Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

üzülme canım... üzülüyozda ne elde ediyoruzz.. Bu da bizim imtihanımız.. hem daha erken yapmışsın testi adet gununde yap 6 gunde çok şey değişir..

üzülme canım... üzülüyozda ne elde ediyoruzz.. Bu da bizim imtihanımız.. hem daha erken yapmışsın testi adet gununde yap 6 gunde çok şey değişir..
Allah biliyor içimi hiç üzülmedim tatlım adet gününü beklicem o zaman gorucem pozitifi bu ay nedense çoook umitliyim inşallah bebisim benimle gerçekten hissediyorum

Olurmu bilmiyorum pko her zaman belli belirsizlige sebep bn aldgim gun yani 9.gununde basladim 16 ve 17.gunde cift cizgiydi simdi 18 19.gundeyim dunden beri gunde 1defa yapiyorum..
Canim ben bu aksam yaptim 8 de yaptım T silik cikti ama belli gorunuyo simdi elimde 1 tane testim kaldi onu 3. 4 gun sonra yapayim diyorum bu aksam preseed jel ve ov.testi sparis ettim netten senin dediginden ovula degil digrrinden indallah o da cabuk gelir (

Gelir canim ben laboquik siparis etmistim tekrar o da 3gun icinde geldi...sen jel istemissin ama ben tam olarak bilmiyorum doktor tavsiyesiyle mi aliysun yani sorun tam olarak ne neye gore aliyosun anlamadim?

Son düzenleme:
Gelir canim ben laboquik siparis etmistim tekrar o da 3gun icinde geldi...sen jel istemissin ama ben tam olarak bilmiyorum doktor tavsiyesiyle mi aliysun yani sorun tam olarak ne neye gore aliyosun anlamadim?
Yok dr tsvsiyesi degil zaten coktandir biliyorm o urunu gitti gidiyordan coklu ov testlerine bakarken aklima geldi cok kullanan var bi deniycem bu ay bende 20 tane laboguik ve 6 gebelik testi aldim

Kızlar 2 gündür ovulasyon testinde T bölgesinde silik çizgi görüyorum. Bugün de 15. günüm. Silik çizgi dünden daha bir koyulaştı ama yine silik tabi. Acaba bu durum, çizginin koyulaşmasının yakın olduğunun bir göstergesi olabilir mi?

Günden güne koyulaşacak ve yumurtladığın gün iki çizgi de aynı koyulukta olacak , sen o zamana kadar yapmaya devam et testi canım :)

Kizlar sabah normal testden yaptim negatif. Sonrada beyaz akintiyla cok az bi kirmizi geldi. Kendime yol edindim lavobayi Ama 1 sat beri gelen giden yok akinti beyaza donuatu.. Aadet olursam yumurtlamadan 14 gun sonra her kadin adet olur bunun dogru oldugna inanmis olucam. Ve bu ay denememizin 3 ayindaydik. nedense adet olucam diye hic uzulmedim. Allahym hakkymda hayirlisi olsun diye dua ederim hep. Buda benim icin hayirlisidir diyorum. Sizin guzel haberlernizi bekliyorum kizlar ....

kızlar tabi ki iyi temennilere de ihtiyacım var ama daha önemlisi bilgiye tecrübeye ihtiyacım var.durumum şu 20 ocakta adet oldm.3 gün sürdü normalde 4-5 sürer.4. günde gün boyu toz pembe akıntım oldu bitti.sorun göğüslerim hala çok ağrıyorlar ve büyümüşler kahverengi bölgede tepecikler oluştu minik minik .dün test yaptm çizgi falan yok sabah baktm ikinci çizginin hayaleti belirmiş.bu ay gebelik planlamıyorum aslında ama nasılsa tutmuyor diye korunmuyoruz.tutarsa sürpriz olacak.planlamayla gebelik strese sokuyor malum.göğüslerime bakarsam gebeliği gösteriyor ama test tırt çıktı ne diyorsunuz bu durumuma?e bide düz gebelk testleri varya ucuz olanlar yumurtlamada silik çizgi verir mi?çünkü 26 snda yaptğm testte silik çizgi vardı adtten 3 gün snra yapmştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…