- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.281
Aminn inşAllah canım bak bide beni es geçin diodun gördünmü bak çizgileri ☺☺teşekkürler canım güzel allahım size de nasip etsin inşallah.
evet kasıklarım ağrıyordu ama kist sanmıştım değilmiş.en daha regl olmadın dimi?Aminn inşAllah canım bak bide beni es geçin diodun gördünmü bak çizgileri ☺☺
Icim aciyor ya canim. Her bebek gordugumde gozlerim doluyo esime belli etmemeye calisiyorm uzulmesin diye ama olmuyoNe güzel işte bak amann ne üzüyon kendini başkaları yüzünden boşver yaa hiç takma
Valla akşam peçeteye pembemsi bi kan gibi geldi sonra ped koydum adet oldum die ama me gelen var ne giden canım kasıklarım ağrıyo benimde çokevet kasıklarım ağrıyordu ama kist sanmıştım değilmiş.en daha regl olmadın dimi?
kesinlikle öyle canım stres önemli bir faktör.bana da öyle geliyor. ilk aydan sonra bende anlarım öyle olmadığını =) sonra belki rahatlarız. ben kendim stres yaparım. başka kimseye de söylemiyorum. ne arkadaşlarıma ne aileme. korunmayı bıraktığımı söylemicem. eminim ki ek stres yaşatırlar bana. ıyı nıyetle de olsa.
ya canım sen geçen gün test yaptırdım düşük çıktı demiştin ya. şimdi bi idrar testi yapsan.Valla akşam peçeteye pembemsi bi kan gibi geldi sonra ped koydum adet oldum die ama me gelen var ne giden canım kasıklarım ağrıyo benimde çok
Olur canım yaa daha çok gençsin ben ilkini hiç istemedim hemde doğum kontrol hapı kullanıyodum 1 gün içmedim hamile kalmışım rabbim inşallah önce size versin sonra bana ben yaşadım en azından o duyguyu bi kereIcim aciyor ya canim. Her bebek gordugumde gozlerim doluyo esime belli etmemeye calisiyorm uzulmesin diye ama olmuyo
Canım yaa cok iyisin. Rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda inşallah.Olur canım yaa daha çok gençsin ben ilkini hiç istemedim hemde doğum kontrol hapı kullanıyodum 1 gün içmedim hamile kalmışım rabbim inşallah önce size versin sonra bana ben yaşadım en azından o duyguyu bi kere
Yaptım canım dün yaptım silik çıktı ikinci test ama bugün yaptım tek çizgiya canım sen geçen gün test yaptırdım düşük çıktı demiştin ya. şimdi bi idrar testi yapsan.
kesinlikle öyle canım stres önemli bir faktör.
allah allah niye öyle acaba dur bakalım bi batı bekle ondan sonra kan testi yaptırırsın.Yaptım canım dün yaptım silik çıktı ikinci test ama bugün yaptım tek çizgi
inşallah canım. ancak bu aydan pek ümitli değilimbi dahaki ay birlikte takip ederiz olmazsan. kiiii inşallah kalırsın hemen.
telefondan giriyorsan büyütp bakınca daha net. burda çok silik.az önce de kahverengi çok az akıntım geldi.yerleşme olabilir.
Test siliklestikten sonra ki iki gun sonra mı yumurtluyosun canım atesine göre çünkü koyu cizgiyi gordukten iki gun sonra yumurtlayabilirsin ne zaman siliklesti ovulasyon testinmartilikiz .!.:merhaba ben de ovulasyon testi kullanıyorum bu 4. ayım olacak bu süre zrfında gördüm ki arkadaşlar bu testin yanında ateşinizi de olçun çünkü iki aydır testim pozitif olduktan 2 gün sonra yumurtladığımı ateşimi takip ederek oğrendim test pozitif oluyor ama ateşim iki gün sonra yükseliyor ve ateşime göre de reg oluyorum bu hiç değişmiyor be de bu tecrübemi paylaşmak istedim sizle yani budan onceki zamanlarda bitti deyip çalışmaları bıraktığım zaman yumurtluyor muşum
Canım bu silik cizgi ne zaman belirdi testi yaptiktan hemen sonrami inşallah hamilesindir Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin[/QUOTE]C
TE="ugradnz, post: 39200812, member: 648604"]telefondan giriyorsan büyütp bakınca daha net. burda çok silik.az önce de kahverengi çok az akıntım geldi.yerleşme olabilir.
Dur hemen öyle ümitsiz olma. daha çoook var.inşallah canım. ancak bu aydan pek ümitli değilim
Çok hoşsun canım sağol:) Bakalım artık göreceğiz.Dur hemen öyle ümitsiz olma. daha çoook var.
evet canım 2 dk içinde belli oldu.inşallah canım rabbim isteyen herkese versin.[/QUOTE]ugrpost: 39202555 .!.:Canım bu silik cizgi ne zaman belirdi testi yaptiktan hemen sonrami inşallah hamilesindir Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin
Bu çok normal çünkü test pozitifken yumurtlamıyorsun 2 gün içinde yumurtlayacağın anlamına geliyor bu yani pozitiften sonra silik çıktığı yani negatif çıktığı ilk gün yumurtluyorsunmerhaba ben de ovulasyon testi kullanıyorum bu 4. ayım olacak bu süre zrfında gördüm ki arkadaşlar bu testin yanında ateşinizi de olçun çünkü iki aydır testim pozitif olduktan 2 gün sonra yumurtladığımı ateşimi takip ederek oğrendim test pozitif oluyor ama ateşim iki gün sonra yükseliyor ve ateşime göre de reg oluyorum bu hiç değişmiyor be de bu tecrübemi paylaşmak istedim sizle yani budan onceki zamanlarda bitti deyip çalışmaları bıraktığım zaman yumurtluyor muşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?