Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

vaktim yok 2 günde 1 uğraşamam diyorsam.. az olsun temiz net olsun diosan tabii ki var.. sonuçta yumurtlayacağın günü tespit ediyosun nokta atışı yapıp boşa çalışmalar yapmıosun..

Saol canım cevabın için.. inşallah hamile olurum da gerek kalmaz..

Saol canım cevabın için.. inşallah hamile olurum da gerek kalmaz..
inşallah.. ben geçen ay ovulasyon testi kullandım olmadı. bu ay 2 günde 1 denedik bakalım kısme bat a son 4 gün .. hiç bi belirti yok. hayırlısı artık.. inşallah sizde işe yarar ilk aydan..

Birde hayırlısıyla ben görseydim koyu çizgiyi. Darısı başıma
canım ovulasyon testinden bahsediyorsan burdan sana da herkese de söylüyorum. Ben sadece 2 gün koyu çizgi gördüm ama şöyle bişey var hani rengi diğer çizgiyle aynı renk ya da daha koyu olması gerekiyor diyorlar ya bende o olmadı hep diğer çizgiden biraz açıktı rengi. O yüzden çok koyusunu bekliyecem diye kaçırma.Sen yine şu sıralar iki günde bir denemeler yap.testten teste farkeder mi bilmiyorum ama sen yine denemelerine devam et.

Kizlarrr ovulasyonum resimdeki gibi bu hafta kesin yumurtlayacam ben

Eklentiler

• IMG_20150203_110258.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 87
Canımm sen ne alemdesin ? Adet oldunmu ? 14 günü geçti senin dimi yumurtlamadan sonra ?
Canim benim iyim cok sukur sen nasilsin. Ben adet oldum canim yumurtlamadan 16 gun gecmisdi. Pazartesu oldum adet bu ay insallah doktor kontorolinde yapicam c bu isleri 4 ayki denememiz olucak. Demekki biseyler yolunda gitmiyo Diye dusunyorum. Guzel haberlerini alirsan habersiz birakma tatlim beni. Kendine iyi bak bebisli ayin olsun bu ay insallh

7. günüm test yaptım artık silik çizgi de gözükmüyor Birkaç ihtimal söz konusu; ya 15. günüm gördüğüm silikleşmeler yumurtlama habercisiydi ki ondan sonra 3 gün çalışmalar olmadı Ya hala daha yumurtlamadım herhalde reglime yakın olacak benim(o da nasıl olacaksa) Ya yumurtlamıyorum. Ya da son ihtimal doğum kontrol hapını yeni bıraktığım için vücut daha kendini toplayamadı. Netten araştırdığım bilgilere göre 3 aya kadar uzayabiliyormuş tekrar yumurtlamak.

17. gün olacaktı.

Bence daha vaktin olabilir devam et 30 günde bir olup 20.gün pozitifi görenleri biliyorum

bende şuan doğum kontrol habından olduğunu düşünüyorum canım. ama bence silikte çıksa değerlendirin günleri. benimde çok koyu değildi yanındaki çizgiden daha açıktı ama değerlendirdim iki günde bir.yani çok koyu olacağı günü bklersen kaçırmış olabilirsin. riske atma.

Evet bende seninle aynı fikirdeyim canım. Ovulasyon testini beklemekte mantıklı değilmiş onu öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…