- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.321
vaktim yok 2 günde 1 uğraşamam diyorsam.. az olsun temiz net olsun diosan tabii ki var.. sonuçta yumurtlayacağın günü tespit ediyosun nokta atışı yapıp boşa çalışmalar yapmıosun..
Birde hayırlısıyla ben görseydim koyu çizgiyi. Darısı başımaBugünü değerlendirdik bakalım kısmet inşallah hepimizin istediği olur tutar bu ay Sevinçli haberler veririz birbirimizeinci kaya
Insalah canım bnde 18. Gün bugün gördüm hiç umidim yoktu devam et sende goruceksin :)Birde hayırlısıyla ben görseydim koyu çizgiyi. Darısı başıma
inşallah.. ben geçen ay ovulasyon testi kullandım olmadı. bu ay 2 günde 1 denedik bakalım kısme bat a son 4 gün .. hiç bi belirti yok. hayırlısı artık.. inşallah sizde işe yarar ilk aydan..Saol canım cevabın için.. inşallah hamile olurum da gerek kalmaz..
Canim tebrik ederim. Cok sevindim insallah bebisinide kucagina almak nasip eder.
teşekkürler canım inşallah Allahım sizlere de nasip etsin.Canim tebrik ederim. Cok sevindim insallah bebisinide kucagina almak nasip eder.
canım ovulasyon testinden bahsediyorsan burdan sana da herkese de söylüyorum. Ben sadece 2 gün koyu çizgi gördüm ama şöyle bişey var hani rengi diğer çizgiyle aynı renk ya da daha koyu olması gerekiyor diyorlar ya bende o olmadı hep diğer çizgiden biraz açıktı rengi. O yüzden çok koyusunu bekliyecem diye kaçırma.Sen yine şu sıralar iki günde bir denemeler yap.testten teste farkeder mi bilmiyorum ama sen yine denemelerine devam et.Birde hayırlısıyla ben görseydim koyu çizgiyi. Darısı başıma
Kizlarrr ovulasyonum resimdeki gibi bu hafta kesin yumurtlayacam ben
hayırlısı olsun hepimiz içinnn ..Rabbim tez zaman da sağlıklı bebiş nasip etsin hepimizeevet canım yarın ya da perşembe çok net görürsün . hayırlısıyla
hayırlısı olsun hepimiz içinnn ..Rabbim tez zaman da sağlıklı bebiş nasip etsin hepimize
Canim benim iyim cok sukur sen nasilsin. Ben adet oldum canim yumurtlamadan 16 gun gecmisdi. Pazartesu oldum adetCanımm sen ne alemdesin ? Adet oldunmu ? 14 günü geçti senin dimi yumurtlamadan sonra ?
7. günüm test yaptım artık silik çizgi de gözükmüyorcanım ovulasyon testinden bahsediyorsan burdan sana da herkese de söylüyorum. Ben sadece 2 gün koyu çizgi gördüm ama şöyle bişey var hani rengi diğer çizgiyle aynı renk ya da daha koyu olması gerekiyor diyorlar ya bende o olmadı hep diğer çizgiden biraz açıktı rengi. O yüzden çok koyusunu bekliyecem diye kaçırma.Sen yine şu sıralar iki günde bir denemeler yap.testten teste farkeder mi bilmiyorum ama sen yine denemelerine devam et.
17. gün olacaktı.7. günüm test yaptım artık silik çizgi de gözükmüyorBirkaç ihtimal söz konusu; ya 15. günüm gördüğüm silikleşmeler yumurtlama habercisiydi ki ondan sonra 3 gün çalışmalar olmadı Ya hala daha yumurtlamadım herhalde reglime yakın olacak benim(o da nasıl olacaksa) Ya yumurtlamıyorum. Ya da son ihtimal doğum kontrol hapını yeni bıraktığım için vücut daha kendini toplayamadı. Netten araştırdığım bilgilere göre 3 aya kadar uzayabiliyormuş tekrar yumurtlamak.
2 aydırlı istiyorum canm inş. 3. ayı görmemmamin canım inşallah. ne zamandır istiyorsun. benim 12 şubatta BAT' ım . ondan sonra başlıcam denemelere
İnşallah canımm. Allah tez zamanda nasip etsin2 aydırlı istiyorum canm inş. 3. ayı görmemm
Bence daha vaktin olabilir devam et 30 günde bir olup 20.gün pozitifi görenleri biliyorum7. günüm test yaptım artık silik çizgi de gözükmüyorBirkaç ihtimal söz konusu; ya 15. günüm gördüğüm silikleşmeler yumurtlama habercisiydi ki ondan sonra 3 gün çalışmalar olmadı Ya hala daha yumurtlamadım herhalde reglime yakın olacak benim(o da nasıl olacaksa) Ya yumurtlamıyorum. Ya da son ihtimal doğum kontrol hapını yeni bıraktığım için vücut daha kendini toplayamadı. Netten araştırdığım bilgilere göre 3 aya kadar uzayabiliyormuş tekrar yumurtlamak.
bende şuan doğum kontrol habından olduğunu düşünüyorum canım. ama bence silikte çıksa değerlendirin günleri. benimde çok koyu değildi yanındaki çizgiden daha açıktı ama değerlendirdim iki günde bir.yani çok koyu olacağı günü bklersen kaçırmış olabilirsin. riske atma.7. günüm test yaptım artık silik çizgi de gözükmüyorBirkaç ihtimal söz konusu; ya 15. günüm gördüğüm silikleşmeler yumurtlama habercisiydi ki ondan sonra 3 gün çalışmalar olmadı Ya hala daha yumurtlamadım herhalde reglime yakın olacak benim(o da nasıl olacaksa) Ya yumurtlamıyorum. Ya da son ihtimal doğum kontrol hapını yeni bıraktığım için vücut daha kendini toplayamadı. Netten araştırdığım bilgilere göre 3 aya kadar uzayabiliyormuş tekrar yumurtlamak.
Canım nasılsın ne zaman kan testi yaptırcan çok merak ettimteşekkürler canım. allah isteyen herkese nasip etsin.
Evet bende seninle aynı fikirdeyim canım. Ovulasyon testini beklemekte mantıklı değilmiş onu öğrendim.bende şuan doğum kontrol habından olduğunu düşünüyorum canım. ama bence silikte çıksa değerlendirin günleri. benimde çok koyu değildi yanındaki çizgiden daha açıktı ama değerlendirdim iki günde bir.yani çok koyu olacağı günü bklersen kaçırmış olabilirsin. riske atma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?