- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.001
Aa a bebeğin kimyasal mi oldu cnmKimyasal gebelikten sonra hamile kalma sansi cok yuksekmis.bu ay benden korkun kizlarrr
Gün aşırı başkadım canım bide ben ateş ölçüyorum sen hangi marka test kullanıyorsun canım ve son zamanlarda sabah ilişkisi daha etkili diye duydumCanim koyulasmasi icin bi kac gunun daha var bence ama sen yine de degerlendir!...
Ben 2 ay ates olctum ona gore son 10gunde yumurtluyorum o zaman 36.9 a kadar cikti bilmiyorum..son gunleride degerlendircem bugunleri de koyu cizgiyi gordugunde iliski olsun spermler 24saat yasiyo dyolar hatta duruma gore 72 saatte...sabah olsa iyi olur ama aksam da olur..Gün aşırı başkadım canım bide ben ateş ölçüyorum sen hangi marka test kullanıyorsun canım ve son zamanlarda sabah ilişkisi daha etkili diye duydum
13e de cok vaaaar?Offf Şubat 10a çok var hamilemiyiz acabaaaa
Ovula kullandim simdi laboquik markasiGün aşırı başkadım canım bide ben ateş ölçüyorum sen hangi marka test kullanıyorsun canım ve son zamanlarda sabah ilişkisi daha etkili diye duydum
Ben ultra erken gebelik testi yaptım dayanamayıp , boş çıktıKızlar şimdiden belirtileriniz varsa neler?
Ohooo olmezsek iyi:)13e de cok vaaaar?
Ultrada olsa çok erken yapmışsın canım 3 4 gün daha bekleseydin belirti fln varmıBen ultra erken gebelik testi yaptım dayanamayıp , boş çıktı
Bata 7 gün kaldı diye bi bakim dedim :/ Belirgin tek belirti goguslerin şişmesi hassaslaşması ama ben bunun belirti olduğuna inanmıyorum , kesin pskolojik olmuştur yine merettUltrada olsa çok erken yapmışsın canım 3 4 gün daha bekleseydin belirti fln varmı
Hamilesinnnnnn hamileeeeeee:)))Kızlar benimde 4 5 6 subat ama hangi gün net bilemiyorum hesaplayiciya göre 4 baska sitede 5 tlf yükledigim programda 6 subatben iki gün önce ovulasyon testi yaptim çift çizgi bugünde sabah ilk idrarve bide oglen 1de yaptim yine çift çizgi fotolarida koyayim adete 1hafta kala ovulasyon testi böyle çıkarmi bilgisi olan varmı acaba ikinci olan bekledikce idrar karismis gibi olmuş ama elimden düşürdüm ondan olabilir
Benmde bi ara psikolojik oldu hamile değilim diye diye geçti hahahahBata 7 gün kaldı diye bi bakim dedim :/ Belirgin tek belirti goguslerin şişmesi hassaslaşması ama ben bunun belirti olduğuna inanmıyorum , kesin pskolojik olmuştur yine merett
Ağzından bal damliyor canim valla ama daha 1hafta var test yanlıştır diyorum yada bu ay kuluckadan çıkamadım falanHamilesinnnnnn hamileeeeeee:)))
E böyle gördüklerimin hepsi ay sonu hamile cikti:) hamilesin sen olmasan böyle koyu çıkamaz hayırlı olsun darısı basimiza:)))Ağzından bal damliyor canim valla ama daha 1hafta var test yanlıştır diyorum yada bu ay kuluckadan çıkamadım falannasıl kesin konusabildin :)
Yarın kan testi yaptir kesin hamile olduğunu gor:))Ağzından bal damliyor canim valla ama daha 1hafta var test yanlıştır diyorum yada bu ay kuluckadan çıkamadım falannasıl kesin konusabildin :)
Bak ya kafamı kurcalamaYarın kan testi yaptir kesin hamile olduğunu gor:))
Ben 2 ay ates olctum ona gore son 10gunde yumurtluyorum o zaman 36.9 a kadar cikti bilmiyorum..son gunleride degerlendircem bugunleri de koyu cizgiyi gordugunde iliski olsun spermler 24saat yasiyo dyolar hatta duruma gore 72 saatte...sabah olsa iyi olur ama aksam da olur..
. Anladım canım çok sagol inş bende bu ay çift çizgiyi görürüm ovuladyon testinde sonrada gebelik testinde bende şuan kaset etiği var 8 tane car falına laboguik nadıl güvenilir marka mıOvula kullandim simdi laboquik markasi
Evet ttlmKızlar îyi geceler bişey sormak istiyorum ben saat 15 gibi sıvı tüketîmini kesiyorum saat 16 dan sonra 18,45 kadar wc çıkmıyorum 18,45 testimi yapıyorum doğru mu yapıyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?