- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.521
Canim lutfen uzme kendini. bebisin saglikli bi bebisse seninle kalir. Dilse vucut atar disari. Ikiniz icinde en iyisi bu olur canim.Hamile kalabilyosun bak. Hemende umutsuzluga kapilma adet gunun bu gunmus yarin sabah yap testi insallah koyulasir. Dua edicem senin icin. Bide innancin nAsil bilmiyorum ama. Yunusun duasi peygamberimiz s.v bu duaya hic bir zaman geri cevrilmeycek dua demis./la ilahe illa ente subhaneke inni kuntumine zalimin/. Bunu okuyup duani yap canim.Var canım belim ağrıyo hem ikiside aynı marka aynı testler ama anlamadım gitti
dün koyu bugün silikse yumurtam çatlamış demek mi oluyor. bugün ve yarınıda değerlendircem sonra birer gün arayla adete kadar devam etcem, üşenmezsem inşallah.Canim batmalarin varsa teste basla sen erken yumurtlayabilirsin. Belli olmuyo bu yumoslan nezaman catliyacagi.
Çok sağolasın canım okudum bile allah razı olsunCanim lutfen uzme kendini. bebisin saglikli bi bebisse seninle kalir. Dilse vucut atar disari. Ikiniz icinde en iyisi bu olur canim.Hamile kalabilyosun bak. Hemende umutsuzluga kapilma adet gunun bu gunmus yarin sabah yap testi insallah koyulasir. Dua edicem senin icin. Bide innancin nAsil bilmiyorum ama. Yunusun duasi peygamberimiz s.v bu duaya hic bir zaman geri cevrilmeycek dua demis./la ilahe illa ente subhaneke inni kuntumine zalimin/. Bunu okuyup duani yap canim.
Kızlar benimde 4 5 6 subat ama hangi gün net bilemiyorum hesaplayiciya göre 4 baska sitede 5 tlf yükledigim programda 6 subatben iki gün önce ovulasyon testi yaptim çift çizgi bugünde sabah ilk idrarve bide oglen 1de yaptim yine çift çizgi fotolarida koyayim adete 1hafta kala ovulasyon testi böyle çıkarmi bilgisi olan varmı acaba ikinci olan bekledikce idrar karismis gibi olmuş ama elimden düşürdüm ondan olabilir
Evet canim dun koyuysa bu gun silikse catlamis demek ama yumurta beyazi gibi akintiya takip et canim. Dedigin gibi iliski dogru bence canim. iyi sanslar.dün koyu bugün silikse yumurtam çatlamış demek mi oluyor. bugün ve yarınıda değerlendircem sonra birer gün arayla adete kadar devam etcem, üşenmezsem inşallah.
soldaki hangi marka gayet net çıkmış
Canim 5 gun varsa beklemekten baska yapilacak sey yok adete 2 gun kala gebelik testi yaparsan varsa bebis cikar.Yahu kizlar biriniz de bana cevap verin ayip oluyo ama hiii :))
Benim adetime 5 gun kaldi ne adet belirtisi var ne hamilelik??? Neden boyle oldu ??
Ayrica ovulasyon testlerim de bitti almiycam zaren bidaha... Geriyo beni. 20 ocakdan beri tek tek..
Canim 5 gun varsa beklemekten baska yapilacak sey yok adete 2 gun kala gebelik testi yaparsan varsa bebis cikar.
Üzülmedim inan.Zaten bu ay ilk denemeydi.Fazla dinlemişim kendimi.Oysa kızımda hiç belirti yaşamamıştım adet öncesi.Hayırlısı...Canim uzulme insalalh bu ay heo beraber bekleris bebislermizi allahym hakkimizda hayirlisini eylesin. Bitane arkadasimiz hamile canim bu ay ismini hatirliyamadim simdi.
