- 2 Aralık 2014
- 598
- 288
- 83
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.181
Allah biliyor içimi hiç üzülmedim tatlım adet gününü beklicem o zaman gorucem pozitifi bu ay nedense çoook umitliyim inşallah bebisim benimle gerçekten hissediyorumüzülme canım... üzülüyozda ne elde ediyoruzz.. Bu da bizim imtihanımız.. hem daha erken yapmışsın testi adet gununde yap 6 gunde çok şey değişir..
İnşallahhhhhhhh canımm. hamiş olursan bizedde dua et olrumu:)Allah biliyor içimi hiç üzülmedim tatlım adet gününü beklicem o zaman gorucem pozitifi bu ay nedense çoook umitliyim inşallah bebisim benimle gerçekten hissediyorum
Etmez olurmuyum kuzum hergün zaten hepimiz icin dua ediyorum rabbim boş çıkarmaz inşallahİnşallahhhhhhhh canımm. hamiş olursan bizedde dua et olrumu:)
Canim ben bu aksam yaptim 8 de yaptım T silik cikti ama belli gorunuyo simdi elimde 1 tane testim kaldi onu 3. 4 gun sonra yapayim diyorum bu aksam preseed jel ve ov.testi sparis ettim netten senin dediginden ovula degil digrrinden indallah o da cabuk gelirOlurmu bilmiyorum pko her zaman belli belirsizlige sebep bn aldgim gun yani 9.gununde basladim 16 ve 17.gunde cift cizgiydi simdi 18 19.gundeyim dunden beri gunde 1defa yapiyorum..
Gelir canim ben laboquik siparis etmistim tekrar o da 3gun icinde geldi...sen jel istemissin ama ben tam olarak bilmiyorum doktor tavsiyesiyle mi aliysun yani sorun tam olarak ne neye gore aliyosun anlamadim?Canim ben bu aksam yaptim 8 de yaptım T silik cikti ama belli gorunuyo simdi elimde 1 tane testim kaldi onu 3. 4 gun sonra yapayim diyorum bu aksam preseed jel ve ov.testi sparis ettim netten senin dediginden ovula degil digrrinden indallah o da cabuk gelir(
Yok dr tsvsiyesi degil zaten coktandir biliyorm o urunu gitti gidiyordan coklu ov testlerine bakarken aklima geldi cok kullanan var bi deniycem bu ay bende 20 tane laboguik ve 6 gebelik testi aldimGelir canim ben laboquik siparis etmistim tekrar o da 3gun icinde geldi...sen jel istemissin ama ben tam olarak bilmiyorum doktor tavsiyesiyle mi aliysun yani sorun tam olarak ne neye gore aliyosun anlamadim?
Ne peki yani adini duydum ama sorunun ne olunca aliyosun bunYok dr tsvsiyesi degil zaten coktandir biliyorm o urunu gitti gidiyordan coklu ov testlerine bakarken aklima geldi cok kullanan var bi deniycem bu ay bende 20 tane laboguik ve 6 gebelik testi aldim
Ne peki yani adini duydum ama sorunun ne olunca aliyosun bun
Her turlu sorunu olanlar almis bende pco varNe peki yani adini duydum ama sorunun ne olunca aliyosun bun
Bugun çamur gibi kan geldi 4 5 damla bakalım nolacak bu ayyy:)Daha erkenmiş canım benim 4 şubat batım dün kan testi yaptım 1.80 çıktı benim kesin yokturda sen hemen moralini bozma canım daha var senin
Hımm bekle bi kaç gün canimCanim 2 gun once yaptim negatifdi
Günden güne koyulaşacak ve yumurtladığın gün iki çizgi de aynı koyulukta olacak , sen o zamana kadar yapmaya devam et testi canım :)Kızlar 2 gündür ovulasyon testinde T bölgesinde silik çizgi görüyorum. Bugün de 15. günüm. Silik çizgi dünden daha bir koyulaştı ama yine silik tabi. Acaba bu durum, çizginin koyulaşmasının yakın olduğunun bir göstergesi olabilir mi?
İnşallah canım. Teşekkür ederim cevabın için.Günden güne koyulaşacak ve yumurtladığın gün iki çizgi de aynı koyulukta olacak , sen o zamana kadar yapmaya devam et testi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?