Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam kızlarr rabbim kucağımızı tez zamanda doldursun inşallah.. ben ilk kez ovulasyon kullanacağım adetim dün bitti ve ortalama 25/26 gün periyodum.. teste ne zaman başlamalıyım bu durumda geçen ay adetin dokuzuncu günü doktora gittiğimde yumurta oluşmuş demişti. ona göre yarından mı başlamalıyım? birde çift çizgiyi görüncemi çalışma olacak?

ssaqua, post: 39231799, member: 567176"]amin cnm inşallah da bat 11 şubat değil mi benim
Canım ben

Canım nasılsın ayni gün yumurtlamistik bat 7 gün kaldı gecmek bilmiyoo testlere baslasak mi yapiyomusun ovulasyon testi falan[/QUOTE]
ayy evet canım yaaaaaaaaa.... yapmadım ovulasyon ne zaman yapsakki )bilemedim:))) benim hiç umudum yok belirtimde:) yine husran olacak ta benimki ama neyse...

canım çocuk deneye başlamaya karar verince eşinin de kolundan tut birlikte gidip test yaptırın ilk yapacağınız iş bu olsun tavsiye

kendım gittim canım. kan testlerimi de bugun yaptırdım. eşim için yaptıgımız bır sey yok cogunluk gıbı bakalım 2-3 ay olmazsa cok beklemeden onu da hallederiz. 12 bat sonrası baslıcaz. hayırlısı canım

TE="missaqua, post: 39248852, member: 567176"]Canım ben

Canım nasılsın ayni gün yumurtlamistik bat 7 gün kaldı gecmek bilmiyoo testlere baslasak mi yapiyomusun ovulasyon testi falan[/QUOTE]
ayy evet canım yaaaaaaaaa.... yapmadım ovulasyon ne zaman yapsakki )bilemedim:))) benim hiç umudum yok belirtimde:) yine husran olacak ta benimki ama neyse...[/QUOTE]
Ooyl

OTE="missaqua, post: 39248852, member: 567176"]Canım ben

ayy evet canım yaaaaaaaaa.... yapmadım ovulasyon ne zaman yapsakki )bilemedim:))) benim hiç umudum yok belirtimde:) yine husran olacak ta benimki ama neyse...[/QUOTE]
Oyle deme canım ya hic belli olmaz herkez de belirti olacak diye birsey yok kuzenime sordum günün geçmeden belirtin oldumu diye hic bi belirtisi olmamis ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı sadece adet gününe yakın aynı adet olacakmış gibi birbelirtisi olmuş benimde oglumda ayni adet oluyomusum gibi agrilarim olmustu adet günüme yakin inşallah vardır ikimizdede birseyler

mrb arkadaslar bende ovulasyon testi kulandim ama bende hep 2. cizgi silik cikti..sadece yumrtlama gunumde diğerlerinden biraz daha koyuydu..illa tam iki kirmizi cizgi cikmasi mi lazim..5 gun var adet olmama..bu arada pko hastasiyim.

TE="missaqua, post: 39248852, member: 567176"]Canım ben

Canım nasılsın ayni gün yumurtlamistik bat 7 gün kaldı gecmek bilmiyoo testlere baslasak mi yapiyomusun ovulasyon testi falan
Ooyl[/QUOTE]
anlamadım kuzum:)

OTE="missaqua, post: 39248852, member: 567176"]Canım ben

Canım nasılsın ayni gün yumurtlamistik bat 7 gün kaldı gecmek bilmiyoo testlere baslasak mi yapiyomusun ovulasyon testi falan
Oyle deme canım ya hic belli olmaz herkez de belirti olacak diye birsey yok kuzenime sordum günün geçmeden belirtin oldumu diye hic bi belirtisi olmamis ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı sadece adet gününe yakın aynı adet olacakmış gibi birbelirtisi olmuş benimde oglumda ayni adet oluyomusum gibi agrilarim olmustu adet günüme yakin inşallah vardır ikimizdede birseyler [/QUOTE]
olursa mucize valla... inşallahhhh....bazen bebek çalışması yapmak içimden gelmiyo.. 15 aydır her ay gun aşırı yumurtlamaya kadar sıkıldım ben mi anormalim yaa

="leylinin annesi, post: 39245767, member: 645890"]teşekkür ederim canim bisey kullandunmi kendiligindenmi gecdi yoksa. Ben sogan kurunemi baslasam diyorum. Ne dusunyosun datlm.[/QUOTE]
Gecmis olsun öncelikle canım soğan kürü uygulamayi düşünüyorsan dr danis öncelikle derim bendede sol overde dermoid kist var sagdada basit su kisti dermoid kist icin sagan kurunu ilk uyguladigimda 2 cm olan kistim 2.5 cm ulasti hemde yaptigim ay daha sonra aradan bi kac ay geçti bu arada kist boyutu 2.5 cm olarak kaldı belki ondan degildir faydasını görürüm diye tekrar yaptim yine ayni ay 3.5cm ulasti yani büyüttü birde basit su kistide aynı sekilde duruyo genellikle cok memnun kullananlar ama herkezede yaramıyor

