Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

. Anladım canım çok sagol inş bende bu ay çift çizgiyi görürüm ovuladyon testinde sonrada gebelik testinde bende şuan kaset etiği var 8 tane car falına laboguik nadıl güvenilir marka mı
Ben laboquik iyi diye duydum bilmiyorum ovula da 6 tane kaldi ama yalmiyorum laboquikten yapiyorum bugunleri kacirmak istemiyorum cunku!..

Bak ya kafamı kurcalama ben 6 şubata kadar beklicektim

Canım benim inşallah öyledir sabah ola hayrola inşallah seni izlemeye alıyorum ve ilk haberi sana vericem
Ben 14 aydır doktor Kont. Ovi yapıyorum adete 1 hafta kala pozitif çıkmadı doktor çıkarsa hamilesin yudum kan testi yaptirabilirsn o zmn dedi . Senin adete 1 hafta var yine pozitif çıkmaya başlamış ve böyle olup idrar testinde gebe olduğunu öğrenen abartmadan 100 kişi okudum çevremde de 2 tane oldu boyle:) yani anlattıklarım seni tarif ediyo cnm hayirliiiii olsunnnn

Aramızdasin canım :) bat ne zmn günleri degerlendirdinmi
teşekkürler
Bat belirsiz malesef pkoluyum adetlerim düzensiz 28 35,40,45 günde adet ılduğun oluyor bugün adetin 14 günü dün ve bu gün test yapmaya başladım bir önce ki sayfa da var testlerim gün aşırı çalışmaya başladım daha pozitifî göremegim ama 2 ay önce 15,16 günlerde gördüm bide benim eşimin değerleti kötülüğü en son sunana durumda ilmiyorum 2 negatif tüp bebek denemem var belli normal olur diye oluruna bıraktık bende test yapayım dedim

Bak bu onceki ovula marka sonraki 3tanesinden solda olanlarida laboquik sagda tek olani da ovula bu sabah yaptim en son...belirgin..

Eşine keçi boynuzu içir cnm seninde pozitif çıkar devam et bence

Bak ya kafamı kurcalama ben 6 şubata kadar beklicektim
canım aynı şey benimde başıma geldi.çok sevinmiştim ama adet oldum.hatta sağlık ocağındaki doktora sormuştum bu durumu.geç yumurtlamış olabilirsin,adetin 15 gün geciktikten sonra ovulasyon testi yaparsan pozitif gösterebilir ama gecikmeden önce kesinlikle göstermez dedi.öylede oldu.inşallah seninki hamilelikten dolayı pozitif çıkmıştır.bence çok umutlanma yoksa büyük yıkım oluyor.tecrübeyle sabit

Belirtilerini yazsana hadii
Canım ben belirti olarak yazmiyayimda yaşadıklarımı yazayım bence 9-16 ocak adet günleri 21 ocak kirmizimsi leke ve ardından kahverengi akıntı oldu gün boyunca her tuvalete gittiğimde peceteye geldi 22ocak doktora gittim karindan ultrasonla baktı yumurtaliklar iyi herşey yolunda catlayacak yumurtada görmedim muhtemelen catlamis ve lekelenme ondan olmuştur dedi hormon testi yaptı değerlerde normal kasiklarima düne kadar hep adet olacakmisim gibi ara ara sancilar girdi ve dünden beride kasiklarda şişlik var elimle dokununca gerginlik belli oluyor ayin 27sinde kasıklarım sanciyo diye ovulasyon testi aldım o gün çift cizgi gördüm acaba yumurtlama bugunmu diye günü boşa gecirmedim 29u yani bugünde ilk idrarla yaptım sonra bide 1de yaptım çizgiler yine aynı işte sonra kendimi burda buldum yeterlimi

Eşine keçi boynuzu içir cnm seninde pozitif çıkar devam et bence
Benim eşim çok inat birax oluruna bırak takma diyor ne kür içiyor ne hap ama geçen aylar keçiboynuzu pekmexi yedirdim küçük yarın kavonoz şindi yemiyor ana nohut Türk kahvesi portakal suyu kavak çekirdeği fındık bunları tüketiyoruz inş işe yarar

Tatlım zaten kendimi kaptirmak istemiyorum daha günüm var çünkü hep bi beklenti ve yıkım çok yipratiyoruz kendimizi

Doktor tavsiyesi kızlar portakal suyu ve rafadan yumurta erkeklerin yemesi lazımmış benim eşim menemen bile az pişse yemez rafadan şurda dursun yani :) portakalinda kendisini yerim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…