Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim uzulme insalalh bu ay heo beraber bekleris bebislermizi allahym hakkimizda hayirlisini eylesin. Bitane arkadasimiz hamile canim bu ay ismini hatirliyamadim simdi.

Evet canım sende varmı bi gelişme

Adet belirtilerimin hepsini gösterdim , göğüslerim şişti , yüzümde tek sivilce çıktı ve sulugöz ruh halime de girdim , sabah adet batmalarım da geldi hani hissedersin ya böyle bi sıcaklık , anladım yani ya yarın ya öbürgün gelecek..

teşekkür ederim canim bisey kullandunmi kendiligindenmi gecdi yoksa. Ben sogan kurunemi baslasam diyorum. Ne dusunyosun datlm.

Çok geçmiş olsun canımm , ben burdaki soğan kürü topiğini çok okudum , kisti ortadan kaldırıyor diyen çok kişi var , bu ay ben de yapacağım onun ardından da incir kürü geliyor saraçoğlunun tavsiyesine göre..

Canim uzulme insalalh bu ay heo beraber bekleris bebislermizi allahym hakkimizda hayirlisini eylesin. Bitane arkadasimiz hamile canim bu ay ismini hatirliyamadim simdi.

Canımmmmm sıkma canını bak gebeliğe engel değilmiş. Ne kistiymiş bu peki ? bendede bi kere oldu su kisti diye bişey çıktı adetle beraber atıyosun kalıcı bi kist değil muhtemelen seninkide öyle bişey

4 -5 şubat adet günüm canım
belirtiler benzer olduğu için test olmadan anlamak zor ama. seninki net kan testi için bekle yine de. inşallahh olmazsında gecikmeyle yaparsın. ay ben bile heyecanlandım yarın tekrar yap idarr testi. daha koyulaşacaktır zaten

Kızlar bu arada sabah ovulasyon testi yapmıştım ya azönce gittip gebelik testi yaptım sonuç bu ne dersiniz

Aaaaa hayırlı olsunnnn , demiştik sana o yerleşme kanamasıdır diyeee , önceki mesajlarımı buldum bak aşşağıya Anlıyorum bu işten

E benim bat şubat 6 , geçen burdaki her kadın yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur mantığına göre sen erken oldun , bence bu adet değil , hayırdır inşallah diyelim

Alala , yerleşme kanaması gibi birşey olmasın o ?

Kızlarrrrr adetim 8 9 10 subat arası.. Yumurtlamadan beri bel ve karın kasık agrısı çekiyorum bgn ayın 1. De ovi kiti yaptım çok koyu çıkmadı goguslerimde acımaya başlayınca gebelik testi yaptım şimdi böyle çıktı şoktayımmmm şuannn

Eklentiler

• image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 122
Valla bende gördüm bayağı belli canım görmemek elde değil inşallah hamilesindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…