Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Sağol canım ama azönce başka bi marka yaptım bakalım doğrumu die onda tek çizgi çıktı
Sabah ilk idrarla yap her testin duyarlılığı farkli bence var üstünde yazar bhcg değer duyarlılığı baksana ne yazıyor mesela bende 20 olanda var 25 olanda bi bak bakalım

canım bizimde eve yakındı ama hastane ortamında istiyolar ben kndim için 4 ayrı doktora gittim sadece biri rahim filmi dedi diğerlerine sordum gerek yok dediler korktum bnde yaptımadım valla

kızlar limon testi karbonat testi bide çamaşır suyu testi varmış :)
limon tstini yaptım tortular dibe çökünce pozitifmiş bnde hepsi dibe çöktü
çamaşır suyunuda idrarına döküyomuşsun asit gibi kabarcıklar çıkınca pozitifmş onuda yaptım kabardı
karbonat testini yapıncada üstü beyaz köpük olurmuş onuda yaptım oldu çok şükür ben hamilemiyim adetime 2 gün kaldı kızlar
meme ucuma dokunamıyorum ve yaklaşık 7 gündrde adet sancılarım var özellikle belim kopuyı

Canm sen gebelik testimi yaptında pozitif çıktı yoksa bu karbonat çamaşır suyu vs onları deneyerekmi hamileyim diyosun şakamı yaptın onuda anlamadım

Canm sen gebelik testimi yaptında pozitif çıktı yoksa bu karbonat çamaşır suyu vs onları deneyerekmi hamileyim diyosun şakamı yaptın onuda anlamadım
yok canım test yapmadım 2 günüm var diye nette okudum böyle testler varmış evde bunları yaptım hepsi oldu ondan soruyorum yapanınız varmı acaba hamilemiyim diye

yok canım test yapmadım 2 günüm var diye nette okudum böyle testler varmış evde bunları yaptım hepsi oldu ondan soruyorum yapanınız varmı acaba hamilemiyim diye
Canm öyle şeylere inanma kendinde deneyip bide eşimdede böyle olcakmı diyerek yapanlar var eşindede köpürüp dibe çöken vs çok çıktı o yüzden hurafe geliyo bunlar bana

Kızlar yarın adet günüm azönce ovulasyon testi yaptık sonuç bu
kızlar bat 7 şubat ov. testim böle çıkıo .. dün ki erken gebelik testim negatif çıktı. belirti yok. umutlanmak istiyorum.. sizce??

Eklentiler

• 20150204_191659.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 127

geçen ay bu zamalar yaptığımda öyle hayali bi çizgi çıkıyodu ki..
bu hormonlar insanda azda olsa var adete yakınken yükseliyor biraz ama çok yükselmesi gerekli çok yükseldiğinde diğerinden daha koyu bi çizgi çıkıyo cnm bnm bi arkadaşımda eline ovulasyon testi kaldı diye adeten 3 gün önce yaptı aşırı koyuydu sonra hamile olduğunu öğrendi

Bende hamişimmmm

Ben vererim , aha da verdim ; Allahım sen eflatuna tez vakitte bi bebiş ver inşallah , amin :))

Allahım sana geliyorummm , bak bu sefer de duam kabul oldu görüyor musun , valla çok sevindim billa çok sevindim , inşallah rabbim tamamına da erdirmeyi nasip eder

Dip: Bir ben mi kaldım , bütün bat kardeşlerim toplanıp bana dua edin nütfeeeennn

Allahım sana geliyorummm , bak bu sefer de duam kabul oldu görüyor musun , valla çok sevindim billa çok sevindim , inşallah rabbim tamamına da erdirmeyi nasip eder

Dip: Bir ben mi kaldım bee
çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
bişiy rica edelim şimdi nasıl belirtiler yaşadın adetten farkı neydi bunlarıda yazsana ben canım

çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
bişiy rica edelim şimdi nasıl belirtiler yaşadın adetten farkı neydi bunlarıda yazsana ben canım

Bu topikte bi benim başıma geliyor heralde bu Yine biri ben hamileyim sandı , hayırlara gitsin inşallah Ben değil Eflatun hamile canım :)

Sabah ilk idrarla yap her testin duyarlılığı farkli bence var üstünde yazar bhcg değer duyarlılığı baksana ne yazıyor mesela bende 20 olanda var 25 olanda bi bak bakalım
Benim yaptığım prediktor markası canım kutuda adete 4 gün kala kesin çözüm yazıyo yüzde 99 dio ama bilmiyom artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…