- 29 Aralık 2014
- 126
- 90
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.101
canım gebelik testi mi ovulasyon testi mi yapmıştı arkadaşın.ben ovulasyon yaptım hamilelerde koyu çıkıyormuşsilik çıkanda vaar. benim arkadaşımın silik çıkmıştı hamileyken. ama mutlaka çıkıyo 2.çizgi
canım doktor bir problem gözükmüyor folic asit kullanmaya başlayabilirsin dedi.hamilelikten önce 3 ay kullanman gerekiyormuş bebek olursa ilk aylarında faydası olsun diyeCanım ya bişey sorcam doktorum bana folik asit vermedi hiç
canım gebelik testi mi ovulasyon testi mi yapmıştı arkadaşın.ben ovulasyon yaptım hamilelerde koyu çıkıyormuş
benim çok silik ama inşallah dediğin gibidir canım sağol.testlerle bozdum kafayı. en son adetime 3 gün kala yapcam çıkmıyorsa yoktur zatenher ikisini de yaptı. ama ben ovulasyonundan bahsediyorum :). silik 2.çizgi çıktı. ama kopkoyu değildi hiç. hatta bende resmi bile vardır ama şuan ekleyemiyorum işyerindeyim ewden eklemeye çalışırım.
benim çok silik ama inşallah dediğin gibidir canım sağol.testlerle bozdum kafayı. en son adetime 3 gün kala yapcam çıkmıyorsa yoktur zaten
öyle mi dersin inşallah öyledir de biraz daha umudum olur adet günüme kadar.ben senin durumunu takip etmedim sen ne durumdasın şu an? yumurtlamayı mı adet gününü mü bekliyorsun?Bence ovulasyon testini çokta kriter alma. sana şöyle söyliyim adet olduğum gün iki tane kopkoyu çizgi gördüm. bence çok bi bağlantısı yok.
Benimde 2. çizgi silik bile çıkmadı.Aynen bende ayın 15 inde adet olacam ama daha koyu çizgi göremedimm hiç
Folik asiti günde kaç kere alıyor sun?canım doktor bir problem gözükmüyor folic asit kullanmaya başlayabilirsin dedi.hamilelikten önce 3 ay kullanman gerekiyormuş bebek olursa ilk aylarında faydası olsun diye
hadi yaaa ...inş. bizde 2-3 güne kadar çift çizzgiyi görürüzzzBenimde 2. çizgi silik bile çıkmadı.
1 kere alıyorum canım. zaten 3 aylık bitmek üzere ama ben hala hamile deiğilimFolik asiti günde kaç kere alıyor sun?
zarar degil faydası bile olur.3 ay önce başlanmak iyi oluyomuş.bazı ülkelerde bi yıl önce bile folik asit başlanabiliyormuş.Bir bilene sorum olacak :) 12 şubat batım. dr. gitmedim hiç ama .denemelere başlıcam adet sonrası. p.tesi günü kan testi yaptırıcam. şimdi folik asite kendim başlasam bir zararı olur mu . belki geç bile kaldım ama .
İnşallah canım:) Ümitle bekliyoruz.hadi yaaa ...inş. bizde 2-3 güne kadar çift çizzgiyi görürüzzz
zarar degil faydası bile olur.3 ay önce başlanmak iyi oluyomuş.bazı ülkelerde bi yıl önce bile folik asit başlanabiliyormuş.
öyle mi dersin inşallah öyledir de biraz daha umudum olur adet günüme kadar.ben senin durumunu takip etmedim sen ne durumdasın şu an? yumurtlamayı mı adet gününü mü bekliyorsun?
En azından adet günündesin ben bu ayı yok sayıyorum daha adet günüme bile 1 hafta var.yumurtlamada 20 gün sonra oluyor yandım anlayacağın.hepimiz için hayırlısıBenim durumlar karışık. Şuan adet günümdeyim bitmesini bekliyorum. daha çook yolum var anlıycağın.
En azından adet günündesin ben bu ayı yok sayıyorum daha adet günüme bile 1 hafta var.yumurtlamada 20 gün sonra oluyor yandım anlayacağın.hepimiz için hayırlısı
Canım yumurtlamanın 20 gün sonra oluyor demişsin. yani adetinden kaç gün önceEn azından adet günündesin ben bu ayı yok sayıyorum daha adet günüme bile 1 hafta var.yumurtlamada 20 gün sonra oluyor yandım anlayacağın.hepimiz için hayırlısı
Canım şöyle açıklayım sana kim kaç günde olursa olsun yumurtladıktan 14 gün sonra adet olur. bu herkeste aynıdır değişmez.Bugün yumurtladıysam ben 14 gün sonra adet olacağım demektir.ben 35 gün de bir adet oluyorum 14 günü çıktıktan sonra 21.günüm yumurtlama günüm oluyor.21. gün yumurtladım 14 ekle 35.gün adetim başladı. Fakat söyle bişey var yumurtlamam bir kaç gün önce ve sonra olabilir . çok uzattım galiba :)Canım yumurtlamanın 20 gün sonra oluyor demişsin. yani adetinden kaç gün önce[/QUOsana şöyle anlatayım durumu.
Yok yok aksine çok memnun oldum:) Daha yeni öğreniyorum. Çok faydalı oldu teşekkürler.Canım şöyle açıklayım sana kim kaç günde olursa olsun yumurtladıktan 14 gün sonra adet olur. bu herkeste aynıdır değişmez.Bugün yumurtladıysam ben 14 gün sonra adet olacağım demektir.ben 35 gün de bir adet oluyorum 14 günü çıktıktan sonra 21.günüm yumurtlama günüm oluyor.21. gün yumurtladım 14 ekle 35.gün adetim başladı. Fakat söyle bişey var yumurtlamam bir kaç gün önce ve sonra olabilir . çok uzattım galiba :)
Canım şöyle açıklayım sana kim kaç günde olursa olsun yumurtladıktan 14 gün sonra adet olur. bu herkeste aynıdır değişmez.Bugün yumurtladıysam ben 14 gün sonra adet olacağım demektir.ben 35 gün de bir adet oluyorum 14 günü çıktıktan sonra 21.günüm yumurtlama günüm oluyor.21. gün yumurtladım 14 ekle 35.gün adetim başladı. Fakat söyle bişey var yumurtlamam bir kaç gün önce ve sonra olabilir . çok uzattım galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?