Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim valla benim bu gun 14 gunum yumurylamadan sonraki. Adetimede 5 gun var. Kiside kisiiye degisir bence.

aa ben ama bu şekilde okumuştum bikaç yerde. normal düzenliyse şayet tam 14.günde adet oluyomuşsun. yanlış bilgi demekki

bende bu ay. ona takıldım. acık bir cevapta alamadım. net bilen yok herhalde. bidahaki ay korunmayı bırakıcaz biz. ama gecen ay deneyeyım dedım. 12-13-14 yaptım 14. gordum. cok net bırsekılde. bu ay da olesıne yapım bakım 14. dedim . ama cok silikkkkti . erken mi yumurtladım geç mi yumurtlıcam bilemedim . adetimde düzenlidir 28 günde oluyorum.

Adetleri düzenli olan bayanlarda yumurtlama adet kanaması başlamadan yaklaşık 14 gün önce gerçekleşir, yumurtlama gününü tespit etmenin en pratik yolu budur. Bu hesapla adet dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama adetin 14. günü olur, adet kanamasının başladığı ilk günden sayarak 14. güne denk gelir yaklaşık.
Adet kanamaları düzenli 35 günde bir olan kadınlarda yumurtlama günü 21. güne denk gelir yaklaşık olarak.
Adetleri düzensiz olanlarda yumurtlama gününü tahmin etmek daha zordur. Ama her zaman adet kanaması başlamadan ortalama 14 gün önce yumurtlama meydana gelir.

Kızlar bakın burda bu yazıyor. Zaten kafamız karışık iyice karıştıraym kafaları :)

Allah gunah yazmasin. Bu konuda sinamasin ama cok sabirsizim. Hemen olsun istiyorum cok sikldm.

Evet tabki degisebildigi icib 2 gunde 1 iliski diyormus dr lar. Ben de burada ogrendim bunu...

Bundan 1 hafta oncesine kadar adet belirtileri vardi. Hatta gebelik belirtilerini bile hissediyodum.Daha cok erken dedim. Sonra isle ilgili konular yuzunden kendimi dinlemeye firsat bulamadim ve bir de baktim o hislerin hepsi psikolojikmis.hicbiseyim yok simdi. Hatta adetime 10 gun var simdiden goguslerimin agrimasi sismesi fln lazimdi. O bile yok.

Yani suan sifira sifir elde var sifir.

Esim de hergun hamilelik testi yaptiriyo bana. Yahu diyorum adet gectikten sonra yapilir diyorum yok.illa hergun bitane ovulasyon bitanw gebelik testi yapiyorum:)))) 30 lu paket almistim bitti bitecek yani...

Allah bekletmesin hicbirimizi...

şimdiden böyleysen ( ki ben de aynı durumdayım ) napcazz . benim eşimde çok istiyor. çalışmalardan sonra adet günüm geldiğinde olmazsam bile oldum dicem :) beni ayrıca strese sokmasın diye.
biz hiç denemediğimiz için sanki hemen olacakmış gibi geliyor . ablamda antideprasan kullandığı için 2 düşük yaptı. geçen hafta düştü 2. ... ama her hamileliğinde ilk seferde kaldı. ceket atmak deyimi sana çok uygun diye espri yapıyorum. kötü sonlandı ama hayırlısı .

Kizlar simdi gecen ayki yumurtlama gunume baktim 14 gun sonra adet olmusum adetim 2 gun erken geldi demistim. Acaba dogrumu. Eger dogruysa batima 1 ya 2 gun var.

Slm kizlar bana yardimci olabilir misiniz?
Ben 30 gunde 1adet oluyorum...laboquik ov.testi kullandim adetin 16ve 17.gun cift cizgiyi gordum degerlendirdik de...ama benim bi akintim falan olmadi sadece bi kac gun once biraz kask agrim oldu o kadar...normalde ben siddetli agri ve yumurta aki akintisini adete 10gun kala falan goruyorum benim yumurtlama zamanim o zaman mi yoksa bu teste goremi bilemedim...biriniz yardimci olurmusunuz???

Canim sen ovu testi yapiyosun koyu cift cizgi 16 17 gormussen o gun yumurtlamissin. Mesela bende bu ay hic agry olmadı. Ama emin opmak icin agrilarin oldugu zamanda bi ovu testi yapabilirsin belki iki defa yumurtlamssindir.

Canim sen ovu testi yapiyosun koyu cift cizgi 16 17 gormussen o gun yumurtlamissin. Mesela bende bu ay hic agry olmadı. Ama emin opmak icin agrilarin oldugu zamanda bi ovu testi yapabilirsin belki iki defa yumurtlamssindir.
Oyleni diyosun canim tamam ins o zamanlarda yaparim ben 2kez yumurtlamayi duymustum adet gununden 9u cikarirsan buluyosun dye ama bnin 2kez yumurtladigimi tahmin etmiyordum bakalim bi deneyeyim sagolasin yardimci oldugun icin...

Kizlar bugun adetimin 8.gunu certain ov.testi de aldim yumurta takibine de gidicem ayin 4unde.ama test sadece 2 kullanimlik ya kacirirsam ya klomen bugun bitti ama agri falan yok bende lutfen bana guvenilir bi test markasi onerir misiniz lutfennnn.ayrica polikistik overim var

Canim bemde pkoluyum adetin 9.gunu ovula dye bi markayla basladim sonra adetin 16.gunu laboquik dye markayi kullandim herkes laboquik iyi dye istersen ondan alabilirsin adetin kac gunde bir oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…