- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.041
Tatlım zaten kendimi kaptirmak istemiyorum daha günüm var çünkü hep bi beklenti ve yıkım çok yipratiyoruz kendimizi
aynen canım.benimde adet günüm pazar günü.bakalım bu ayda yiyecekmiyim kırmızı kartı.Tatlım zaten kendimi kaptirmak istemiyorum daha günüm var çünkü hep bi beklenti ve yıkım çok yipratiyoruz kendimizi
İnşallah bu ay galip geliriz her ay mağlubiyet zorumuza gidiyo :)aynen canım.benimde adet günüm pazar günü.bakalım bu ayda yiyecekmiyim kırmızı kartı.
Sormaaaaİnşallah bu ay galip geliriz her ay mağlubiyet zorumuza gidiyo :)
inşallah tatlım.sen ne zamandır bebiş istiyorsunİnşallah bu ay galip geliriz her ay mağlubiyet zorumuza gidiyo :)
Allahim acılarını göstermesin 5.5 yaşında kızım var canim yaklaşık 3 yildirda iltihaplı eklem romatizmasi tedavisi görüyorum o yüzden uzun süredir bebiş düşünemiyorduk çünkü kullandığım ilaçlar ağırdı bu yıl başka bi doktora gittim ona hamile kalsam agrilarim artarmi dedim oda senin gibi bicok hastam hamilelikte hastalığı atlattilar dedi ve o ay korunmadik agustos ayiydi eylülde doktora kontrole gittim hamilelik sordu bilmem günüm daha yarın galiba dedim kanda bakti 17.86 gözün aydın dedi tabi ben şok oldum bu kadar çabuk beklemiyordum cuma sonuç öğrendim pazar adet oldum acile gittim kimyasal gebelik dedi belki dedim kullandığım ilaclar vücuttan tam atılmadi ondan oldu neyse haftaicide baska doktora gittim oda 1ay normal adet gör sonra korunmayi birak dedi çooook uzun anlattım ama işin özü 5aydir kimyasali es gecersem bu 3. Ayimiz canım bende pek ayrıntılı anlattim kusura bakma tatlıminşallah tatlım.sen ne zamandır bebiş istiyorsun
canım ne kusuru aşk olsun.yazdığın her kelime soruma değer verip yazdığın için benim için kıymetliAllahim acılarını göstermesin 5.5 yaşında kızım var canim yaklaşık 3 yildirda iltihaplı eklem romatizmasi tedavisi görüyorum o yüzden uzun süredir bebiş düşünemiyorduk çünkü kullandığım ilaçlar ağırdı bu yıl başka bi doktora gittim ona hamile kalsam agrilarim artarmi dedim oda senin gibi bicok hastam hamilelikte hastalığı atlattilar dedi ve o ay korunmadik agustos ayiydi eylülde doktora kontrole gittim hamilelik sordu bilmem günüm daha yarın galiba dedim kanda bakti 17.86 gözün aydın dedi tabi ben şok oldum bu kadar çabuk beklemiyordum cuma sonuç öğrendim pazar adet oldum acile gittim kimyasal gebelik dedi belki dedim kullandığım ilaclar vücuttan tam atılmadi ondan oldu neyse haftaicide baska doktora gittim oda 1ay normal adet gör sonra korunmayi birak dedi çooook uzun anlattım ama işin özü 5aydir kimyasali es gecersem bu 3. Ayimiz canım bende pek ayrıntılı anlattim kusura bakma tatlım
merhaba arkadaşlar
öncelikle çok geçmiş olsun @sssn umarım en kısa zmaanda bebişini alırsın kucağına en azından hamile kalabiliyormussun bole düşünmeye çalış
uzun zamandır forumları takip ediyorum ve en sonunda dayanamayıp sizden de fikir almak istedim. 2 aydır ovulasyon testi kullanıorm ve teste gore cft cızgıyıde yakalıorm ancak gecen ay hamıle kalamdm bu ayda yakaladm ancak benım sole bı sorum var 29 günde bir adet oluyorum ama 11-12.günler cft cızgıyı yakalıorm çok erken değil mi? cft czgıden yaklasık 1 hafta gecmesne ragmen hala kasıklarım agrıyor yanı yumurtluyormuyum hala? bız sadece cft cızgıyı gordugum andan ıtıbaren 3 gunu değrlendırp bi gun ara verip diğer gunu değrlndirdik hem gecen ay hem bu ay nerede hata yapıyor olabilirim?
