Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ssaqua, post: 39231799, member: 567176"]amin cnm inşallah da bat 11 şubat değil mi benim[/QUOTE]
Canım ben
amin cnm inşallah da bat 11 şubat değil mi benim
Canım nasılsın ayni gün yumurtlamistik bat 7 gün kaldı gecmek bilmiyoo testlere baslasak mi yapiyomusun ovulasyon testi falan

Canım benim 21.gün t çizgisi kopkoyu oldu. geç yumurtluyo olabilirsin.

Merhaba
Benimde bu ay fos çıktı kızlar.Pazar günü gördüm kırmızı kartı.Yeni ovulasyonlarımı sipariş ettim az önce.İnşallah bu ay olur..
Bütün konuşmalarınızı okuyamadım,maşallah muhabbet uzunmuş günlerdir girmeyince :) Kızım grip ve köpek dişleriyle uğraşıyor.Ben de gribimle ona bakmaya çalışıyorum.Giremiyorum pek sık.
Kimler hamiş bu ay?Biri bana özetleyebilir mi?

MErhaba Hanımlar;

benim bat 6 şubat ama az önce çamaşırımda biraz lekelenme olmuş akıntıyla karışık. Sizce bu ne demek? adetmi oldum yoksa başka bişeymi

MErhaba Hanımlar;

benim bat 6 şubat ama az önce çamaşırımda biraz lekelenme olmuş akıntıyla karışık. Sizce bu ne demek? adetmi oldum yoksa başka bişeymi
Üstüne görme (yerleşme kanaması) böyle bişey işte.Adete bikaç gün kala,açık renkte,akıntıyla karışık lekelenme.Devamı gelmez inşallah.Gelmezse hamile olma ihtimalin çok yüksek :)

Üstüne görme (yerleşme kanaması) böyle bişey işte.Adete bikaç gün kala,açık renkte,akıntıyla karışık lekelenme.Devamı gelmez inşallah.Gelmezse hamile olma ihtimalin çok yüksek :)

ağlamak istiyorum gerçekten böylemi acaba:) Allahım hayırlısıyla inşallah :):) ama bende göğüs şişmesi kasık ağrısı bel ağrısı falan yok

Merhaba arkadaşlar benimde bat 10 şubat .
Ama 30 Ocaktn beri inanılmaz bir göğüs acısı var dokunuca. Özellikler yanları çok acıyor . Normalde hep ağrırdı ama bu şekilde yanları ve bu kadar erken değil.
Ama adet ağrılarım cok malesef(
Bat.ını bekleyenler sizde var mı belirti?

Kızlar yarın adet günüm azönce ovulasyon testi yaptık sonuç bu

LH adet öncesi 2-7 arası olur, testinde çıktığına göre sanırım 20 civarı senin şuan. Gebelikte LH yükseleceğine dair söylentiler var, bilimsel dayanağı var mı bilmem. Dilerim gebesindir

[QUOytau, post: 39243568, member: 460215"]LH adet öncesi 2-7 arası olur, testinde çıktığına göre sanırım 20 civarı senin şuan. Gebelikte LH yükseleceğine dair söylentiler var, bilimsel dayanağı var mı bilmem. Dilerim gebesindir [/QUOTE]
Adet öncesi 7 gün kalami yükselme ye basliyo gebelik varsa acaba canım

Adet öncesi 7 gün kalami yükselme ye basliyo gebelik varsa acaba canım[/QUOTE]
Ama geçen perşembe kan tahlili yaptırdım 1.80 çıktı canım

Kizlar morelim cok bozuk bu adetin 3 gunu doktor kontrolune basladim. Sol tarafimda kist olusmus. Hissetyodum igne batar gibi bisey oluyosa suphelenenin kizlar bu kistin gostergisi. Sansimiz yokmu bu ay dedim oda var tabi ayin 16 gel yumurtlari takibe alup gelecek aya olmazsan hamis hizlandirilmis tedavi uyguluycak.m dedi. allahym isteyen here kese nasip etsin dularaim tum isteyenlerle.

Geçmiş olsun canımm. Allah dermansız dert vermesin iyi düşün iyi olsun

MErhaba Hanımlar;

Canim bende biyle sey yasadim adetime 3 gun varken lekelenme oldu sonrada tik yok kesildi. Bende umutlandim ama malesef ertesi gun adet oldum. Yerlesme kanamasi yumurtllamanin 7 gunu falan oluyo diye bilyorum.

Canım geçmiş olsun üzülme geçen ayda bendede kist oluşmuştu ama geçti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…