- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.421
Canim uzulme insalalh bu ay heo beraber bekleris bebislermizi allahym hakkimizda hayirlisini eylesin. Bitane arkadasimiz hamile canim bu ay ismini hatirliyamadim simdi.Merhaba
Benimde bu ay fos çıktı kızlar.Pazar günü gördüm kırmızı kartı.Yeni ovulasyonlarımı sipariş ettim az önce.İnşallah bu ay olur..
Bütün konuşmalarınızı okuyamadım,maşallah muhabbet uzunmuş günlerdir girmeyince :) Kızım grip ve köpek dişleriyle uğraşıyor.Ben de gribimle ona bakmaya çalışıyorum.Giremiyorum pek sık.
Kimler hamiş bu ay?Biri bana özetleyebilir mi?
teşekkür ederim canim bisey kullandunmi kendiligindenmi gecdi yoksa. Ben sogan kurunemi baslasam diyorum. Ne dusunyosun datlm.Canım geçmiş olsun üzülme geçen ayda bendede kist oluşmuştu ama geçti canım
Evet canım sende varmı bi gelişme
teşekkür ederim canim bisey kullandunmi kendiligindenmi gecdi yoksa. Ben sogan kurunemi baslasam diyorum. Ne dusunyosun datlm.
Bana doğum kontrol hapı verdi canım 1 ay kullandım geçtiteşekkür ederim canim bisey kullandunmi kendiligindenmi gecdi yoksa. Ben sogan kurunemi baslasam diyorum. Ne dusunyosun datlm.
Kızlar bu arada sabah ovulasyon testi yapmıştım ya azönce gittip gebelik testi yaptım sonuç bu ne dersiniz
Gerçektenmi canım ama bugün çok belim ağrıyoya adet olcağım zaman çok ağrıyo belim bakalım hayırlısı artıkaa yaptın mı canımm. hayırlı olsun. gayet belli .
adet günün geçti mi peki. ? inşallah yanılmayız canım. ama belirgin resimde.Gerçektenmi canım ama bugün çok belim ağrıyoya adet olcağım zaman çok ağrıyo belim bakalım hayırlısı artık
4 -5 şubat adet günüm canımadet günün geçti mi peki. ? inşallah yanılmayız canım. ama belirgin resimde.
Canim uzulme insalalh bu ay heo beraber bekleris bebislermizi allahym hakkimizda hayirlisini eylesin. Bitane arkadasimiz hamile canim bu ay ismini hatirliyamadim simdi.
belirtiler benzer olduğu için test olmadan anlamak zor ama. seninki net4 -5 şubat adet günüm canım
Kızlar bu arada sabah ovulasyon testi yapmıştım ya azönce gittip gebelik testi yaptım sonuç bu ne dersiniz
E benim bat şubat 6 , geçen burdaki her kadın yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur mantığına göre sen erken oldun , bence bu adet değil , hayırdır inşallah diyelim
Alala , yerleşme kanaması gibi birşey olmasın o ?
yok yok sıyırmadınHeycandan cümle bile kuramamışım kusura bakmayın:)))) ya sizde benim gibi çizgiyi görüyomusunuz yoksa sıyırdımmı artıkk
Valla bende gördüm bayağı belli canım görmemek elde değil inşallah hamilesindir canımKızlarrrrr adetim 8 9 10 subat arası.. Yumurtlamadan beri bel ve karın kasık agrısı çekiyorum bgn ayın 1. De ovi kiti yaptım çok koyu çıkmadıgoguslerimde acımaya başlayınca gebelik testi yaptım şimdi böyle çıktı şoktayımmmm şuannn
silikleşmeye başlamış canım. bugun yarın ıyı degerlendır. ben de denemeye baslamadan. arastırmalarımla epey birşeyler öğrendım yahuuuuEki Görüntüle 1401276 çatlamışmıdır acaba
Aaaaaaaaaaaaa olleyyyyyyy olleyyyyyy sonunda karnım agrımasa göbek atcam off yarın hemn hastaneye koşucamm inşş ordada hamile çıkarımyok yok sıyırmadınben görüyorummm. tebrik ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?