- 16 Ocak 2015
- 261
- 217
- 133
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.261
Ya tatlm ne bileyim moralim bu konuya cok bozuluyo artık. Dun aksam yine bana geldiler gorumcem arams hadi bi cocuk yapin diyo ahh ben cildirdim bide bana cesaret edip soyleyemiyo esime soyluyo. Oturup agladm yine dayanamadim
canım ovulasyon testini günün hangi saatlarinde yapıyorsun?bende denemeye başlamadan öğreneyim dedim. o yüzden bu ay sadece 14. gün yapcaktım. baktım hiç çizgi yok. aynen senin gibi düşündüm. acaba yumurtlamıyor muyumo yüzden devam ettim. normali 12 sinde olmam lazım. ama ovu testine göre 14 şubat. bakalım gerçekten öyle mi. yoksa değişebiliyor mu ? Bu arada benimde bu ay akıntım olmadı :S hava koşulları mı etkiledi bizi acaba. sen de devam et yapmaya
kaçırmışta olabilirsin. kendine dert etme. Sen bebiş çalışması yapıyo musun ?İçimi rahatlattın sağol canım. Umarım yumurtluyorumdur. T bölgesindeki kalın çizgiye ihtiyacım var:)
Evet canım ilk ayım:)kaçırmışta olabilirsin. kendine dert etme. Sen bebiş çalışması yapıyo musun ?
Aynen öyle yaa canim sanki biz istemiyormuyuz? Nasipten otesine zaten gidemeyiz ama bazi insanlar bunu anlamiyo bazilari inadina soruyoYa kimseyi duymayacaksın , umursamayacaksın canım benim . Ben denemeye başladığımız ilk ay 44 günde adet oldum , sırf bu laflar yüzünden , kayınvalidem , eşimin teyzesi yengeleri , her ne olsa ne yapsam "ay hamile misin , hadi çocuk yapın aman sen dikkat et hamilesindir" diye diye beni o psikolojiye soktular. Ama eşim de ben de biliyorduk öyle birşey olamayacağını. Çok sıkıntıydı o ay , adet oldum bir yük kalktı omuzlarımdan ki anlatamam. O yüzden ben ettim sen etme , rabbim bilir vereceği zamanı de soranlara geç..
canım ovulasyon testini günün hangi saatlarinde yapıyorsun?
ne heyecanlı dimi. hadi hayırlısı. bende işte önümüzdeki adetten sonraEvet canım ilk ayım:)
telefondan giriyorsan büyütp bakınca daha net. burda çok silik.az önce de kahverengi çok az akıntım geldi.yerleşme olabilir.Peki :) Ben şeyi merak ettim , silik çıkan testi , resmini çekmiş miydin ya da şimdi çeksen olur mu ki ?
Heyecan ne kelime. artık ruyalarıma giriyo bu testler. Fena takıldım bu moddan çıkmalıyım ama çıkamıyorum:) istediğim zaman hemen olucak düşüncesi vardı öyle değilmişne heyecanlı dimi. hadi hayırlısı. bende işte önümüzdeki adetten sonrane zaman adet tarihin. yakınız galiba.
telefondan giriyorsan büyütp bakınca daha net. burda çok silik.az önce de kahverengi çok az akıntım geldi.yerleşme olabilir.
Aynen öyle yaa canim sanki biz istemiyormuyuz? Nasipten otesine zaten gidemeyiz ama bazi insanlar bunu anlamiyo bazilari inadina soruyo
Aslında 14-15 i gibi ancak doğum kontrol hapı kullandığım için birkaç gün ileriye sarkabilirmiş. Yumurtlama da henüz olmadı o yüzden garanti olsun diye 17-18 i bekliyorum canım.ne heyecanlı dimi. hadi hayırlısı. bende işte önümüzdeki adetten sonrane zaman adet tarihin. yakınız galiba.
Var çizgi canım ben gördüm ikisindede tebrik ederim çok sevincim canımtelefondan giriyorsan büyütp bakınca daha net. burda çok silik.az önce de kahverengi çok az akıntım geldi.yerleşme olabilir.
Ayy canım guldurdun beniO bazı insanlara yav he he deyip geçmek lazım :))))
Benimde görümcem öyle diodu ikincisi olsun artık die her defasında söylüyodu en sonunda kayınvalideme dedim kayınvalidem verdi ağzının payını allahtan kayınvalidem anlayışlıAynen öyle yaa canim sanki biz istemiyormuyuz? Nasipten otesine zaten gidemeyiz ama bazi insanlar bunu anlamiyo bazilari inadina soruyo
Cok sikici durumlar yaa bunlarBenimde görümcem öyle diodu ikincisi olsun artık die her defasında söylüyodu en sonunda kayınvalideme dedim kayınvalidem verdi ağzının payını allahtan kayınvalidem anlayışlı
bana da öyle geliyor. ilk aydan sonra bende anlarım öyle olmadığını =) sonra belki rahatlarız. ben kendim stres yaparım. başka kimseye de söylemiyorum. ne arkadaşlarıma ne aileme. korunmayı bıraktığımı söylemicem. eminim ki ek stres yaşatırlar bana. ıyı nıyetle de olsa.Heyecan ne kelime. artık ruyalarıma giriyo bu testler. Fena takıldım bu moddan çıkmalıyım ama çıkamıyorum:) istediğim zaman hemen olucak düşüncesi vardı öyle değilmiş
Ne güzel işte bak amann ne üzüyon kendini başkaları yüzünden boşver yaa hiç takmaCok sikici durumlar yaa bunlarallahtan hrpsi bana cok uzaklar yakinda olsaydim uzuntiden kendimi nahvederdim
teşekkürler canım güzel allahım size de nasip etsin inşallah.Var çizgi canım ben gördüm ikisindede tebrik ederim çok sevincim canım
çok sağol canım dedim ya hepinize dua edicem .İnşallah allahım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin İNŞALLAHBildiğin çizgi var burdaaaaa , süper ya. Demistim ben hamile çıkmasam bile size sevineceğim , cidden kendimde görmüş gibi mutlu etti beni bu çizgi :)))
Rabbim bize de nasip etsin inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?