ayy evet canım yaaaaaaaaa.... yapmadım ovulasyon ne zaman yapsakki )bilemedim:))) benim hiç umudum yok belirtimde:) yine husran olacak ta benimki ama neyse...
Oyle deme canım ya hic belli olmaz herkez de belirti olacak diye birsey yok kuzenime sordum günün geçmeden belirtin oldumu diye hic bi belirtisi olmamis ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı sadece adet gününe yakın aynı adet olacakmış gibi birbelirtisi olmuş benimde oglumda ayni adet oluyomusum gibi agrilarim olmustu adet günüme yakin inşallah vardır ikimizdede birseyler [/QUOTE]
olursa mucize valla... inşallahhhh....bazen bebek çalışması yapmak içimden gelmiyo.. 15 aydır her ay gun aşırı yumurtlamaya kadar sıkıldım ben mi anormalim yaa[/QUOTE]

OTE="alpina85, post: 39249434, member: 602204"]Oyle deme canım ya hic belli olmaz herkez de belirti olacak diye birsey yok kuzenime sordum günün geçmeden belirtin oldumu diye hic bi belirtisi olmamis ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı sadece adet gününe yakın aynı adet olacakmış gibi birbelirtisi olmuş benimde oglumda ayni adet oluyomusum gibi agrilarim olmustu adet günüme yakin inşallah vardır ikimizdede birseyler [/QUOTE]
olursa mucize valla... inşallahhhh....bazen bebek çalışması yapmak içimden gelmiyo.. 15 aydır her ay gun aşırı yumurtlamaya kadar sıkıldım ben mi anormalim yaa[/QUOTE][/QUOTE] benimde 9. ay canim ya bozma moralini dr gittinmi hiç

olursa mucize valla... inşallahhhh....bazen bebek çalışması yapmak içimden gelmiyo.. 15 aydır her ay gun aşırı yumurtlamaya kadar sıkıldım ben mi anormalim yaa[/QUOTE][/QUOTE] benimde 9. ay canim ya bozma moralini dr gittinmi hiç[/QUOTE]
gittim 4 klomen 1 aşılama fosss... 1 kez kimyasal gebelik.. hepsi bu.. ben pko yum eşimde varikosel çıktı.. zor yani durum

Ahhh sorma canımmm:)) pozitifi gördüm bide kanda görsem dahada mutlu olcam allahhhhhhh sanada burdaki herkese nasip etsnnnnnnn

Umutsuzluğasaqua, post: 39249545, member: 567176"]olursa mucize valla... inşallahhhh....bazen bebek çalışması yapmak içimden gelmiyo.. 15 aydır her ay gun aşırı yumurtlamaya kadar sıkıldım ben mi anormalim yaa[/QUOTE][/QUOTE] benimde 9. ay canim ya bozma moralini dr gittinmi hiç[/QUOTE]
gittim 4 klomen 1 aşılama fosss... 1 kez kimyasal gebelik.. hepsi bu.. ben pko yum eşimde varikosel çıktı.. zor yani durum[/QUOTE]
Umutsuzluğa kapilmak yok Rabbim ol der oluverir inşallah tez zamanda olur canim sen icini ferah tut vardır onunda bir vakti zamanı

[/QUOTE] benimde 9. ay canim ya bozma moralini dr gittinmi hiç[/QUOTE]
gittim 4 klomen 1 aşılama fosss... 1 kez kimyasal gebelik.. hepsi bu.. ben pko yum eşimde varikosel çıktı.. zor yani durum[/QUOTE]
Umutsuzluğa kapilmak yok Rabbim ol der oluverir inşallah tez zamanda olur canim sen icini ferah tut vardır onunda bir vakti zamanı[/QUOTE]
evet canım eminim öyledir.. Rabbim cümlemize yardım etsin..

Canim adet bitiminden sonraki 9 gununde başla. Ben 32 gund3 ad3t olmama ragmen 13 gunde yumurtlamam bazen 14 oluyo. Belli olmuyo bu yumoslan nezaman harekete gececegi.

E="missaqua, post: 39250560, member: 567176"][/QUOTE] benimde 9. ay canim ya bozma moralini dr gittinmi hiç[/QUOTE]
Umutsuzluğa kapilmak yok Rabbim ol der oluverir inşallah tez zamanda olur canim sen icini ferah tut vardır onunda bir vakti zamanı[/QUOTE]
evet canım eminim öyledir.. Rabbim cümlemize yardım etsin..[/QUOTE]
Amin inşallah canım

mraba kızlar ben polikistik over hastasıyım adetim bittikten hemen sonra başladım ovulasyon testine bgun 12. gün tek çizgi koyu digeri silik cıktı bu zamana kadar. merak ettigim çift çizgi idrar damlattıgın an beliriyomu yoksa bekledıkten sonramı ortaya çıkıyo

Aksam eve geldim bi baktim ovulasyon testim bitmis. Alirken " amaan 20 tane testi napicam, bosyere bu kadar test aldim" dedim ama test bitti cift cizgiyi goremedim. Ama artik almiycam. Ya da en azindan simdiki kararim bu yonde :,,,(

Adetime 5 gun var. Bugun gebelik testi yaptim ama negatif. Adet belirtisi de yok...

Bekliycem bakalim ama cok umitsizim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…