- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.201
Tam koyu degil bi kac gun icinde koyulasir ama ynede degerlendir gunleriniKızlar sizce pozitif mi yorumlamalıyım ?
Kızlar malesef azönce adet oldum
Hayırlisi olsun canım benim.Önümüzdeki ay bekleriz beraberKizlar sabah normal testden yaptim negatif. Sonrada beyaz akintiyla cok az bi kirmizi geldi. Kendime yol edindim lavobayi Ama 1 sat beri gelen giden yok akinti beyaza donuatu.. Aadet olursam yumurtlamadan 14 gun sonra her kadin adet olur bunun dogru oldugna inanmis olucam. Ve bu ay denememizin 3 ayindaydik. nedense adet olucam diye hic uzulmedim. Allahym hakkymda hayirlisi olsun diye dua ederim hep. Buda benim icin hayirlisidir diyorum. Sizin guzel haberlernizi bekliyorum kizlar ....
Canım erken olmadın mı sen??Kızlar malesef azönce adet oldum
Bilmiyorum ama yine degerlendir :)Slm kizlar bisey sorcam...ben ov testini kullaniyodum cift cizgi 16 17.gunlerde gordum...simdi 20.gundeyim testin cizgisi koyulasmaya bsladi yine mi yumurtluyorum ben?
Canım bende anlamadım wc ye gittiğimde silerken pembemsi bişey geldi dedim tmm hastalandım ped koydum sonra yarım saat sonra gittim bişey yok pedde ama olcam herhalde canımCanım erken olmadın mı sen??
Benimde ne güzel 5 şubattaydı ama işte inşallah sen olmassın canımBenim de adet belirtilerim başladı , 5 şubatta kırmızı kartı yerim
Canım bende anlamadım wc ye gittiğimde silerken pembemsi bişey geldi dedim tmm hastalandım ped koydum sonra yarım saat sonra gittim bişey yok pedde ama olcam herhalde canım
Alala , yerleşme kanaması gibi birşey olmasın o ?[/QUOTinşallah öyle olsun ama sanmam canım yaa biliyosun perşembe tahlil yaptım 1.80 çıktı bide belim falan başladı ağırmaya kesin adet olcam
Senin yumurtlamayla benimki aynıydı sanırsam 22 ocak mıydı ?inşallah öyle olsun ama sanmam canım yaa biliyosun perşembe tahlil yaptım 1.80 çıktı bide belim falan başladı ağırmaya kesin adet olcam
Inşallah öyle olsa ama sanmam canım çünkü biliyosan perşembe kan tahlili yaptım 1.80 çıktı bide belim ile kasıklarım çok ağrıyo kesin hasta olcam yaniiAlala , yerleşme kanaması gibi birşey olmasın o ?
Evet canım aynıydıSenin yumurtlamayla benimki aynıydı sanırsam 22 ocak mıydı ?
Evet canım aynıydı
Evet canım aynıydı
Canim ben henuz edet olmadim sabah 11 gibi uzayan pembe bi akinti geldi sonrada normala dondu yani normal beyaz akintiya. Anliyamadim ben bu isiHayırlisi olsun canım benim.Önümüzdeki ay bekleriz beraber
Benim geçen ay yumurtlamam 17.gün gece oldu 18.gün silikleşmişti 34.gün adet oldum yani 16 gün sonraKizlar her kedin yumurylamadan sonra adet olur gercekmidir.lutfen onceki aylarda yumurtlama gununizi bilyosaniz hesaplayip nezaman sonra adet olmussunuz bana soyleyin cok yardiminiz dokunar. Bu benim yumurtlamadam sonraki 16 gunum. Sabah yazmistim uzayan pembe akinti geldi diye sonrada bisey yok normal beyaz akintiya donustu anliyamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?