Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım dün hemen 1 saat sonra aldım ama malesef 1.80 çıktı artık iyice umudum gitti bu ay
Ovulasyon testiyle çıkıyor diyorlar ya saat 11 gibi yaptım çok çok silik çıktı.hamileysen yumurtlamada ki gibi çok koyu çıkıyormuş bende çok mutsuzum.umutlar bir daha ki aya

Bat'a 6 gün kaldı bi ovu testi yapaym dedim , silik çizgi bilem yok Bu ay da tutmadı

arkadaşlar bir sorum olacak sizlere ben pkoluyum yumurtalıklarımda ki kistler karında şişlik yapar mı 3 gündür karnım patlayacak gibi şiş sanki 3 aylık hamileyim çok rahatsız oluyorum bu durumdan napcam ben bilmiyorum

Ovulasyon testiyle çıkıyor diyorlar ya saat 11 gibi yaptım çok çok silik çıktı.hamileysen yumurtlamada ki gibi çok koyu çıkıyormuş bende çok mutsuzum.umutlar bir daha ki aya

Aynı anda yapıp sonucu aynı anda yazmışız , 7 kisiydik gbbc sen ben fire verdik , insallah diğerleri dolu çıkar

Aynı anda yapıp sonucu aynı anda yazmışız , 7 kisiydik gbbc sen ben fire verdik , insallah diğerleri dolu çıkar
Evet canım inşallah diğer arkadaşlar hamiledir bende bugün test yaptım ikinci çizgi çoook hafif çıktı ama kan testi düşük olunca kayle bile almadım yani kızlar

ben yaklaşık 3-4 ay önce doktora gittim bir iki kistim vardı regl döneminde tekrar gittim göremiyorum dedi ve folic asit kullanmaya başla dedi. ee iki günde bir düzenli ilişki de oldu yumurtlamaya da denk getirdik ama ne oluoyrda olmuyor.Belli ki Allahım ne zaman verirse o zaman. evlendiği gece hamile kalanlar var Allah isteyince ol deyince oluyor demek ki bizimde zamanımız var

silik çıkanda vaar. benim arkadaşımın silik çıkmıştı hamileyken. ama mutlaka çıkıyo 2.çizgi

Canım ya bişey sorcam doktorum bana folik asit vermedi hiç

Bir bilene sorum olacak :) 12 şubat batım. dr. gitmedim hiç ama .denemelere başlıcam adet sonrası. p.tesi günü kan testi yaptırıcam. şimdi folik asite kendim başlasam bir zararı olur mu . belki geç bile kaldım ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…