Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Beklenen gün geldi ve adet batmaları başladı , yarın tekrar ovulasyon ile hamileligi deneyenler kervanına katılacağım , darısı birdahaki ayın başına :)

10 subattaki adetimi bekliyorum.

Ama hicbir belirti yok ve 20 ocakdan beri yaptigim ovulasyon testi hep tek cizgi.

Adetime 1 hafta var ama ne adete ne de hamilelige dair hicbir belirti yok.

Cok sikildm.

10 gun de sogan suyu ictim. Adetimi sokturmesi icin. Yok yok yok .

Ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi... Hicbisey yok.

Bi doktora gitsene canım benimde kasıklarım çok ağrıyo akşam zor uyudum ağrıdan

:)) Senin şansına da hemen olur valla , beklersin gelmez beklemezsin şakkk hamilesin :)))

aynen , aslında ben uzun bi süre düşünmüyodum ama dürtü geldi işte inanılmaz istiyorum şuan ama kendime engel olmaya çalışıyorum çünkü hazır değilim. en azından bi 3 ay erteleyebilirsem yeter

Kızlar yarın adet günüm azönce ovulasyon testi yaptık sonuç bu

Eklentiler

• 20150204_113548.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 132
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Şimdi benim 18. Günüm ancak hala 2.çizgide koyulaşma olmadı. Bir tuhaflık var demi? 14, 15, 16, ve 17 günler silik çıkmıştı. 15. gün diğerlerinden biraz daha koyu idi ama nihayetinde silikti. Acaba 15. gün yumurtlama ihtimalim olabilir mi? ya da daha öncesinden. testleri her gün 1 tane yapıyorum.

Kızlar yarın adet günüm azönce ovulasyon testi yaptık sonuç bu

canım inşallah hamilesindir. ablamında aynen böyle çıkmıştı. sonra gebelik testi yaptı silik görmüştük... ( gerçi 5 haftalık düştü sonucu kötü oldu ama. ) ovu testinden anlamıştı . hayırlısı olsun. dayanabilirsen bekle günün geçsin. ama böyle olunca yüksek ihtimal gebelik oluşuyor

Inşallah canım teşekkür ederim cevap verdiğin için

koyulaşmadı mı. sen belki de erken yumurtladın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…