Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ciddimisin bende arkadaşım olmuştu o tavsiye etti. Aynı hastaneye muayene oluyoruz ve bildiğim kadarıyla doktorları çok iyi ama yinede insan tedirgin oluyor. Peki sancı nasıl oluyor hiç bişey hissetmiyomusun :)

sanırım senin ilk olacak. ben 2. için epidural düşünmüyorum. zaten çok çabuk geliyormuş 2.ler. ama ilk doğumunda çok korkarsan yaptır derim. ben sıkıntı çekmedim öneririm.

Sancı hissetmiyorsun tek hissettiğin kasılmalar. kasılmalarda sancısız oluyor. garip bir his. ama dediğim gibi narkoz varda ameliyat oluyormuş gibi acısız

Kızlar benimde 4 5 6 subat ama hangi gün net bilemiyorum hesaplayiciya göre 4 baska sitede 5 tlf yükledigim programda 6 subat ben iki gün önce ovulasyon testi yaptim çift çizgi bugünde sabah ilk idrarve bide oglen 1de yaptim yine çift çizgi fotolarida koyayim adete 1hafta kala ovulasyon testi böyle çıkarmi bilgisi olan varmı acaba ikinci olan bekledikce idrar karismis gibi olmuş ama elimden düşürdüm ondan olabilir

Eklentiler

• 20150129_170633.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 94
Dedigin gibi Allaha teslim olmakta cok onemli.bizi bizden daha iyi bilen hayiri serri bilen Allahtir.insan Allaha teslim olduktan sonrada stresten uzaklasiyor.

Hergeçen gün biraz daha olumlu yaklaşıyorum korkularımı yeniyorum ama yine de korkuyorum. tamamen geçmedi. bu ay inşallah başarıcam. Ben biliyorum ki Rabbim adetimi geciktierek

Ewet ilk olcak ve korkudan gebelik testi yaparken bile bayılcak gibi oluyorum ben yaptım sen etme Allah ım der gibi oluyo :)) negatifi görünce rahatladım bu ayda.

4-5-6 Şubatı bekleyen arkadaşlarım. Neler yapıyorsunuz? Var mı az da olsa belirtileri olan? Bir tek ben bu kadar sabırsızım galiba size birşeyler yazmadan duramıyorum
Benim 5 subat Psikolojik mi bilmiyorum 2 gündür karnimin alti sol taraf ve belimde agri var bugunde gögüs lerim sisti ve agriyo niye boyle oldu bilmiyorum

Canim cok tesekkur ederim. Bende gecen ay ayni belirtileri yasadim. Bu ayda bazen hissetmiyorum ama hala akillanmadim hamilemiyim diye dusunmeden duramiyorum.

Canim bende ayni senin gibi dusunyorum. Bu ayda bebis gelmezse takip edicam ama soylemiycam adami kuruttum kusmus durumdayis iliskiye.

merhaba kızlar,
ben size bi şey danışmak istiyorum. biz bebek istiyoruz ve bu ay itibariyle çalışmalara başladık. dün gece ilişkimiz oldu ve bu akşam da yumurtlama akıntısını yoğun bir halde yaşıyorum. yumurtlama akıntısından sonra ne kadar vaktim var acaba? dün gece ilişki olduğu için ben yarın akşam da olursa değerlendirmiş olacağımızı düşünüyorum ama sizce şimdi yine ilişki olmalı mı acaba?
çok teşekkürler şimdiden.

Canim yumurtkama gunlerinde 3 gun ust uste iliski onerilyo. Bence oyle yap.

İyi akşamlar kızlar ben pkoluyum geçen aylarda 15,16 günler pozitifi gördüm dün tekrar test yapmaya başladım bugün adetin 14 günü üstte ki 13 hün dünkü testim alttaki resim buhün 14 gün bugün daha koyulmuş çizgi yınurtlamam yakın galıba

Eklentiler

• image.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 96
Canim kac gunde 1 adet oluyosun

Merhaba kizlar
Sizlere bir sorum olacak...
Bir cok kez arastirdim okudum kadinlar kulubunden arastirdim ama anlamis degilim bana acik acik olvulasyon testi idrarla yapilandan yardimci olabilirmi .En iyi marka olarak mesela adet olarak ?
Ve bence pco denilen yumurtalihimda kucuk kucuk kistler vardi 1 sene once gittim doktora bu her ay oluyir ve adet oldugumda kistler vucudumdan kirli kanla beraber gidiyor ve tekrardan yenileniyor birdaahaki aya bu demek ki gebe kalmam icin yumurtamin catlamasi lazim kistler yuzunden bu olmuyor bendd doktorum progestan vermisti adet olm icin beni rahatlatmak icin bu hizden ne zaman yumurtlama zamanimin oldugunu bilmiyorum.Bu ay denedik 1 gun ara ile yaptik adet olana kadar malum denk gelmesi icin ama nasip olmadi bu ay adetimde 3 gun erken oldu gecen aya gore bakarsam.

Ama butun hamilelil belirtileri bende mevcuttu hepsi diyebilirim ama ne yazikki dun adet oldum.. Rabbim ins. Nasip eder ileriki gunlerde aylarda aratmasin kimseye eksikligini gostermesin . Bu ayda hem sogan kuru icicem hemde ovulasyin testi kullanayim diyorum bana kullanim konusunda yardimci olurmusunuz benim gibi sikinti yasayan arkadaslar bama cevap yazarsa sevinirimm.. Tesekkurler

Canim bend pkoluyum...bu ay ilk kez yapiyorum testi..adetin 9.gun basladim...su an sabah 5te ilk idrarimi yapiyorum sonra uyuyorum...sonra saat 11 gibi testi yapiyorum hic sivi alamadan idrarim gelmis oluyo...aksam dayekrar saat 6 7 gibi yapiyorum en son 3-4 saat once sivi almis oluyorum sukur dun aksamdan beri cift cizgiyi gordum dun bugun ve yarin onemli degerlendirmeye calisiyorum boyle yapabilirsin belki..

Yani bunu gunde 2 keremi tekrarliyorsun cift cizgiyi gordugunde degerlendiriyorsun diger gunler tekrr devammi ediyorsun yani kac adet oluyor bu test ayni gebelik testi gibi zaten cift cizgiyi gormek bile heycanlandirir insami budurumda bile bakalim bendd bu ay ilk denemek istiyorum...

Ben basladigimdan beri kacirmamk icin gunde 2kez yaptim canim...bu adet sonrasi basladim 15.16.gun gordum...bu gunlerde catlama olabilir sorunum yoksa eger tabi...o yuzden onemli...prolaktinim yuksek cikti dostinex de kullaniyorum bakalim ins yarari olur..

Canim koyulasmasi icin bi kac gunun daha var bence ama sen yine de degerlendir!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…