- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.441
inşallahh canım. güzel haberlerini bekliyoruzAaaaaaaaaaaaa olleyyyyyyy olleyyyyyy sonunda karnım agrımasa göbek atcam off yarın hemn hastaneye koşucamm inşş ordada hamile çıkarım
Ayyy inşallah agzınadan bal damlıyo canımmm sonunda çift çizgiyi gördümm bide kan testi pozitifff çıkarsa benden mutlusu yokk:)))) ay kocişime nasıl söylesem acaba yaaaaaa çok mutluyumm inşallah hevesim kursagımda kalmazValla bende gördüm bayağı belli canım görmemek elde değil inşallah hamilesindir canım
Teşekkür ederim arkadasim guzel destegin icin. Bende bu gun basliyvagim adetimin 3 gunu bu gun. Insallah ise yarrar canim.Çok geçmiş olsun canımm , ben burdaki soğan kürü topiğini çok okudum , kisti ortadan kaldırıyor diyen çok kişi var , bu ay ben de yapacağım onun ardından da incir kürü geliyor saraçoğlunun tavsiyesine göre..
Canim korukulacak bisey dil dedi doktor. Ben su an edet gunumdeyim insallah atilar bu ay icime huzun cokdu. Ozellikle sordum engelmi bu ay diyo yok calismalara devam dedi.Canımmmmm sıkma canını bak gebeliğe engel değilmiş. Ne kistiymiş bu peki ? bendede bi kere oldu su kisti diye bişey çıktı adetle beraber atıyosun kalıcı bi kist değil muhtemelen seninkide öyle bişey
canım çocuk deneye başlamaya karar verince eşinin de kolundan tut birlikte gidip test yaptırın ilk yapacağınız iş bu olsun tavsiyesilikleşmeye başlamış canım. bugun yarın ıyı degerlendır. ben de denemeye baslamadan. arastırmalarımla epey birşeyler öğrendım yahuuuu
Aaaa canimmmmmm benim tebrik ederim simdi gordum cok sevindim. Tebrik ederim canim allahym bebisinide sag salim kucagna almayi nasip eder insallah. Esinede guzel bi supriz yapip bu gunlerinkeygini cikar datlm.Kızlar bu arada sabah ovulasyon testi yapmıştım ya azönce gittip gebelik testi yaptım sonuç bu ne dersiniz
evet var orda bi çizgi hadi hayırlı olsunHeycandan cümle bile kuramamışım kusura bakmayın:)))) ya sizde benim gibi çizgiyi görüyomusunuz yoksa sıyırdımmı artıkk
Kızlar bu arada sabah ovulasyon testi yapmıştım ya azönce gittip gebelik testi yaptım sonuç bu ne dersiniz
Canim goryorus cokda belirgin massalah. Tekrar twbrikler canim.Heycandan cümle bile kuramamışım kusura bakmayın:)))) ya sizde benim gibi çizgiyi görüyomusunuz yoksa sıyırdımmı artıkk
canım ovulasyon testi ne durumdayken çalışma yapmıştınız bi önerin var mıAyyy inşallah agzınadan bal damlıyo canımmm sonunda çift çizgiyi gördümm bide kan testi pozitifff çıkarsa benden mutlusu yokk:)))) ay kocişime nasıl söylesem acaba yaaaaaa çok mutluyumm inşallah hevesim kursagımda kalmaz
Heycandan cümle bile kuramamışım kusura bakmayın:)))) ya sizde benim gibi çizgiyi görüyomusunuz yoksa sıyırdımmı artıkk
Canim tebrik ederim bebisini sag salim kucagna almakta nasip etsin mevlam.Ayyy inşallah agzınadan bal damlıyo canımmm sonunda çift çizgiyi gördümm bide kan testi pozitifff çıkarsa benden mutlusu yokk:)))) ay kocişime nasıl söylesem acaba yaaaaaa çok mutluyumm inşallah hevesim kursagımda kalmaz
Çok heycanlıyım yaaa kan testi yapmadan ortalıgı ayaga kaldrmaktan korkuyorum :))göremeyen kördür benceRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim korukulacak bisey dil dedi doktor. Ben su an edet gunumdeyim insallah atilar bu ay icime huzun cokdu. Ozellikle sordum engelmi bu ay diyo yok calismalara devam dedi.
bende iki gün koyu pozitif bi sonraki gün çok hafif silikleşiyo. Hep cok koyu oldugunda ilişki deniyoduk bu ay öyle yapmadım. T nin cok koyu oldugu akşam yapmadık sabah 11 12 gbi yaptık preseed jelle. 1 saat ayaklarm havada yattım. Sonra bi sonraki gün sabah test yaptım hafif silikleşmişti yine öğlen ilişki oldu bu yine aynı şeyleri yaptım ayaklarmı fln diktim. Başkada ilişki olmadı kasıklarım belim çok agrıdı yumurtlama günleri bittigi dakka.canım ovulasyon testi ne durumdayken çalışma yapmıştınız bi önerin var mı
Aminnnnnn canım yaaaa hepimizeeee burdaki herkese nasip etsin. İnsan çift çizgiyi bi süre sonra hırs haline getiriyo bende öyle oldu amaaaaa şuan anlıyorumki önemli olan kucaga almakkkCanim tebrik ederim bebisini sag salim kucagna almakta nasip etsin mevlam.
Tebrik ederim canımKızlar bu arada sabah ovulasyon testi yapmıştım ya azönce gittip gebelik testi yaptım sonuç bu ne dersiniz
Tebrik ederim ne güzel böyle hamişlerin çıkmasıAminnnnnn canım yaaaa hepimizeeee burdaki herkese nasip etsin. İnsan çift çizgiyi bi süre sonra hırs haline getiriyo bende öyle oldu amaaaaa şuan anlıyorumki önemli olan kucaga almakkk
Sağol canım ama azönce başka bi marka yaptım bakalım doğrumu die onda tek çizgi çıktıHayırlı olsun canımm :) resmi büyütmeden bile farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?