Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Tamam canımm. İnşallah bu ay hamiş kalırız benimde adetim bitmek üzere. ilk deneme başarısız 2 ay daha deniycem olmadı bende gidicem. Şu luteal faz olayını çözmemiz iyi oldu en azından onla ilgili bi sıkıntım yokmuş onu biliyorum. Sende aynı şekilde.

Can

Canım nasılsın ne zaman kan testi yaptırcan çok merak ettim
iyiyim canım sağol yaptırıcam ama hafta sonu cumartesi kasık ağrısı diye acile gidicem. şimdi düşük çıkar değerim 5-6 şubat gibi ya batım o tarih bi geçsin.inşallah kötü bişey yoktur.sen ne yaptın olmadın mı adet

evet canım haklısın bencede o tarihte yaptır yok canım ya olmadım ama bu kasık ağrıları hiç geçmedi acaba üşüttümmü de bu kadar ağrıyo

Merhabalar
Dün akşam ve bu sabah yaptığım ovulasyon testlerini ekledim.. Adet düzensizliğim olduğundan tam olarak yumurtlama zamanımı bilemiyorum.. Sizce yumurtlama olmuşmuşmudur? Dün birliktelik olmadı geç kalmamışızdır umarım bu ayda

testlerini aynı saatte yaparsan doğru karşılaştırmayı yakalarsın...

birkaç gün devam et canım. en azından farkı anlarsın. aynı gün yapılmış 2 testten tahmin etmek çok zor.

kızlar merhaba
eşimin sperm sonuçları çok iyi çıktı bi sorun yokmuş ikimizdede bu aybu ayın 20 sinde doktora kontrole gittim sol tarafında yumurtan gelişmiş dedi gün aşırı ilişki dedi ve doktorun dediklerini yaptım geçen ayın 9 unda adet oldum bu ayında 6 sında bekliyorum şimdi sormak istediğim şu adet sancısı çekiyorum 5 gün dür daha adatime çok var ve çok erken başladı sancılar belim kopuyo gibi anlatamam tamam diyorum şimdi oldum tuvalete gidiyorum olmamışım sol göğsümün geneli şişti ve ağrıyo sağ göğsümn sadece ucuna dokunamıyorum sebebi nedir sizce kızlr bn daha önce adetten 2 gün önce hafif belirti yaşar tam günü geldiğinde sancı çeker ve hasta olurdum bu ay çok tuhaf

Belirtilerin hamilelik belirtilerine çok benziyor? Gebelik testi yaptın mı?

canım bu testleri aylardır yapıyorum ve tam yumurtlama tarihim geldiğinde gerçekten diğerinden daha koyu çizgi çıkıyordu ve bnde ona güvenip ilişkiye giriyordum ama 6 aydır hüsran sonra doktora gittim bu yumurtan geliştiği zamanda çift çizgi çıkarabiliyor dedi ama çatladığını katiyen göstermez dedi belki yumurtan gelişiyor ama çatlamıyor bnde yumurta takibini doktora yaptır

Belirtilerin hamilelik belirtilerine çok benziyor? Gebelik testi yaptın mı?
yapmadım canm cesaret edemiyorum 3 günüm kaldı beklemek istiyorum ve bu ay ilk defa çok kafama takmadım sadece aklıma takılan bu sancılar neden bu kadar erken başlıyo bunu anlayamıyorum bildiğin adet sancılar belde başlıyo sonra kener gibi karın çevreme yayılıyo normalde böyle olması saçma çnkü bnm yıllardır hep düzenm aynıdır hiç değişmez bu ay değişti sanki 5 gündür adet oldum olucam gibi hissediyorum

Sperm testini nasıl yaptırıyosunuz ve maliyeti ne kadar ? bende bi iki daha olmazsa testleri yaptırmayı düşünüyorum eşimle beraber

Merhaba kızlar; benimde bat 6 şubat dualarım hamile olmam yönünde ama sanırım hastalanıcam çünkü arada adet sancısı oluyo bide sizler gibi göğsüm falan şiş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…