Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kesinlikle öyle canım stres önemli bir faktör.

Valla akşam peçeteye pembemsi bi kan gibi geldi sonra ped koydum adet oldum die ama me gelen var ne giden canım kasıklarım ağrıyo benimde çok
ya canım sen geçen gün test yaptırdım düşük çıktı demiştin ya. şimdi bi idrar testi yapsan.

Icim aciyor ya canim. Her bebek gordugumde gozlerim doluyo esime belli etmemeye calisiyorm uzulmesin diye ama olmuyo
Olur canım yaa daha çok gençsin ben ilkini hiç istemedim hemde doğum kontrol hapı kullanıyodum 1 gün içmedim hamile kalmışım rabbim inşallah önce size versin sonra bana ben yaşadım en azından o duyguyu bi kere

Canım yaa cok iyisin. Rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda inşallah.

merhaba ben de ovulasyon testi kullanıyorum bu 4. ayım olacak bu süre zrfında gördüm ki arkadaşlar bu testin yanında ateşinizi de olçun çünkü iki aydır testim pozitif olduktan 2 gün sonra yumurtladığımı ateşimi takip ederek oğrendim test pozitif oluyor ama ateşim iki gün sonra yükseliyor ve ateşime göre de reg oluyorum bu hiç değişmiyor be de bu tecrübemi paylaşmak istedim sizle yani budan onceki zamanlarda bitti deyip çalışmaları bıraktığım zaman yumurtluyor muşum

C
telefondan giriyorsan büyütp bakınca daha net. burda çok silik.az önce de kahverengi çok az akıntım geldi.yerleşme olabilir.

TE="ugradnz, post: 39200812, member: 648604"]telefondan giriyorsan büyütp bakınca daha net. burda çok silik.az önce de kahverengi çok az akıntım geldi.yerleşme olabilir.[/QUOTE]
Canım bu silik cizgi ne zaman belirdi testi yaptiktan hemen sonrami inşallah hamilesindir Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin

Test siliklestikten sonra ki iki gun sonra mı yumurtluyosun canım atesine göre çünkü koyu cizgiyi gordukten iki gun sonra yumurtlayabilirsin ne zaman siliklesti ovulasyon testin

C

TE="ugradnz, post: 39200812, member: 648604"]telefondan giriyorsan büyütp bakınca daha net. burda çok silik.az önce de kahverengi çok az akıntım geldi.yerleşme olabilir.
Canım bu silik cizgi ne zaman belirdi testi yaptiktan hemen sonrami inşallah hamilesindir Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin[/QUOTE]
evet canım 2 dk içinde belli oldu.inşallah canım rabbim isteyen herkese versin.

ugrpost: 39202555 .!.:
Canım bu silik cizgi ne zaman belirdi testi yaptiktan hemen sonrami inşallah hamilesindir Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin
evet canım 2 dk içinde belli oldu.inşallah canım rabbim isteyen herkese versin.[/QUOTE]
O zaman çok yuksek ihtimalle hamilesin canım bende oglumda adet günümde test yapmistim 20 dk sonra silik cizgi çıkmıştı hamileydim cok sevindim senin adina darısı bizim başımıza insallah ovulasyon testide yaptinmi gebelik için

Bu çok normal çünkü test pozitifken yumurtlamıyorsun 2 gün içinde yumurtlayacağın anlamına geliyor bu yani pozitiften sonra silik çıktığı yani negatif çıktığı ilk gün yumurtluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…