Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim suan sakin yapma derim kan testi.adet gununde tekrar idrar testi yap.daha da belirginlestigini gorursen eger hemen kan testi ver.testte cok silik cikiyosa degerlerin 20li birseydir suanda ve sana yine beklemen gerek denilicek.Bu sefer daha gergin bekleyeceksin gununu.ben yasadigim icin biliyorum 1 haftami zehir ettim.lutfen sen yapma.

Sizce teste devam etmelimiyim?

evet canım sağol tavsiyen için bende öyle yapmayı düşünüyorum. yani belli bir değere ulaşmadan yaparsam dediğin gibi düşük çıkabilir sonuç

Peki :) Ben şeyi merak ettim , silik çıkan testi , resmini çekmiş miydin ya da şimdi çeksen olur mu ki ?
çektim canım çekmez miyim :)ama telefonda internet paketim bitti. iş yeri bilgisayarına da fotoyu yüklemek istemiyorum ama dur bi bişeyler yapayım.Kayıtlı falan kalmaz inşallah :)

Başlamadım henüz , günde bir tane diye duymuştum ama herkes için standart mı acaba bu , doktor mu yazmalı ilacı ?
iki çeşit ilaç var, biri folbiol onu günde 1 tane alman yeterli bide folic trio var, bunu daha çok tavsiye ediyolar (hatta kutusunun üstünde bebiş resmi var :)) çünkü içinde D vitamini falanda var, bende bunu kullanıyorum, günde 3 tane alınması gerekiyor.

Aaa ben tek çeşit sanıyordum , çok iyi oldu öğrendiğim , ama biri günde bi kere iken diğerinin günde 3 kere olması çok değil mi ? Yani bu folik asitin fazlası zarar durumu yok mu ?

Koyulaşır devam et yapmaya. benim adetim hiç şaşmaz. şubat adetimden sonra denemeleri başlıcaz geçen aydan ve bu ay ovu testi yaptım ön çalışma . ama geçen ay yaptığımda 14. günde bu ay 17. günde gördüm çift çizgiyi. adetim düzenlidir 28 de 1 olur. ee yumurtlamadan 14 gün sonra oluyorsa acaba bu ay benim gecikmem mi olacak ? ben de bunu soracaktım bir bilene Resimleri de ekledim. Sana da örnek olur canım.

Eklentiler

• 20150131_182022.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 553
  • 20150131_182044.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 181
[QUOTEpurea, post: 39200181, member: 653064"]Aaa ben tek çeşit sanıyordum , çok iyi oldu öğrendiğim , ama biri günde bi kere iken diğerinin günde 3 kere olması çok değil mi ? Yani bu folik asitin fazlası zarar durumu yok mu ?[/QUOTE]
FOLIK Plus da var tatlm bitane dahada vardi akima gelmiyo su an

Aaa ben tek çeşit sanıyordum , çok iyi oldu öğrendiğim , ama biri günde bi kere iken diğerinin günde 3 kere olması çok değil mi ? Yani bu folik asitin fazlası zarar durumu yok mu ?
yok canım içindeki folik asit miktarı düşük olduğu için 3 tane kullanılıyor (prozpektüstede yazıyor zaten), folbioldeki folik asit miktarı yüksek ondan bi tane kullanılıyor

Belirti filan bende hak getire :)) İçimden bir ses bu ay da tutmadı diyor , önümüzdeki maçlara bakacağız artık :))

Sende durumlar ne ?
Valla al bendende o kadar. Akintim fazla asiri geliyo. .cumartesu sabah uyanimca camasirimda acik kahverengi lekelenmeler vardi 2_3 damla. Sivilceler cikti yuzumde adet olacak gibi umudum yok

Valla al bendende o kadar. Akintim fazla asiri geliyo. .cumartesu sabah uyanimca camasirimda acik kahverengi lekelenmeler vardi 2_3 damla. Sivilceler cikti yuzumde adet olacak gibi umudum yok

Dur bakalım daha , çıkmadık candan umut kesilmez.. Hem bu belirtiler adetten ziyade hamilelik belirtisi gibi geldi bana , 6 şubatta adet olmazsak bi idrar testi yapalım , görelim kesin sonucu

Ne güzel erkenden başlamışsın. Ben yeni öğreniyorum. Benim daha senin çizgilerin gibi koyuluklar olmadı. Geçen ay sadece 1 seferlik doğum kontrol ilacı kullandım. Yumurtlama zamanımı onun etkileyebileceğini de düşünüyorum. Normalde akıntılarım çok olurdu bu ay hiç yok nerdeyse. Bakalım inşallah bende senin gibi koyu çizgileri görürüm. Formlarda okuduklarıma göre de yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olunacağı yazıyor.

Dur bakalım daha , çıkmadık candan umut kesilmez.. Hem bu belirtiler adetten ziyade hamilelik belirtisi gibi geldi bana , 6 şubatta adet olmazsak bi idrar testi yapalım , görelim kesin sonucu
Ya tatlm ne bileyim moralim bu konuya cok bozuluyo artık. Dun aksam yine bana geldiler gorumcem arams hadi bi cocuk yapin diyo ahh ben cildirdim bide bana cesaret edip soyleyemiyo esime soyluyo. Oturup agladm yine dayanamadim

bende denemeye başlamadan öğreneyim dedim. o yüzden bu ay sadece 14. gün yapcaktım. baktım hiç çizgi yok. aynen senin gibi düşündüm. acaba yumurtlamıyor muyum o yüzden devam ettim. normali 12 sinde olmam lazım. ama ovu testine göre 14 şubat. bakalım gerçekten öyle mi. yoksa değişebiliyor mu ? Bu arada benimde bu ay akıntım olmadı :S hava koşulları mı etkiledi bizi acaba. sen de devam et yapmaya

İçimi rahatlattın sağol canım. Umarım yumurtluyorumdur. T bölgesindeki kalın çizgiye ihtiyacım var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…