- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.461
Sağol canım ama test yanlış herhalde yaaTebrik ederim canım
Niyeki zannetmiyorum yanlış çıkmaz pekSağol canım ama test yanlış herhalde yaa
Sabah ilk idrarla yap her testin duyarlılığı farkli bence var üstünde yazar bhcg değer duyarlılığı baksana ne yazıyor mesela bende 20 olanda var 25 olanda bi bak bakalımSağol canım ama azönce başka bi marka yaptım bakalım doğrumu die onda tek çizgi çıktı
Hastane ortamında mı verilmesi gerekiyor peki? hastane benim evime 5 dk. sürüyo. çok pahalı bişey değilmiş o zaman yaptırsakmı bizde oof.Ben de yaptırmalıyım ama şu rahim filmi çekilmesi çok can yakıyo diyolar korkuyorum.
en son yaptığın normal test miydi. çünlü pozitif olan testin erken gebelik testi.. normal testler genelde daha gec sonuç verio çünkü..Niyeki zannetmiyorum yanlış çıkmaz pek
Canm sen gebelik testimi yaptında pozitif çıktı yoksa bu karbonat çamaşır suyu vs onları deneyerekmi hamileyim diyosun şakamı yaptın onuda anlamadımkızlar limon testi karbonat testi bide çamaşır suyu testi varmış :)
limon tstini yaptım tortular dibe çökünce pozitifmiş bnde hepsi dibe çöktü
çamaşır suyunuda idrarına döküyomuşsun asit gibi kabarcıklar çıkınca pozitifmş onuda yaptım kabardı
karbonat testini yapıncada üstü beyaz köpük olurmuş onuda yaptım oldu çok şükür ben hamilemiyim adetime 2 gün kaldı kızlar
meme ucuma dokunamıyorum ve yaklaşık 7 gündrde adet sancılarım var özellikle belim kopuyı
yok canım test yapmadım 2 günüm var diye nette okudum böyle testler varmış evde bunları yaptım hepsi oldu ondan soruyorum yapanınız varmı acaba hamilemiyim diyeCanm sen gebelik testimi yaptında pozitif çıktı yoksa bu karbonat çamaşır suyu vs onları deneyerekmi hamileyim diyosun şakamı yaptın onuda anlamadım
Canm öyle şeylere inanma kendinde deneyip bide eşimdede böyle olcakmı diyerek yapanlar var eşindede köpürüp dibe çöken vs çok çıktı o yüzden hurafe geliyo bunlar banayok canım test yapmadım 2 günüm var diye nette okudum böyle testler varmış evde bunları yaptım hepsi oldu ondan soruyorum yapanınız varmı acaba hamilemiyim diye
kızlar bat 7 şubat ov. testim böle çıkıo .. dün ki erken gebelik testim negatif çıktı. belirti yok. umutlanmak istiyorum.. sizce??Kızlar yarın adet günüm azönce ovulasyon testi yaptık sonuç bu
Canm öyle şeylere inanma kendinde deneyip bide eşimdede böyle olcakmı diyerek yapanlar var eşindede köpürüp dibe çöken vs çok çıktı o yüzden hurafe geliyo bunlar bana[/Q
hadi ya üzüldüm şimdi heycanlanmıştım iyice2 günüm kaldı çok değil ama dayanamıyorum meraktan çatlıycam 1 haftadır aşırı sancı çekiyorum sanki oldum olucam sancılar çok erken başladı bide göğüs uçlarıma dokunamıyorum hiç böyle olmamıştı bu saçma testleride yaptım dedikleri gibi çıktı ondan çok heveslendim birden
kızlar bat 7 şubat ov. testim böle çıkıo .. dün ki erken gebelik testim negatif çıktı. belirti yok. umutlanmak istiyorum.. sizce??
inş hamilesindir ama ALLAHIM isteyen herkesin yüzünü güldürsünkızlar bat 7 şubat ov. testim böle çıkıo .. dün ki erken gebelik testim negatif çıktı. belirti yok. umutlanmak istiyorum.. sizce??
geçen ay bu zamalar yaptığımda öyle hayali bi çizgi çıkıyodu ki..canm bildiğim kadarıyla diğer çıkan çizgiden çok daha koyu çıkması gerekiyomuş pozitif saymak için
bu hormonlar insanda azda olsa var adete yakınken yükseliyor biraz ama çok yükselmesi gerekli çok yükseldiğinde diğerinden daha koyu bi çizgi çıkıyo cnm bnm bi arkadaşımda eline ovulasyon testi kaldı diye adeten 3 gün önce yaptı aşırı koyuydu sonra hamile olduğunu öğrendigeçen ay bu zamalar yaptığımda öyle hayali bi çizgi çıkıyodu ki..
Kızlarrrrr adetim 8 9 10 subat arası.. Yumurtlamadan beri bel ve karın kasık agrısı çekiyorum bgn ayın 1. De ovi kiti yaptım çok koyu çıkmadıgoguslerimde acımaya başlayınca gebelik testi yaptım şimdi böyle çıktı şoktayımmmm şuannn
Bende hamişimmmm
Ben vererim , aha da verdim ; Allahım sen eflatuna tez vakitte bi bebiş ver inşallah , amin :))
çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş.Allahım sana geliyorummm , bak bu sefer de duam kabul oldu görüyor musun , valla çok sevindim billa çok sevindim , inşallah rabbim tamamına da erdirmeyi nasip eder
Dip: Bir ben mi kaldım bee
çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
bişiy rica edelim şimdi nasıl belirtiler yaşadın adetten farkı neydi bunlarıda yazsana ben canım
Benim yaptığım prediktor markası canım kutuda adete 4 gün kala kesin çözüm yazıyo yüzde 99 dio ama bilmiyom artıkSabah ilk idrarla yap her testin duyarlılığı farkli bence var üstünde yazar bhcg değer duyarlılığı baksana ne yazıyor mesela bende 20 olanda var 25 olanda bi bak bakalım
:)Bu topikte bi benim başıma geliyor heralde buYine biri ben hamileyim sandı , hayırlara gitsin inşallah Ben değil Eflatun hamile canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?