- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.141
Canim eminim hem ultarsonla baktirmistim hem ovu testiyle takip etmistim. bu gun yada yarin 14 gun oluyo datlm.canım yumurtlama gününden eminsen (test falan kullandıysan) 14 gün üstüne ekle hangi güne geliyor?
BBat'a 6 gün kaldı bi ovu testi yapaym dedim , silik çizgi bilem yokBu ay da tutmadı
Uzulmeeeeeee yaa bidaha ki ay artikkkAynı anda yapıp sonucu aynı anda yazmışız , 7 kisiydik gbbc sen ben fire verdik , insallah diğerleri dolu çıkar
Idrar testi yapsana canmKizlar simdi gecen ayki yumurtlama gunume baktim 14 gun sonra adet olmusum adetim 2 gun erken geldi demistim. Acaba dogrumu. Eger dogruysa batima 1 ya 2 gun var.
Daha erkenmiş canım benim 4 şubat batım dün kan testi yaptım 1.80 çıktı benim kesin yokturda sen hemen moralini bozma canım daha var seninBenim adetime 10 gün var dün Ovi yaptım negatif erkenmi sizce
Belli olmaz en azindan 0 degil degerin artar bence hayirli olsunDaha erkenmiş canım benim 4 şubat batım dün kan testi yaptım 1.80 çıktı benim kesin yokturda sen hemen moralini bozma canım daha var senin
Inşallah canım inşallah rabbim hepimize verirBelli olmaz en azindan 0 degil degerin artar bence hayirli olsun
Erken canim henuzBenim adetime 10 gün var dün Ovi yaptım negatif erkenmi sizce
Canim 2 gun once yaptim negatifdiIdrar testi yapsana canm
Canım bu doğru olabilir , hatta şöyle ki takvimim diye bir uygulama var , senin adet sürene göre yumurtlamanı tahmin ediyor , ben sürekli onu kullanırım ve hep oraya göre yumurtlamadan 14 gün sonra adet olurum . Sanırım sağlıklı bir kadında rahimin yumurtadan sonra parçalanıp dökülme süresi standart , tabi bu benim fikrim , bilimsel olarak belki böyle değildir.Kizlar dun bi konu gecmisdi okuduysaniz.ysaniz. yumurtlamadan 14 gun sonra adet olur her kedin diye. Benimde gecen ay boyle olmus. Simdide 14 gunum bu gun yada 1 gun gecdi. Sizden ricam ovu testi yapip gecen ay adet olanlar 14 gun sonrami olmuslar. lutfen yardim.
Caninmteşekkür ederim ama 2 gun oncr yaptim tek cizgiydi cok uzuldum. Adet olmazsam persembe yapicam adet gunum ozaman cunki. /Dayanabilirsem/Canım bu doğru olabilir , hatta şöyle ki takvimim diye bir uygulama var , senin adet sürene göre yumurtlamanı tahmin ediyor , ben sürekli onu kullanırım ve hep oraya göre yumurtlamadan 14 gün sonra adet olurum . Sanırım sağlıklı bir kadında rahimin yumurtadan sonra parçalanıp dökülme süresi standart , tabi bu benim fikrim , bilimsel olarak belki böyle değildir.
Dipnot: Bence sen yapmadıysan bugün sabah idrarınla bir gebelik testi yap..
Caninmteşekkür ederim ama 2 gun oncr yaptim tek cizgiydi cok uzuldum. Adet olmazsam persembe yapicam adet gunum ozaman cunki. /Dayanabilirsem/
Insallah canim. Senin bat nezamandi.Insallah pozitif pozitif sonuçlar alırsın canım :)
6 şubat ama ben bu ay boş çıktım, erken gebelik de ovulasyon da negatif malesefInsallah canim. Senin bat nezamandi.
Canim faha erken dilmi 6 subata 5 gun daha var .uzulme sen.6 şubat ama ben bu ay boş çıktım, erken gebelik de ovulasyon da negatif malesef
Şimdi baktım çok az silik bir çizgi gördüm:) bu bile çok mutlu etti beni. T bölgesindeki silik çizgi ne anlama geliyo kızlar:) Lütfen bilen biri cevaplayabilir mi?kızlar benim 14. günüm ama yine tek çizgi
Yarin sabah ilk idrarla tekrarlayin testi. Silik çizgi gebelik var ama çok yeni anlamina gelir. Bazen buharlaşma çizgisi yaniltiyor yalniz. İnşallah hamilesinizdir.Şimdi baktım çok az sf bir çizgi gördüm:) bu bile çok mutlu etti beni. T bölgesindeki silik çizgi ne anlama geliyo kızlar:) Lütfen bilen biri cevaplayabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?