- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.401
Yok canım yaaEvde gebelik testi yok muuuuuuuuu , inşallah hamilesindir
Canım nasılsın ayni gün yumurtlamistikamin cnm inşallah da bat 11 şubat değil mi benim
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Şimdi benim 18. Günüm ancak hala 2.çizgide koyulaşma olmadı. Bir tuhaflık var demi? 14, 15, 16, ve 17 günler silik çıkmıştı. 15. gün diğerlerinden biraz daha koyu idi ama nihayetinde silikti. Acaba 15. gün yumurtlama ihtimalim olabilir mi?ya da daha öncesinden. testleri her gün 1 tane yapıyorum.
İnş. canım. Devam edicem testlere bakalım ne olacakCanım benim 21.gün t çizgisi kopkoyu oldu. geç yumurtluyo olabilirsin.
Üstüne görme (yerleşme kanaması) böyle bişey işte.Adete bikaç gün kala,açık renkte,akıntıyla karışık lekelenme.Devamı gelmez inşallah.Gelmezse hamile olma ihtimalin çok yüksek :)MErhaba Hanımlar;
benim bat 6 şubat ama az önce çamaşırımda biraz lekelenme olmuş akıntıyla karışık. Sizce bu ne demek? adetmi oldum yoksa başka bişeymi
Üstüne görme (yerleşme kanaması) böyle bişey işte.Adete bikaç gün kala,açık renkte,akıntıyla karışık lekelenme.Devamı gelmez inşallah.Gelmezse hamile olma ihtimalin çok yüksek :)
Evet canım sende varmı bi gelişmeBat' 5 - 6 şubat olan 5 kişiydik sanırsam , aramızdan biugradnz hamiş çıktı :)
Kızlar yarın adet günüm azönce ovulasyon testi yaptık sonuç bu
Adet öncesi 7 gün kalami yükselme ye basliyo gebelik varsa acaba canım[/QUOTE][QUOytau, post: 39243568, member: 460215"]LH adet öncesi 2-7 arası olur, testinde çıktığına göre sanırım 20 civarı senin şuan. Gebelikte LH yükseleceğine dair söylentiler var, bilimsel dayanağı var mı bilmem. Dilerim gebesindir
Kizlar morelim cok bozuk bu adetin 3 gunu doktor kontrolune basladim. Sol tarafimda kist olusmus. Hissetyodum igne batar gibi bisey oluyosa suphelenenin kizlar bu kistin gostergisi. Sansimiz yokmu bu ay dedim oda var tabi ayin 16 gel yumurtlari takibe alup gelecek aya olmazsan hamis hizlandirilmis tedavi uyguluycak.m dedi. allahym isteyen here kese nasip etsin dularaim tum isteyenlerle.
Canim bende biyle sey yasadim adetime 3 gun varken lekelenme oldu sonrada tik yok kesildi. Bende umutlandim ama malesef ertesi gun adet oldum. Yerlesme kanamasi yumurtllamanin 7 gunu falan oluyo diye bilyorum.MErhaba Hanımlar;
benim bat 6 şubat ama az önce çamaşırımda biraz lekelenme olmuş akıntıyla karışık. Sizce bu ne demek? adetmi oldum yoksa başka bişeymi
Teşekkür ederim canim guzel destegin icin.Geçmiş olsun canımm. Allah dermansız dert vermesiniyi düşün iyi olsun
Canım geçmiş olsun üzülme geçen ayda bendede kist oluşmuştu ama geçti canımKizlar morelim cok bozuk bu adetin 3 gunu doktor kontrolune basladim. Sol tarafimda kist olusmus. Hissetyodum igne batar gibi bisey oluyosa suphelenenin kizlar bu kistin gostergisi. Sansimiz yokmu bu ay dedim oda var tabi ayin 16 gel yumurtlari takibe alup gelecek aya olmazsan hamis hizlandirilmis tedavi uyguluycak.m dedi. allahym isteyen here kese nasip etsin dularaim tum isteyenlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?