Maşallahhh ne güzel net olarak görünüyor küçük fotoğrafta bile.Allahım tamamına erdirsin...Kızlar bu arada sabah ovulasyon testi yapmıştım ya azönce gittip gebelik testi yaptım sonuç bu ne dersiniz
Maşalllaahhhhh sabah sabah 2 hamiş birden.Hayırlı olsun canım.Kucağına da al inşallah sağlıkla....Kızlarrrrr adetim 8 9 10 subat arası.. Yumurtlamadan beri bel ve karın kasık agrısı çekiyorum bgn ayın 1. De ovi kiti yaptım çok koyu çıkmadıgoguslerimde acımaya başlayınca gebelik testi yaptım şimdi böyle çıktı şoktayımmmm şuannn
kızlar limon testi karbonat testi bide çamaşır suyu testi varmış :)
limon tstini yaptım tortular dibe çökünce pozitifmiş bnde hepsi dibe çöktü
çamaşır suyunuda idrarına döküyomuşsun asit gibi kabarcıklar çıkınca pozitifmş onuda yaptım kabardı
karbonat testini yapıncada üstü beyaz köpük olurmuş onuda yaptım oldu çok şükür ben hamilemiyim adetime 2 gün kaldı kızlar
meme ucuma dokunamıyorum ve yaklaşık 7 gündrde adet sancılarım var özellikle belim kopuyı
Benim de 28 gün siklusum.Bugün bitti benim adetim de.Testlerim bugün gelirse elime yarın başlayacağım ben.Hep öyle yaparım.Kızımda da öyle yapmıştım,olmuştu :) Bence sende bu akşam başla yapmaya.Bak erken çatlayabiliyorsun demekki.Riske atma..selam kızlarr rabbim kucağımızı tez zamanda doldursun inşallah.. ben ilk kez ovulasyon kullanacağım adetim dün bitti ve ortalama 25/26 gün periyodum.. teste ne zaman başlamalıyım bu durumda geçen ay adetin dokuzuncu günü doktora gittiğimde yumurta oluşmuş demişti. ona göre yarından mı başlamalıyım? birde çift çizgiyi görüncemi çalışma olacak?
Aaaaaaa nasıl yaniiiii? Benim de öyle oldu bu ay ama daha adetime 1 hafta vardı olduğunda.Test bozuk demiştim.Bir gün silik çizgi çıkıyordu bir gün hiç çıkmıyordu.Kızlar dün gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ya ama bugün negatif hatta dün yaptığım olanın bile ikinci çizgi kaybolmuş bugünde adet günüm
Belirti aramayı bırak lütfen.Benim adetim 10 gün geçtikten sonra bile belirtim yoktu,kızıma hamileyken.Batmalar,kramplar falan olmayabiliyor bazen.Hele hele bulantı,baş dönmesi çook sonra 1-2 aylıkken oluyor.Adetin geçmesini bekle bence.Madem test yapmak geriyor seni yapma.Sonra da kan verirsin direk.İnşallah hamişsindir ve benim gibi rahaat bir hamişlik dönemin olur :)Yahu kizlar biriniz de bana cevap verin ayip oluyo ama hiii :))
Benim adetime 5 gun kaldi ne adet belirtisi var ne hamilelik??? Neden boyle oldu ??
Ayrica ovulasyon testlerim de bitti almiycam zaren bidaha... Geriyo beni. 20 ocakdan beri tek tek..
Bence öyle görünüyor...Olabiliyormuş böyle..Kizlar ben simdi iki kere mi yumurtladim ne oldu anlamadim yorumlarinizi bekliyorum
Bence öyle görünüyor...Olabiliyormuş böyle..
Benimde.Kızım 2. ovulasyon takibinde gelmişti.Şimdi kardeş için uğraşıyorum geçen ay olmadı,belki bu miniğim de 2.ayında gelir :)3 -4 aydir ovulasyon takibi yapiyorum illk defa boyle biseyle karsilasiyorum
Benimde.Kızım 2. ovulasyon takibinde gelmişti.Şimdi kardeş için uğraşıyorum geçen ay olmadı,belki bu miniğim de 2.ayında gelir :)
Ben görmüştüm kk'da böyle bir durum.2 kez yumurtluyormuş kadın.Daha önce de dr takibinde görmüşler.Hatta ikisinde de ayrı ayrı döllenme olursa ikiz olabilir demiş dru :) Düşünsene 3 gün arayla döllenme.Garip geliyor kulağa ama olabiliyormuş.Boş geçme değerlendirmeye devam.
Bu arada bişey sorabilir miyim?Benim hiçbir yumurtlama testim böyle net çıkmaz.Markası ne testlerinin,bir de saat kaçta yapıyorsun?Yapmadan kaç saat önce sıvı alımını kesiyorsun?Ben 4 saat bişey içmezdim yine de böyle net görmedim hiç...
Dolore canim naptin sogan suyuna basladinmi ben dunde icemedim. Miydem cok hassas napicam bilmiyorum.bebis icin sehir olsa icerim diyorum ama ac karna icilmesi gerekmis sabah bu beni korkutyo.
A allah korusun canim niye kalmiyasin her ay adet olyoaun yumurtluyosun. Allahym ol deyince olur bizede dua edip beklemek dusuyo. Sogam suyunun tadi cok kotudur dusununce miydem fenalasiyo.ama tontis bebisler icin deger Bu gun icicem canim ben yazarim sana tadini.Canımmm bi de bana sor.. sandozları bile içemem ben midem almaz. Dün başlayamadım işlerim çok yoğun bugünlerde gözümü açamıyorum onla uğraşamadım malesef. zaten niye bilmiyorum sanki hiç hamile kalamıycakmışım gibi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?