Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar ovulasyon pozitif çıktıktan sonra ilişki kaç gün devam etmeli. Ve ben pozitif çıkınca testi yapmadım 2 gün oldu. Mesela bugün tekrar yapsam hala pozitif oluyor mu??

pozitif çıktıktan sonra 24-36 saat arası değerlendirseydin canım. . . . şu an yapsan silikleşmeye başladır bence. ama bugünleri değerlendirmen gerekir. pozitifi gördüysen

Cnm 3 yada 4 gün ilişki olmadan eşin labratuara sper örneği verdi 2 gğn snra çıktı 75 tl yaptırdık

Hastane ortamında mı verilmesi gerekiyor peki? hastane benim evime 5 dk. sürüyo. çok pahalı bişey değilmiş o zaman yaptırsakmı bizde oof. Ben de yaptırmalıyım ama şu rahim filmi çekilmesi çok can yakıyo diyolar korkuyorum.

Canim bide sunu dusunyorum ben. Bu ovulasyon testi cift cizgi cikdigi zaman iliski siliklesince iliski oluyo ama. Mesela 2 gun cift cizgide cikabiliyo. Boule durumda kafa karistiryo catlamis taclicak kacirmiyim derken sperm kaliteside her gun iliskiyle cok dusuyomus. Bende anlam veremiyorum neden olmuyo bi sorunumuz yok duynden sonra ilk iliskiede hamile kalan biriyim. Dogumdami bisey oldu diyorum olamaz
iyi doktora emanat etmistim kendimi. Bu ay bi yumurta takibi yaptirym diyorum. Cunku catliycagni gosteriyo ovu testi ama buyumedenmi catladi kistemi donusyo bilemeden bekliyorum. Koca 1 ay. Benimde adet 2 gune biter canim bereber destek olup bekliyelim burda. Iyiki varsiniz canim bu anlatdilarmi bi ablam bi ikizim var onlara bile anlatamiyorum anlamzlar beni Diye.Allahym bizim yuzumuzi guldursun Bu ay insallah.

Aminnn ecmain inşallahh. İnan Allah biliyo burdaki herkesi dahil ederek hep dua ediyorum ama sen ve S sssn özellikle söylüyorum. Bende aynı şekilde burda kardeş gibi olduk hepimiz ve ben burdaki herkesin samimiyetine inanıyorum. İnsan gerçekten seviniyor güzel haber alınca.

Canim hastane ortaminda verilyo diye bilyorum. Gorumcam tup bebek yaptirmisti. Bize geldiler ankaraya hastane icin hastaneye esiyle gidip vermistiler.

Kızlar ya 3 gündür pozitif veriyo testim :) sizce ilk pozitiften sonra mı yumurtladım yoksa yarın mı yumurtlarım acaba?

yaa kızlarr bişey soracam aynı durumu yaşayanlar varsa lütfen yardım etsin,
en son 14 aralıkta adet oldum yani adetime daha var. 28 ocakta ovu. çift çizgiyi gördüm neyse. bugun eşimle son ilişkiyi yaşarken belime ve kasıklarıma öyle bi adet sancısı girdiki az kalsın ağlıyordum.. neyse ve yine şimdi vajina girişime bıcak saplanır gibi oluyo 1-2 saniyelik bişey.. ben anlamadım yaa. çok az karnımın altında da batma var belli belirsiz.. ne demek bu şimdi?

en son 14 aralıkta mı ??? kaç günde bir oluyorsun.. benzetmek gibi olmasın. geçen sene nisan ayında ilişki sonrası kistim patladığı için acil ameliyat oldum korkutmak istemem ama. geçmeyen bir ağrıysa doktora git . başıma geldiği için overkistmiş. çatlamadığı için . ilişki anında çatlamış . inşallah değildir ama. benimki çoook fenaydı . iç kanama. kanım çok çok düşmüştü. seni korkutmak istemiyorum. inşallah önemli bir şey değildir

pardon 14 ocakta dicektim.. yanlış yazmışım.. yok kuzum 28 gunde bir oluyorum.. ilişkide ve sonrasında toplasan 5 dk surdu.. şimdi sadece kasıklarımda doluluk gibi garip bir his var ama vajinama bıcak batıyor yaa ne olaki bu?

aman aman zaten anlattığım giibi olmasında... Allah korusun. dr a gidiyorsan bir görün yine de. benimde Satım 15 ocak. 1 gün var aramızda ama ben 12 şubat adetimden sonra başlıcam denemelere... ağrına gelince bilemedim canım ama. yumurtlaman geç oluyorsa üşüttüysende ağrı olabilir. ben üşüttüğümde yumurta çatlarken bile ağrı oluyo ve şiş gibi hissediyorum. ama batma filan niye oluyor hiç bir fikrim yok. geçmezse ama muhakkak git. için rahat etsin.

tamam tatlım çok sağol yaa.. bakalım ben ihtimal vermiyorum hamile olacağıma.. bakalım devam ederse mutlak gidicem doktora.. sağol tekrar snada cok geçmiş olsun bir daha rabbim yaşatmasın inşallah..

tamam tatlım çok sağol yaa.. bakalım ben ihtimal vermiyorum hamile olacağıma.. bakalım devam ederse mutlak gidicem doktora.. sağol tekrar snada cok geçmiş olsun bir daha rabbim yaşatmasın inşallah..

hayırlısı canım. 28 de 1 oluyorsan BaT 14 Şubat seninde. bakalım. inş hamilesindir. iyi haberler bekliyoruz

Canimm cok iyisin cok tesekkur ederim.Kulun kula ettigi dua cok makbulmus.sizde benin aklimdasiniz hep.bu arada ne zaman bitiyo adetin.ben yarin aksam banyo yapicam buyuk ihtimal.haftasonuna dogruda ovulasyon testlerine baslicam insallah :)

Canimm cok iyisin cok tesekkur ederim.Kulun kula ettigi dua cok makbulmus.sizde benin aklimdasiniz hep.bu arada ne zaman bitiyo adetin.ben yarin aksam banyo yapicam buyuk ihtimal.haftasonuna dogruda ovulasyon testlerine baslicam insallah :)

Aynen öyle canım. O yüzden birbirimize dua edelim. Benimde bugün bitiyor bende önümüzdeki hafta içi çarşamba perşembe gibi başlarım. Malum geç yumurtluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…