- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.121
Canim daha erken 6 gun var uzme kendiniBat'a 6 gün kaldı bi ovu testi yapaym dedim , silik çizgi bilem yokBu ay da tutmadı
Canim valla benim bu gun 14 gunum yumurylamadan sonraki. Adetimede 5 gun var. Kiside kisiiye degisir bence.Aynen birebir tutuyor. Yumurtladıktan tam 14 gün sonra adet oldum ya nasıl bişeydir bu :). 14 ocakta yumurtlamıştım 28 ocakta adet oldum. Bu demektirki adetimizin gecikmesini günü gününe bilebiliriz. hamilemiyim sorusunu da o günden itibaren sormak lazım
Canim daha erken 6 gun var uzme kendini
Canim valla benim bu gun 14 gunum yumurylamadan sonraki. Adetimede 5 gun var. Kiside kisiiye degisir bence.
aa ben ama bu şekilde okumuştum bikaç yerde. normal düzenliyse şayet tam 14.günde adet oluyomuşsun. yanlış bilgi demekki
Evet canim insan her ay farkli gunlerde yumurtlar benim adetimde duzenlidir yalnis bilgi kesin. Benim gun 4 subat canim az kaldi.aa ben ama bu şekilde okumuştum bikaç yerde. normal düzenliyse şayet tam 14.günde adet oluyomuşsun. yanlış bilgi demekki
Aynen birebir tutuyor. Yumurtladıktan tam 14 gün sonra adet oldum ya nasıl bişeydir bu :). 14 ocakta yumurtlamıştım 28 ocakta adet oldum. Bu demektirki adetimizin gecikmesini günü gününe bilebiliriz. hamilemiyim sorusunu da o günden itibaren sormak lazım[/QUO
adetten 14 gün önceye gittiğimizde yumurtladığımız günün sağlamasını da yapmış oluyorz.demekki ben şu gün yumurtladım deme şansımız var ne güzel
Evet canim insan her ay farkli gunlerde yumurtlar benim adetimde duzenlidir yalnis bilgi kesin. Benim gun 4 subat canim az kaldi.
İlk olunca da heyecanlı oluyor :) ben de nisanda başlıcaktım denemelere. ama öne çektik tarihi bidahaki ay kısmetse başlıyoruz. 12 şubatta adet olucam. bitince denicez bakalım ben şimdiden heyecanlıyımilk kez mi ovu testi kullanıyosun. ben geçen ay denemelik yaptım. 14. gördüm . ben hep 14. catlıcak sanıyodum :) ) bu ayda korunduğumuz ıcın sadece 14. de deneyeyım dedım. ama tek cızgıı . degısıyormus demek gunlerıi. ilginç
Allah gunah yazmasin. Bu konuda sinamasin ama cok sabirsizim. Hemen olsun istiyorum cok sikldm.
Evet tabki degisebildigi icib 2 gunde 1 iliski diyormus dr lar. Ben de burada ogrendim bunu...
Bundan 1 hafta oncesine kadar adet belirtileri vardi. Hatta gebelik belirtilerini bile hissediyodum.Daha cok erken dedim. Sonra isle ilgili konular yuzunden kendimi dinlemeye firsat bulamadim ve bir de baktim o hislerin hepsi psikolojikmis.hicbiseyim yok simdi. Hatta adetime 10 gun var simdiden goguslerimin agrimasi sismesi fln lazimdi. O bile yok.
Yani suan sifira sifir elde var sifir.
Esim de hergun hamilelik testi yaptiriyo bana. Yahu diyorum adet gectikten sonra yapilir diyorum yok.illa hergun bitane ovulasyon bitanw gebelik testi yapiyorum:)))) 30 lu paket almistim bitti bitecek yani...
Allah bekletmesin hicbirimizi...
Kizlar simdi gecen ayki yumurtlama gunume baktim 14 gun sonra adet olmusum adetim 2 gun erken geldi demistim. Acaba dogrumu. Eger dogruysa batima 1 ya 2 gun var.
Aay oylemi dersin canim cok heycanlandim simdi.Bence doğru ben sana diyim. sen iki gün sonra şüphelenmeye başla adet olmazsan
Canim sen ovu testi yapiyosun koyu cift cizgi 16 17 gormussen o gun yumurtlamissin. Mesela bende bu ay hic agry olmadı. Ama emin opmak icin agrilarin oldugu zamanda bi ovu testi yapabilirsin belki iki defa yumurtlamssindir.Slm kizlar bana yardimci olabilir misiniz?
Ben 30 gunde 1adet oluyorum...laboquik ov.testi kullandim adetin 16ve 17.gun cift cizgiyi gordum degerlendirdik de...ama benim bi akintim falan olmadi sadece bi kac gun once biraz kask agrim oldu o kadar...normalde ben siddetli agri ve yumurta aki akintisini adete 10gun kala falan goruyorum benim yumurtlama zamanim o zaman mi yoksa bu teste goremi bilemedim...biriniz yardimci olurmusunuz???
Oyleni diyosun canim tamam ins o zamanlarda yaparim ben 2kez yumurtlamayi duymustum adet gununden 9u cikarirsan buluyosun dye ama bnin 2kez yumurtladigimi tahmin etmiyordum bakalim bi deneyeyim sagolasin yardimci oldugun icin...Canim sen ovu testi yapiyosun koyu cift cizgi 16 17 gormussen o gun yumurtlamissin. Mesela bende bu ay hic agry olmadı. Ama emin opmak icin agrilarin oldugu zamanda bi ovu testi yapabilirsin belki iki defa yumurtlamssindir.
canım yumurtlama gününden eminsen (test falan kullandıysan) 14 gün üstüne ekle hangi güne geliyor?Kizlar simdi gecen ayki yumurtlama gunume baktim 14 gun sonra adet olmusum adetim 2 gun erken geldi demistim. Acaba dogrumu. Eger dogruysa batima 1 ya 2 gun var.
Canim bemde pkoluyum adetin 9.gunu ovula dye bi markayla basladim sonra adetin 16.gunu laboquik dye markayi kullandim herkes laboquik iyi dye istersen ondan alabilirsin adetin kac gunde bir oluyo?Kizlar bugun adetimin 8.gunu certain ov.testi de aldim yumurta takibine de gidicem ayin 4unde.ama test sadece 2 kullanimlik ya kacirirsam ya klomen bugun bitti ama agri falan yok bende lutfen bana guvenilir bi test markasi onerir misiniz lutfennnn.ayrica polikistik overim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?