Insallah canim allahym yuzunu guldursun bu ay .Kimyasal gebelikten sonra hamile kalma sansi cok yuksekmis.bu ay benden korkun kizlarrr
Amin canım rabbim herkesin evladını korusun... inşallah bu ay hepimiz hamile kalmisizdircanım ne kusuru aşk olsun.yazdığın her kelime soruma değer verip yazdığın için benim için kıymetliAllah bağışlasın bi tane evladın varmış.benim oda yok 9 aydır uğraşıyoruz canım bizde.inşallah sende çabucak hamiş kalırsın kızına bi kardeş verirsin canım.tabiki herşeyin başı sağlık ve hayırlısı..bunu çok çok diliyorum Allahım en güzel zamanda verecek yavrularımızı bize
Canım bende 28 29 günde adet olurum 13. Gün lekelenme yasadim doktora gittim catlayacak yumurta görmedim muhtemelen catlamis dedi kasık agrilarim kesilemedi 18. Gün ovulasyon testi yaptim çift çizgi 19. Gün yine aynı 21. Gun yine aynı bende senin gibi yumurtlama günumu bilemedim yani her ne kadar 14. Gün desede sen erken çizgi görmüşsün ben geç gördüm sen yinede ilişkiye ara verme gün aşırı dene inşallah iyi sonuçlar alırsınbende sorularıma cevap alabilir miyim arkadaşlar(
Canım dün hemen 1 saat sonra aldım ama malesef 1.80 çıktı artık iyice umudum gitti bu ayooo bize niye haber vermedin ? bak sana bunu yazarken yüzümü güldürdün :) ne zaman alacaksın sonucu?
ben de merak ediyorum. bu ay bana da öyle oldu. geç başladım gerçi 14. gün başladım tek çizgi hep. geçen ay 14. cıft kırmızıyı gorunce. bu ay da 14.den başladım. henuz bebek dusunmedığım ıcın. deneme olsun dıye onumuzdekı aylara :) bızı aydınlatacak olan var mııı =)10 subatta da adet olacagim. 20 den beri test yapiyorum.26 da yumurtlamam gerekiyodu. Ov testleri hala tek cizgi cikiyo.
Bende yumurta mi olmuyo yoksa? Yumurtlamiyorum belki de :s
Ne zaman cift olacak bu???
Kızlar dün aksam üstü testi yaptığımda ikinci çizgi cok koyu çıkmamıştı bu sabahtan 5 ten beri kasıklarım ağrıyo simdide baktım yumurta akı gibi akıntım gelmiş . Simdi testi yapsam anlarmiyim koyu çıkar mi test yada yumurtlamış mi oluyorum ??
ben de merak ediyorum. bu ay bana da öyle oldu. geç başladım gerçi 14. gün başladım tek çizgi hep. geçen ay 14. cıft kırmızıyı gorunce. bu ay da 14.den başladım. henuz bebek dusunmedığım ıcın. deneme olsun dıye onumuzdekı aylara :) bızı aydınlatacak olan var mııı =)
Bende öyle sinir oluyom valla artık boyle ne duyduysam yaptım ettim ama demekki daha zamanı varmış diyorumSinir oluyorum artik ne yumurtaymis :))
Bizim de ilk bebek denememiz bu ay. Bazen insanlar aylarca yillarca deniyor isyankar olma diyorum kendime. Bekle sabret diyorum . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?