Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

inşallah tatlım.sen ne zamandır bebiş istiyorsun
Allahim acılarını göstermesin 5.5 yaşında kızım var canim yaklaşık 3 yildirda iltihaplı eklem romatizmasi tedavisi görüyorum o yüzden uzun süredir bebiş düşünemiyorduk çünkü kullandığım ilaçlar ağırdı bu yıl başka bi doktora gittim ona hamile kalsam agrilarim artarmi dedim oda senin gibi bicok hastam hamilelikte hastalığı atlattilar dedi ve o ay korunmadik agustos ayiydi eylülde doktora kontrole gittim hamilelik sordu bilmem günüm daha yarın galiba dedim kanda bakti 17.86 gözün aydın dedi tabi ben şok oldum bu kadar çabuk beklemiyordum cuma sonuç öğrendim pazar adet oldum acile gittim kimyasal gebelik dedi belki dedim kullandığım ilaclar vücuttan tam atılmadi ondan oldu neyse haftaicide baska doktora gittim oda 1ay normal adet gör sonra korunmayi birak dedi çooook uzun anlattım ama işin özü 5aydir kimyasali es gecersem bu 3. Ayimiz canım bende pek ayrıntılı anlattim kusura bakma tatlım

canım ne kusuru aşk olsun.yazdığın her kelime soruma değer verip yazdığın için benim için kıymetli Allah bağışlasın bi tane evladın varmış.benim oda yok 9 aydır uğraşıyoruz canım bizde.inşallah sende çabucak hamiş kalırsın kızına bi kardeş verirsin canım.tabiki herşeyin başı sağlık ve hayırlısı..bunu çok çok diliyorum Allahım en güzel zamanda verecek yavrularımızı bize

bende sorularıma cevap alabilir miyim arkadaşlar (

offf cok stresli beklemek ama umutlandırmayacağım kendimi zaten hamileymişim gibi bi his de yok sonra cok hayal kırıklığı oluyo sabtedip 4 şubat bakalım haber verelim birbirimize

bende bat a 7 gün var bende ovulasyon testi yaptım 2. testin gibi çıktı ecrin87 ama hamile olanların cok koyu cıkıyormuş okuduklarıma göre umutlanmak istemiyorummm....

Amin canım rabbim herkesin evladını korusun... inşallah bu ay hepimiz hamile kalmisizdir

bende sorularıma cevap alabilir miyim arkadaşlar (
Canım bende 28 29 günde adet olurum 13. Gün lekelenme yasadim doktora gittim catlayacak yumurta görmedim muhtemelen catlamis dedi kasık agrilarim kesilemedi 18. Gün ovulasyon testi yaptim çift çizgi 19. Gün yine aynı 21. Gun yine aynı bende senin gibi yumurtlama günumu bilemedim yani her ne kadar 14. Gün desede sen erken çizgi görmüşsün ben geç gördüm sen yinede ilişkiye ara verme gün aşırı dene inşallah iyi sonuçlar alırsın

10 subatta da adet olacagim. 20 den beri test yapiyorum.26 da yumurtlamam gerekiyodu. Ov testleri hala tek cizgi cikiyo.

Bende yumurta mi olmuyo yoksa? Yumurtlamiyorum belki de :s

Ne zaman cift olacak bu???

Kızlar dün aksam üstü testi yaptığımda ikinci çizgi cok koyu çıkmamıştı bu sabahtan 5 ten beri kasıklarım ağrıyo simdide baktım yumurta akı gibi akıntım gelmiş . Simdi testi yapsam anlarmiyim koyu çıkar mi test yada yumurtlamış mi oluyorum ??

10 subatta da adet olacagim. 20 den beri test yapiyorum.26 da yumurtlamam gerekiyodu. Ov testleri hala tek cizgi cikiyo.

Bende yumurta mi olmuyo yoksa? Yumurtlamiyorum belki de :s

Ne zaman cift olacak bu???
ben de merak ediyorum. bu ay bana da öyle oldu. geç başladım gerçi 14. gün başladım tek çizgi hep. geçen ay 14. cıft kırmızıyı gorunce. bu ay da 14.den başladım. henuz bebek dusunmedığım ıcın. deneme olsun dıye onumuzdekı aylara :) bızı aydınlatacak olan var mııı =)

Cok iyi bilmiyorum ama burada edindigim bilgi tecrubelerine gore, sanirim yumurtlamissin :)

Sinir oluyorum artik ne yumurtaymis :))

Bizim de ilk bebek denememiz bu ay. Bazen insanlar aylarca yillarca deniyor isyankar olma diyorum kendime. Bekle sabret diyorum . :)

Sinir oluyorum artik ne yumurtaymis :))

Bizim de ilk bebek denememiz bu ay. Bazen insanlar aylarca yillarca deniyor isyankar olma diyorum kendime. Bekle sabret diyorum . :)
Bende öyle sinir oluyom valla artık boyle ne duyduysam yaptım ettim ama demekki daha zamanı varmış diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…