- 17 Aralık 2014
- 217
- 56
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.081
hayırlı olsun canım. Bebişlerimiz sağlıkla bize gelirler inşallah:)http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...k-20-adet-ovulasyon-6-gebelik-kargo-145507302
böyle verdim gitti kızlar hadi hayırlısı bakalım :)
inşallah canım doktor bu ay tedaviye ara verdi bakalım bende bunu deneyim dedimhayırlı olsun canım. Bebişlerimiz sağlıkla bize gelirler inşallah:)
Benimde ilk ovulasyon testi denemem oluyo. İnşallah sonuç alırız hayırlısıyla.inşallah canım doktor bu ay tedaviye ara verdi bakalım bende bunu deneyim dedim
inşallah canım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallahhhBenimde ilk ovulasyon testi denemem oluyo. İnşallah sonuç alırız hayırlısıyla.
benimde 14 :))Bat 14. daha çoooook var.
Benimde 14-16 arası :)benimde 14 :))
İnş. güzel sonuçlar alırız.Benimde 14-16 arası :)
benimde 14 :))
Benimde 14-16 arası :)
Ovulasyon testiyle çıkıyor diyorlar ya saat 11 gibi yaptım çok çok silik çıktı.hamileysen yumurtlamada ki gibi çok koyu çıkıyormuş bende çok mutsuzum.umutlar bir daha ki ayaCanım dün hemen 1 saat sonra aldım ama malesef 1.80 çıktı artık iyice umudum gitti bu ay
Ovulasyon testiyle çıkıyor diyorlar ya saat 11 gibi yaptım çok çok silik çıktı.hamileysen yumurtlamada ki gibi çok koyu çıkıyormuş bende çok mutsuzum.umutlar bir daha ki aya
Evet canım inşallah diğer arkadaşlar hamiledir bende bugün test yaptım ikinci çizgi çoook hafif çıktı ama kan testi düşük olunca kayle bile almadım yani kızlarAynı anda yapıp sonucu aynı anda yazmışız , 7 kisiydik gbbc sen ben fire verdik , insallah diğerleri dolu çıkar
kızlar bende geçen ay ayın 15inde adet gördüm sizin yumurtlama oldumu acaba bende ovulasyon testi yapıyorum adetim bitti biteli hiç koyulaşmıyorrrBenimde 14-16 arası :)
kızlar bende bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum marka tavsiyesinde bulunurmusunuz _?
Ovulasyon testiyle çıkıyor diyorlar ya saat 11 gibi yaptım çok çok silik çıktı.hamileysen yumurtlamada ki gibi çok koyu çıkıyormuş bende çok mutsuzum.umutlar bir daha ki aya
Aynen bende ayın 15 inde adet olacam ama daha koyu çizgi göremedimm hiçben daha pozitifi göremedim gün aşırı çalışmalara devam biran önce bende saysam keşke :)
Canım ya bişey sorcam doktorum bana folik asit vermedi hiçben yaklaşık 3-4 ay önce doktora gittim bir iki kistim vardı regl döneminde tekrar gittim göremiyorum dedi ve folic asit kullanmaya başla dedi. ee iki günde bir düzenli ilişki de oldu yumurtlamaya da denk getirdik ama ne oluoyrda olmuyor.Belli ki Allahım ne zaman verirse o zaman. evlendiği gece hamile kalanlar var Allah isteyince ol deyince oluyor demek ki bizimde zamanımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?