- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.221
İnan kendi adıma bu soruyu bende çok merak ediyorum? Acaba yumurtlamadığımız aylar olabilir mi?
Ben her ay 10nunda kesin adet olurum 14 gün öncede yumurta catlarKizlar her kedin yumurylamadan sonra adet olur gercekmidir.lutfen onceki aylarda yumurtlama gununizi bilyosaniz hesaplayip nezaman sonra adet olmussunuz bana soyleyin cok yardiminiz dokunar. Bu benim yumurtlamadam sonraki 16 gunum. Sabah yazmistim uzayan pembe akinti geldi diye sonrada bisey yok normal beyaz akintiya donustu anliyamadim.
Teşekkür ederim canim cevabin icin.Benim geçen ay yumurtlamam 17.gün gece oldu 18.gün silikleşmişti 34.gün adet oldum yani 16 gün sonra
Teşekkür ederim canim cevabin icin yumurta catladikdan 14 sonrami adet olursun ? Benimki gecen ay oyle opmus yumurtayi takip etmistim. Bu ay oyle opmadigi icin icime suphe girdi. Adetime 1 ya 2 gun var.Ben her ay 10nunda kesin adet olurum 14 gün öncede yumurta catlar
Canim iyi okumamisim simdi anladim teşekkürBen her ay 10nunda kesin adet olurum 14 gün öncede yumurta catlar
Teşekkür ederim canim cevabin icin yumurta catladikdan 14 sonrami adet olursun ? Benimki gecen ay oyle opmus yumurtayi takip etmistim. Bu ay oyle opmadigi icin icime suphe girdi. Adetime 1 ya 2 gun var.
Canim iyi okumamisim simdi anladim teşekkür
Kızlar dün sabah ve bugün sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ikisinde de. kistim var sanıyordum ama hamile miyim acaba?
Daha reglime 4-5 gün var adet gecikmesinden sonra yaptırsam daha emin olunur di mi? Hala inanamıyorum hemen kendimi kaptırmakta istemiyorum.İnşallah benimle birlikte herkes güzel haberleri alır.Hepimiz inşallahHamilelik testinde ikinci cizgi silik olsa bile pozitiftir. Yani teste gore kesin hamilesin. Kan testi yaptirip emin olmalisin :)
Evet var. Kendimi geçen ay da çok dinledim bu ay da. Geçen ay da hamile olduğumu düşünmüştüm olmadı. Kist olduğunda karnıma yürüdükçe ağrı saplanırdı hep.Bu ay da yine böyle olmuştu hamile dğilim demiştim burada da yazdım hatta. ama hafta sonu normalden çok farklı belirtim oldu. kasıklarım ve karnım içten yanıyor gibi ağrı yapıyordu.Bacağıma çok şiddetli ağrı giriyordu.sol kasığım normelde çok ağrımaz ama orda da ağrı hissettim.göğsüm her adetten önce ağrı yapardı yanları üstü falan. Bu seferde yaptı ama tek farkı göğüs ucuma iğne batması gibi karıncalanma oluyordu ve göğüs ucum kaşınıyordu bu batmayla.Bir de bu ne kadar doğru bilmiyorum bilimsel bir açıklaması var mı onu da bilmiyorum ama kirpiklerimin karıştığını görüyorum. benim kirpiklerim dümdüz ve kısadır. rimelle bile zor kıvırırım yukarı.bir kaç gündür bakıyordum ucu hafif kalkık ve hepsi birbirine girmiş iç içe geçmş durumdalar.benim için her adaet dönemi öncesi belirtilerinden farklı olan yerleri koyu yazdım. Eğer sonuç doğruysa hamileysem ki öyle gözüküyor koyu renkle yazdıklarıma dikkat edin. Ha bir de göğüsteki yeşil damarlar var ya ben onu geçen ayda görmüştüm ama şu an hem üstte hemde göğsümün yan tarafında görüyorum.ugradnz hamilelik belirtin var mı peki? İnş hamilesinidr:))
Daha reglime 4-5 gün var adet gecikmesinden sonra yaptırsam daha emin olunur di mi? Hala inanamıyorum hemen kendimi kaptırmakta istemiyorum.İnşallah benimle birlikte herkes güzel haberleri alır.Hepimiz inşallah
inşallah canım inşallah. çok silik çıktı daha bata 4 gün var ya geçsin günüm öyle kan testi yaptırayım. şimdi yaptırsam bile düşük çıkar değeri diye düşünüyorum.İnşallah sağlıkla alırım bebeğimi.Hepimiz için dua edicem.Sizin de mutlu haberlerinizi bekliyorum en kısa zamanda allahım inşallah hepiniz hamile kalırsınız.Şaka yapıyosunnnnnnnn , bizim bat kardeşlerinden biri hamile çıktı demekk , darısı diğer bekleyenlerin başına , çokkk sevindim canım , inşallah rabbim sağlığıyla kucağına almayı nasip eder
inşallah canım inşallah. çok silik çıktı daha bata 4 gün var ya geçsin günüm öyle kan testi yaptırayım. şimdi yaptırsam bile düşük çıkar değeri diye düşünüyorum.İnşallah sağlıkla alırım bebeğimi.Hepimiz için dua edicem.Sizin de mutlu haberlerinizi bekliyorum en kısa zamanda allahım inşallah hepiniz hamile kalırsınız.
evet canım yaklaşık 3 ay önce başladım bitmek üzere şu an sen de kullanmaya başla eğer başlamadıysan.Amin aminnn.. Bat günü ya da ertesi günü gidersen değerlerin güzel çıkar , folik asit kullanıyor muydun canım sen ?
Canim adet kani olmayabilirdee..cubku senin bu donemin tamda yerlesme donemi olmasi lazimm :))Canım bende anlamadım wc ye gittiğimde silerken pembemsi bişey geldi dedim tmm hastalandım ped koydum sonra yarım saat sonra gittim bişey yok pedde ama olcam herhalde canım
evet canım yaklaşık 3 ay önce başladım bitmek üzere şu an sen de kullanmaya başla eğer başlamadıysan.
yok bana reçeteyle vermedi sadece folic asit kullanmaya başla mutlaka dedi eczaneden aldım bende. günde 1 tane alıyorum canım tam 90 günlük zatenBaşlamadım henüz , günde bir tane diye duymuştum ama herkes için standart mı acaba bu , doktor mu yazmalı ilacı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?