- 16 Ocak 2015
- 261
- 217
- 133
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.481
:)
darsı sana o zamn
Canım benssaqua, post: 39231799, member: 567176"]amin cnm inşallah da bat 11 şubat değil mi benim
canım çocuk deneye başlamaya karar verince eşinin de kolundan tut birlikte gidip test yaptırın ilk yapacağınız iş bu olsun tavsiye
ayy evet canım yaaaaaaaaa.... yapmadım ovulasyon ne zaman yapsakki )bilemedim:))) benim hiç umudum yok belirtimde:) yine husran olacak ta benimki ama neyse...[/QUOTE]TE="missaqua, post: 39248852, member: 567176"]Canım ben
Canım nasılsın ayni gün yumurtlamistikbat 7 gün kaldı gecmek bilmiyoo testlere baslasak mi yapiyomusun ovulasyon testi falan
ayy evet canım yaaaaaaaaa.... yapmadım ovulasyon ne zaman yapsakki )bilemedim:))) benim hiç umudum yok belirtimde:) yine husran olacak ta benimki ama neyse...[/QUOTE]OTE="missaqua, post: 39248852, member: 567176"]Canım ben
Canım nasılsın ayni gün yumurtlamistikbat 7 gün kaldı gecmek bilmiyoo testlere baslasak mi yapiyomusun ovulasyon testi falan
Oyle deme canım ya hic belli olmaz herkez de belirti olacak diye birsey yok kuzenime sordum günün geçmeden belirtin oldumu diye hic bi belirtisi olmamis ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı sadece adet gününe yakın aynı adet olacakmış gibi birbelirtisi olmuş benimde oglumda ayni adet oluyomusum gibi agrilarim olmustu adet günüme yakin inşallah vardır ikimizdede birseylerayy evet canım yaaaaaaaaa.... yapmadım ovulasyon ne zaman yapsakki )bilemedim:))) benim hiç umudum yok belirtimde:) yine husran olacak ta benimki ama neyse...
olursa mucize valla... inşallahhhh....bazen bebek çalışması yapmak içimden gelmiyo.. 15 aydır her ay gun aşırı yumurtlamaya kadar sıkıldımOTE="alpina85, post: 39249434, member: 602204"]Oyle deme canım ya hic belli olmaz herkez de belirti olacak diye birsey yok kuzenime sordum günün geçmeden belirtin oldumu diye hic bi belirtisi olmamis ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı sadece adet gününe yakın aynı adet olacakmış gibi birbelirtisi olmuş benimde oglumda ayni adet oluyomusum gibi agrilarim olmustu adet günüme yakin inşallah vardır ikimizdede birseyler
Ahhh sorma canımmm:)) pozitifi gördüm bide kanda görsem dahada mutlu olcam allahhhhhhh sanada burdaki herkese nasip etsnnnnnnnAllahım sana geliyorummm , bak bu sefer de duam kabul oldu görüyor musun , valla çok sevindim billa çok sevindim , inşallah rabbim tamamına da erdirmeyi nasip eder
Dip: Bir ben mi kaldım , bütün bat kardeşlerim toplanıp bana dua edin nütfeeeennn
[/QUOTE] benimde 9. ay canim ya bozma moralini dr gittinmi hiç[/QUOTE]Umutsuzluğasaqua, post: 39249545, member: 567176"]olursa mucize valla... inşallahhhh....bazen bebek çalışması yapmak içimden gelmiyo.. 15 aydır her ay gun aşırı yumurtlamaya kadar sıkıldımben mi anormalim yaa
Canim adet bitiminden sonraki 9 gununde başla. Ben 32 gund3 ad3t olmama ragmen 13 gunde yumurtlamam bazen 14 oluyo. Belli olmuyo bu yumoslan nezaman harekete gececegi.selam kızlarr rabbim kucağımızı tez zamanda doldursun inşallah.. ben ilk kez ovulasyon kullanacağım adetim dün bitti ve ortalama 25/26 gün periyodum.. teste ne zaman başlamalıyım bu durumda geçen ay adetin dokuzuncu günü doktora gittiğimde yumurta oluşmuş demişti. ona göre yarından mı başlamalıyım? birde çift çizgiyi görüncemi çalışma olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?