Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar dun bi konu gecmisdi okuduysaniz.ysaniz. yumurtlamadan 14 gun sonra adet olur her kedin diye. Benimde gecen ay boyle olmus. Simdide 14 gunum bu gun yada 1 gun gecdi. Sizden ricam ovu testi yapip gecen ay adet olanlar 14 gun sonrami olmuslar. lutfen yardim.

Canım bu doğru olabilir , hatta şöyle ki takvimim diye bir uygulama var , senin adet sürene göre yumurtlamanı tahmin ediyor , ben sürekli onu kullanırım ve hep oraya göre yumurtlamadan 14 gün sonra adet olurum . Sanırım sağlıklı bir kadında rahimin yumurtadan sonra parçalanıp dökülme süresi standart , tabi bu benim fikrim , bilimsel olarak belki böyle değildir.

Dipnot: Bence sen yapmadıysan bugün sabah idrarınla bir gebelik testi yap..

Caninmteşekkür ederim ama 2 gun oncr yaptim tek cizgiydi cok uzuldum. Adet olmazsam persembe yapicam adet gunum ozaman cunki. /Dayanabilirsem/

Şimdi baktım çok az sf bir çizgi gördüm:) bu bile çok mutlu etti beni. T bölgesindeki silik çizgi ne anlama geliyo kızlar:) Lütfen bilen biri cevaplayabilir mi?
Yarin sabah ilk idrarla tekrarlayin testi. Silik çizgi gebelik var ama çok yeni anlamina gelir. Bazen buharlaşma çizgisi yaniltiyor yalniz. İnşallah hamilesinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…