Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

O zaman çok yuksek ihtimalle hamilesin canım bende oglumda adet günümde test yapmistim 20 dk sonra silik cizgi çıkmıştı hamileydim cok sevindim senin adina darısı bizim başımıza insallah ovulasyon testide yaptinmi gebelik için[/QUOTE]
Evet yaptım canım ama onu pek baz almadım açıkçası. regl bittikten sonra 2günde bir düzenli ilişki oldu.

burada okuduğum yorumlara göre pozitif olduğu gün ve ertesi günü değerlendirmek gerektiği yazıyordu hep o yüzden dedim benim pozitif olduğu gün değil ondan sonraki günde değil bir sonraki gün yumurtluyorum ondan sonraki gün de ateşim yükseliyor umarım anlatabildimyani bu ay cumartesi pozitif oldu pazartesi yumurtladım salı ateşim yükseldi ve bu hep böyle oluyo

Doğru ama şu var pozştif olduğunda yumurtlamıyosun pozitiften sonra ilk silikleşince yani negatifte yumurtluyosun niye pozitifi değerlendirin demelerinin sebebi spermler kadın vücudunda 72 saat yaşayabiliyo yumurta çatlamadan içeriyi spermle dolduruyolarki çatlamadan önce hazır sperm bulunsun orda bazıları tek ilişki yani silikleşince yapıyor o da tutuyor niye çünkü yum 24 saat yaşıyor yani yum öncesi 3 gün yum günü ve sonrası 1 gün hamile kalınabilir günler

Öyle zaten ateş yöntemi gün tespitinde kullanılır ama gebelik takibinde kullanılmaz ateş yükselmesi en son aşamadır çünkü.

ama benim pozitif çıktığı günün ertesi günü testim siliklesiyor ondan sonraki gün daha da siliklesiyor işte o zaman yum oluyo sonraki gün ateşimin yükselmesiyle anlıyorum sanırım bu ateş işini de kullanmam baya işe yaradı bende yoksa bilemeyecektim

Daha reglime 4-5 gün var adet gecikmesinden sonra yaptırsam daha emin olunur di mi? Hala inanamıyorum hemen kendimi kaptırmakta istemiyorum.İnşallah benimle birlikte herkes güzel haberleri alır.Hepimiz inşallah

Amiin canim. Tabi oyle yapsan daha iyi olur ama seninki belli. Kan yaptirsan kesin cikar. Sahsen ben bekleyemezdim. Hastanede alirdim solugu :))

Ooo hayirli olsun canim sen hamilesiiinnnn :))

iyi akşamlar kızlar bir şey soracağım..
sizce gerçekten ovülasyon testinin faydası var mı?
bu ayda adet olursam almayı düşünüyorum da..

iyi akşamlar kızlar bir şey soracağım..
sizce gerçekten ovülasyon testinin faydası var mı?
bu ayda adet olursam almayı düşünüyorum da..
vaktim yok 2 günde 1 uğraşamam diyorsam.. az olsun temiz net olsun diosan tabii ki var.. sonuçta yumurtlayacağın günü tespit ediyosun nokta atışı yapıp boşa çalışmalar yapmıosun..

Merhaba kızlar bat 16 Ocak bitişi 21 Ocak 23 ocaktan beride ovulasyon testini yapıyorum ama tam beceremedimmi yapamadimmi anlayamadim ikinci çizgiyi tam net yakalayamadim ne tam net nede silinik. 22-24-25-27-29 Ocak - 1-2 Şubat'ta birliktelik oldu sizce tutma olasılığı nedir yardımcı olurmusunuuzzz bugün yaptıgım en son test buda

Eklentiler

• image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Canım bence senin ki çok net yani daha ne olsun

bugünü yarını hatta sonraki günü bile değerlendir şansa bırakma derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…