 4 şubat bat ovulasyon testi yaptım bazılarında hamileyse ovulasyon çift çizgi çıkıyormuş silik 2. ci çizgi bütün umutlarımı götürmeye basladı ama ne kadar öyle desemde bitmiyo 4 şubatı beklicem gebelik testi için
Oylemi dersin canim insallah .bu ay bitek bacaklatimda cok yurmusum gibi agri giriyo. Beklemek çok zor offfcanımmm çok erken daha azcık daha sabret:) ikiside negatif olcak tabi çok erken test için.
Oylemi dersin canim insallah .bu ay bitek bacaklatimda cok yurmusum gibi agri giriyo. Beklemek çok zor offf
(Gecen dr uma anlattım bana şunu söyledi 2 çizgi tam çıktığı zaman vakit kaybetmiş oluyorsunuz çok geç dedi oda hocasına sormuş bana şunu yapmamı soyledi hani yumurta akı kıvamında akıntımız oluyor ya işte o zaman akıntının yoğun olduğu dönemlerde eşinizle birlikte olun dedi o spermi tutup yumurtaya çabuk ulaşmasını sağlıyormuş) kızlar bi sitede bu yazıyı buldum gercektende bende akıntımi kontrol ettim cift çizgiden 2 3 gün önceydi yaaaa gerci o gunleride degerlendirmistik ama cizgiye yogunlasmistik ne diyorsunuz
epidural normal oldumİnan böyle kişilerden desteğe o kadar ihtiyacım varki anlatamam. Epidural doğum olsun istiyorum ona da eşim çok riskli diye izin vermiyor. Diğerleri de korkutuyor beni çok
benim de 9 şubat4-5-6 Şubatı bekleyen arkadaşlarım. Neler yapıyorsunuz? Var mı az da olsa belirtileri olan? Bir tek ben bu kadar sabırsızım galiba size birşeyler yazmadan duramıyorum
ciddimisin bende arkadaşım olmuştu o tavsiye etti. Aynı hastaneye muayene oluyoruz ve bildiğim kadarıyla doktorları çok iyi ama yinede insan tedirgin oluyor. Peki sancı nasıl oluyor hiç bişey hissetmiyomusun :)epidural normal oldumgayet iyi geçti korkulacak hiç birşey yok. işinin ehli birine denk gelirsen daha harika oluyor
küçük ultrason aletleri olsa karnımıza tutup baksak içerde neler oluyor diye. keşke döllendiği gün anlayabilsek.benim de 9 şubat
Kizlar bende bu topigin mudavimiydim ve her ay ovulasyon testine gore hareket ediyordum iki gun once doktora gittim her sey normal dedi ve ovulasyon testini kullanmama mi soyledi strese girersin dedi.goruyorum ki testi negatif cikan kisiler gercekten bayagi stresli...ben 29 gunde adet goruyorum doktor 11.gunden baslayarak 2 gunde 1 iliski onerdi.bence sizde biraz testlerden uzak durun cunku stres hamilelim sansini dusuruyor
Evet en azindan esine soyleme sen bil sadece.ama yumurtlama gununu bilmeyenler icin iyi oluyor.benimde esimin surekli gorevi cikiyordu bazen sehir disinda oliyordu oyle kullanmaya baslamistim sonra bagimlilikta yapiyor acaba yine ayni gun yumurtlama testi pozitif cikacak mi diye ☺sana katılıyorum arkadaşım. Gerçekten stres yapıyor. ama ben takip edicem fakat eşime söylemicem bu sefer olay bi göreve dönüşüyo bence. önümüzdeki ay daha az stres yapıcağımdan eminim çünkü Rabbm ne zaman hazır olursam o zaman nasip et diyorum hep. teslim olmak lazım.
Dedigin gibi Allaha teslim olmakta cok onemli.bizi bizden daha iyi bilen hayiri serri bilen Allahtir.insan Allaha teslim olduktan sonrada stresten uzaklasiyor.sana katılıyorum arkadaşım. Gerçekten stres yapıyor. ama ben takip edicem fakat eşime söylemicem bu sefer olay bi göreve dönüşüyo bence. önümüzdeki ay daha az stres yapıcağımdan eminim çünkü Rabbm ne zaman hazır olursam o zaman nasip et diyorum hep. teslim olmak lazım.
benim de 9 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?