- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.501
mraba kızlar ben polikistik over hastasıyım adetim bittikten hemen sonra başladım ovulasyon testine bgun 12. gün tek çizgi koyu digeri silik cıktı bu zamana kadar. merak ettigim çift çizgi idrar damlattıgın an beliriyomu yoksa bekledıkten sonramı ortaya çıkıyo
birazdan yapıcam fotografını atarımCanim silik cikmiycak. O da diger cizgi kadar koyu olmali...
biraz batmalarım var denemek için erken bir tarih şuan 6. günüm malum.. inşallah bu tarihleri tutturabiliriz rabbimde ol der inşalah..Canim adet bitiminden sonraki 9 gununde başla. Ben 32 gund3 ad3t olmama ragmen 13 gunde yumurtlamam bazen 14 oluyo. Belli olmuyo bu yumoslan nezaman harekete gececegi.
alla allaKızlar dün gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ya ama bugün negatif hatta dün yaptığım olanın bile ikinci çizgi kaybolmuş bugünde adet günüm
alla alladün gayet netti. nasıl oluyor kafam karıştı. atsana ikisini yanyana.
o zaman o erken gebelik testi adete 4 gün kala diyosa kesin var benceBenim yaptığım prediktor markası canım kutuda adete 4 gün kala kesin çözüm yazıyo yüzde 99 dio ama bilmiyom artık
Canım ama bugün tekrar yaptım tek çizgi hatta dünkünün bile yok olmuş ikinci çizgisio zaman o erken gebelik testi adete 4 gün kala diyosa kesin var bence
Var canım belim ağrıyo hem ikiside aynı marka aynı testler ama anlamadım gittiburda 2. çizgi yokdünki netti ama. mesajlara gidip tekrar baktım . testler farklıysa bilemedim canımmm hayırlısı olsun üzülme. adet belirtisi var mı ?
evet silinmiş . üzülme.bakalım adet olana kadar var bir ümitVar canım belim ağrıyo hem ikiside aynı marka aynı testler ama anlamadım gitti
soldaki hangi marka gayet net çıkmışKızlar pozitif ovulasyon testi fotosu ekledim. T çizgisi C' den koyu veya eşit olmalı. Ben 18. Günde yakaladım. 33 günde bir regl oluyorum. Bat 16 şubat. Beklemedeyim. Hakkımızda hayırlısı :)
seni üzmek istemem ama kimyasal gebelik olabilir yani adet olursun gebe olduğunu anlamazsın onda bhcg 25 den yukarı çıkmıyor ve adete yakın düşüyor yükselmiyor ama yinede ümidini yitirme kendini de üzmeCanım ama bugün tekrar yaptım tek çizgi hatta dünkünün bile yok olmuş ikinci çizgisi
selam kızlar, benim bebek denemelerinde ikinci ayım, bu ay yumurtlama testi kullanıyorum, dün 12. gündü ve dün sabah koyu çizgiyi gördüm, yani bi gün öncekine gore koyu ilk çizgiye çok yakın bir koyuluktu, akşamı değerlendirdik. hafta içi sabah 9:30 da yapıyorum testi, az önce yaptım silikleşmiş gene. sizce normal mi bigünde silikleşmesi, yumurtam oluşmadan çatlıyo falan olabilir mi? adetim düzenlidir benim, 26,27 günde olurum. biraz tedirgin oldum dün koyu bugün silik görünce, iki gün daha üst üste birliktelik sonra birer gün arayla devam etmeyi planladık, banada yardımcı olur musunuz.
Canim batmalarin varsa teste basla sen erken yumurtlayabilirsin. Belli olmuyo bu yumoslan nezaman catliyacagi.biraz batmalarım var denemek için erken bir tarih şuan 6. günüm malum.. inşallah bu tarihleri tutturabiliriz rabbimde ol der inşalah..
Eki Görüntüle 1401733 Bu zamana kadar hep boyle cikti 12. Gundeym bakalm nolcak suan kasık agrilarm var
Dolore canim naptin sogan suyuna basladinmi ben dunde icemedim. Miydem cok hassas napicam bilmiyorum.Canım bende bugün soğan kürüne başlıycam inşallah. tam 15 gün sürüyomuş benimde yumurtlama dönemime geliyo aşağı yukarı. dün baya araştırdım faydasını gören olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?