Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Sinir oluyorum artik ne yumurtaymis :))

Bizim de ilk bebek denememiz bu ay. Bazen insanlar aylarca yillarca deniyor isyankar olma diyorum kendime. Bekle sabret diyorum . :)

İlk olunca da heyecanlı oluyor :) ben de nisanda başlıcaktım denemelere. ama öne çektik tarihi bidahaki ay kısmetse başlıyoruz. 12 şubatta adet olucam. bitince denicez bakalım ben şimdiden heyecanlıyım ilk kez mi ovu testi kullanıyosun. ben geçen ay denemelik yaptım. 14. gördüm . ben hep 14. catlıcak sanıyodum :) ) bu ayda korunduğumuz ıcın sadece 14. de deneyeyım dedım. ama tek cızgıı . degısıyormus demek gunlerıi. ilginç

Yumurtlama günlerinin herkeste farklı günlere geldiğini düşünüyorum. Ve her ay değişebildiğini. Yorumları ve nette yazılan açıklamalardan bu kanıya vardım. İlk kez dün ovulasyon testi yaptım ve tek çizgi. Geçen aylarda yaşadığım kasık ağrıları ve göğüs hassasiyetlerini düşününce yumurtlama zamanım adetimden önceki son 9. 10. günlere denk geliyo. Bu gerçekten mümkün mü bu ay test etmiş olucam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…