Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Gün aşırı başkadım canım bide ben ateş ölçüyorum sen hangi marka test kullanıyorsun canım ve son zamanlarda sabah ilişkisi daha etkili diye duydum
Ben 2 ay ates olctum ona gore son 10gunde yumurtluyorum o zaman 36.9 a kadar cikti bilmiyorum..son gunleride degerlendircem bugunleri de koyu cizgiyi gordugunde iliski olsun spermler 24saat yasiyo dyolar hatta duruma gore 72 saatte...sabah olsa iyi olur ama aksam da olur..

Ultrada olsa çok erken yapmışsın canım 3 4 gün daha bekleseydin belirti fln varmı
Bata 7 gün kaldı diye bi bakim dedim :/ Belirgin tek belirti goguslerin şişmesi hassaslaşması ama ben bunun belirti olduğuna inanmıyorum , kesin pskolojik olmuştur yine merett

Hamilesinnnnnn hamileeeeeee:)))

Ovula kullandim simdi laboquik markasi
. Anladım canım çok sagol inş bende bu ay çift çizgiyi görürüm ovuladyon testinde sonrada gebelik testinde bende şuan kaset etiği var 8 tane car falına laboguik nadıl güvenilir marka mı

Kızlar îyi geceler bişey sormak istiyorum ben saat 15 gibi sıvı tüketîmini kesiyorum saat 16 dan sonra 18,45 kadar wc çıkmıyorum 18,45 testimi yapıyorum doğru mu yapıyorum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…