Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim silik cikmiycak. O da diger cizgi kadar koyu olmali...

Kızlar pozitif ovulasyon testi fotosu ekledim. T çizgisi C' den koyu veya eşit olmalı. Ben 18. Günde yakaladım. 33 günde bir regl oluyorum. Bat 16 şubat. Beklemedeyim. Hakkımızda hayırlısı :)

Eklentiler

• image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 111
Canim adet bitiminden sonraki 9 gununde başla. Ben 32 gund3 ad3t olmama ragmen 13 gunde yumurtlamam bazen 14 oluyo. Belli olmuyo bu yumoslan nezaman harekete gececegi.
biraz batmalarım var denemek için erken bir tarih şuan 6. günüm malum.. inşallah bu tarihleri tutturabiliriz rabbimde ol der inşalah..

Kızlar dün gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ya ama bugün negatif hatta dün yaptığım olanın bile ikinci çizgi kaybolmuş bugünde adet günüm

Kızlar dün gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ya ama bugün negatif hatta dün yaptığım olanın bile ikinci çizgi kaybolmuş bugünde adet günüm
alla alla dün gayet netti. nasıl oluyor kafam karıştı. atsana ikisini yanyana.

burda 2. çizgi yok dünki netti ama. mesajlara gidip tekrar baktım . testler farklıysa bilemedim canımmm hayırlısı olsun üzülme. adet belirtisi var mı ?

Canım ama bugün tekrar yaptım tek çizgi hatta dünkünün bile yok olmuş ikinci çizgisi
seni üzmek istemem ama kimyasal gebelik olabilir yani adet olursun gebe olduğunu anlamazsın onda bhcg 25 den yukarı çıkmıyor ve adete yakın düşüyor yükselmiyor ama yinede ümidini yitirme kendini de üzme

selam kızlar, benim bebek denemelerinde ikinci ayım, bu ay yumurtlama testi kullanıyorum, dün 12. gündü ve dün sabah koyu çizgiyi gördüm, yani bi gün öncekine gore koyu ilk çizgiye çok yakın bir koyuluktu, akşamı değerlendirdik. hafta içi sabah 9:30 da yapıyorum testi, az önce yaptım silikleşmiş gene. sizce normal mi bigünde silikleşmesi, yumurtam oluşmadan çatlıyo falan olabilir mi? adetim düzenlidir benim, 26,27 günde olurum. biraz tedirgin oldum dün koyu bugün silik görünce, iki gün daha üst üste birliktelik sonra birer gün arayla devam etmeyi planladık, banada yardımcı olur musunuz.

silik çizgi ise yumurtan çatlamış bugünü de değerlendir canım, yumurta oluşmadan çatlamaz için rahat olsun. zaten 26-27 günde bir adet görüyosan 12-13 civarı olur yumurtlama günün de.Ne güzel sık yumurtluyosun, benim adet döngülerim daha uzun mesela senden.

Canım bende bugün soğan kürüne başlıycam inşallah. tam 15 gün sürüyomuş benimde yumurtlama dönemime geliyo aşağı yukarı. dün baya araştırdım faydasını gören olmuş.
Dolore canim naptin sogan suyuna basladinmi ben dunde icemedim. Miydem cok hassas napicam bilmiyorum. bebis icin sehir olsa icerim diyorum ama ac karna icilmesi gerekmis sabah bu beni korkutyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…