Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Şimdi baktım çok az silik bir çizgi gördüm:) bu bile çok mutlu etti beni. T bölgesindeki silik çizgi ne anlama geliyo kızlar:) Lütfen bilen biri cevaplayabilir mi?
ovulasyon testinden bahsediyosan maalesef hiçbi anlama gelmiyor.. yumurtlama için ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor.. bende 1 haftadır yapıyorum hep silik çizgi çıkıyor..

ovulasyon testinden bahsediyosan maalesef hiçbi anlama gelmiyor.. yumurtlama için ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor.. bende 1 haftadır yapıyorum hep silik çizgi çıkıyor..
Ben gebelik testi olarak algiladim. Ovülasyon testi ise negatif maalesef.

Uslutuba canim benim adetim normalde 10 gun falan geciyo ama bi klomen tedavisinde tam 30 gunde bir oluyorum adetimin dokuzuncu gunu bugun acaba ben ne zaman yapsamkki testi sadece 2 kullanimlik var netten sparis etsem hemen gelir mi ki

Uslutuba canim benim adetim normalde 10 gun falan geciyo ama bi klomen tedavisinde tam 30 gunde bir oluyorum adetimin dokuzuncu gunu bugun acaba ben ne zaman yapsamkki testi sadece 2 kullanimlik var netten sparis etsem hemen gelir mi ki
Netten 3is gununde geliyo bugun 9.gununse 4saat sivi alma idrarini tut aksam 8den once yap ama siparisini ver bi an once...benim adetin 15.17 gunleri arasinda cift cizgiyi gordum bende 30gunde bir oluyorum canim...

Netten 3is gununde geliyo bugun 9.gununse 4saat sivi alma idrarini tut aksam 8den once yap ama siparisini ver bi an once...benim adetin 15.17 gunleri arasinda cift cizgiyi gordum bende 30gunde bir oluyorum canim...
iyi de canım 9.gunden ovulasyon olurmu bugun mu yapayım

Canim ozaman silik ovu testi biseyi ifade etmiyo malesef ama uzulme canim testler yanila bilir adetin gecikirse yaparsin gebelik testini
Geçen ay doğum kontrol kullanıyordum. Bu ay ilk denememiz 3 gündür çift çizgiyi göremedim. 14. günüm. İlk defa bugün silik bir çizgi gördüm. 15. ve 16. günlerde çıkacak diye ümit ediyorum:)

Merhaba kizlar.

Benim adete 10 gun kaldi. Normalde gogus agrim olmasi lazim ama yok. Adet belirtileri olmasi lazimdi tatli istegim falan olmasi lazimdi o da yok. Ovulasyon da hep tek cikiyo.

Napicam ben simdi???

Yumurtlamiyo muyum ben ya. Yumurtam olmuyo mu ki???

İnan kendi adıma bu soruyu bende çok merak ediyorum? Acaba yumurtlamadığımız aylar olabilir mi?

Canim insan her ay yumurtliycak diye bisey yok. Bu sorunun cevabini bi tek doktora gidip ultarasonla baktirdiginda alabilirsin. En saglikli kadinda olsa her ay yumurtlamazya bilir.Adetine 10 gun vardemmisisn uvu testi yaptinmi cif cizgiyi gordunmu. Bide cok isteyince kendimizi hamileymisiz gibi hissedip miydemiz bulanabiliyo bizzat kendim yasadim. Onceki sayfalarida okuduysan benzer seyler yasayan hanimlar cok. Oyuzden adet gununuzin gecikmesini bekleyip dua etmekden basga caremiz yok.

İnan kendi adıma bu soruyu bende çok merak ediyorum? Acaba yumurtlamadığımız aylar olabilir mi?
Canim bunun cevabini doktora gidip ultasonla baktirdiktan sonra net alabilirsin. Adetinin 12 gunu gidersen alttan ultarasonla bakiyo ve yumurta nezaman catliycak kac mm buyumus hepsinin cevabini alırsın. En fazla 6 dakka suruyo.

Luteal faz yani yumurtlamadan adete kadar geçen süre kadınların yüzde doksanında 14 gün sonradır kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…