Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Var canım belim ağrıyo hem ikiside aynı marka aynı testler ama anlamadım gitti
Canim lutfen uzme kendini. bebisin saglikli bi bebisse seninle kalir. Dilse vucut atar disari. Ikiniz icinde en iyisi bu olur canim.Hamile kalabilyosun bak. Hemende umutsuzluga kapilma adet gunun bu gunmus yarin sabah yap testi insallah koyulasir. Dua edicem senin icin. Bide innancin nAsil bilmiyorum ama. Yunusun duasi peygamberimiz s.v bu duaya hic bir zaman geri cevrilmeycek dua demis./la ilahe illa ente subhaneke inni kuntumine zalimin/. Bunu okuyup duani yap canim.

Çok sağolasın canım okudum bile allah razı olsun

Canim benimde boyle cikti 15.gun cift cizgi yumurtladim dedim 17.gun siliklesince yapmayi biraktim 22.gun merakdan yaptim kopkoyu cikti bugun 24.gun siliklesti anlamadim bende

dün koyu bugün silikse yumurtam çatlamış demek mi oluyor. bugün ve yarınıda değerlendircem sonra birer gün arayla adete kadar devam etcem, üşenmezsem inşallah.
Evet canim dun koyuysa bu gun silikse catlamis demek ama yumurta beyazi gibi akintiya takip et canim. Dedigin gibi iliski dogru bence canim. iyi sanslar.

Yahu kizlar biriniz de bana cevap verin ayip oluyo ama hiii :))

Benim adetime 5 gun kaldi ne adet belirtisi var ne hamilelik??? Neden boyle oldu ??

Ayrica ovulasyon testlerim de bitti almiycam zaren bidaha... Geriyo beni. 20 ocakdan beri tek tek..

soldaki hangi marka gayet net çıkmış

Soldaki laboquick, sağdaki predictor marka. T çizgilerinin yeri değişik. Dikkatli bakınca anlaşılıyo. Sağdakinde daha belirgin aslında. Ben pozitifi gördüğüm gün ve ondan sonraki 2 günü değerlendirdim. Ama biraz stres vardı üstümde. İnşallah Rabbim nasip eder tüm isteyenlere

Benim adetime 5 gun kaldi ne adet belirtisi var ne hamilelik??? Neden boyle oldu ??

Ayrica ovulasyon testlerim de bitti almiycam zaren bidaha... Geriyo beni. 20 ocakdan beri tek tek..
Canim 5 gun varsa beklemekten baska yapilacak sey yok adete 2 gun kala gebelik testi yaparsan varsa bebis cikar.

Canim 5 gun varsa beklemekten baska yapilacak sey yok adete 2 gun kala gebelik testi yaparsan varsa bebis cikar.

Sagol canim. Yahu sogan suyu falan da ictim 10 gun aslinda,adetimi soktursun diye. Simdiye kadar adet belirtisinin olmasi lazimdi. Goguslerim 10 gun onceden baslar agrimaya. Tik yok...

Umitsizim gebelik hakkinda ama adet belirtisivde yok. Kan testi de yaptirmak istemiyorum. Boyle bi umit bekliyorum.onu yaptirirsam o umit de gider uzulurum diye bekliyorum adeti :))

Canim uzulme insalalh bu ay heo beraber bekleris bebislermizi allahym hakkimizda hayirlisini eylesin. Bitane arkadasimiz hamile canim bu ay ismini hatirliyamadim simdi.
Üzülmedim inan.Zaten bu ay ilk denemeydi.Fazla dinlemişim kendimi.Oysa kızımda hiç belirti yaşamamıştım adet öncesi.Hayırlısı...

Kızlar bu arada sabah ovulasyon testi yapmıştım ya azönce gittip gebelik testi yaptım sonuç bu ne dersiniz
Maşallahhh ne güzel net olarak görünüyor küçük fotoğrafta bile.Allahım tamamına erdirsin...

Maşalllaahhhhh sabah sabah 2 hamiş birden.Hayırlı olsun canım.Kucağına da al inşallah sağlıkla....

DD O dediklerini bende yaptım geçen hafta.Hepsi bende de pozitif çıktı.Hatta gebelik testlerim bile çift çizgi çıkmıştı..Bugün adetimin son günü :)

Benim de 28 gün siklusum.Bugün bitti benim adetim de.Testlerim bugün gelirse elime yarın başlayacağım ben.Hep öyle yaparım.Kızımda da öyle yapmıştım,olmuştu :) Bence sende bu akşam başla yapmaya.Bak erken çatlayabiliyorsun demekki.Riske atma..

Kızlar dün gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ya ama bugün negatif hatta dün yaptığım olanın bile ikinci çizgi kaybolmuş bugünde adet günüm
Aaaaaaa nasıl yaniiiii? Benim de öyle oldu bu ay ama daha adetime 1 hafta vardı olduğunda.Test bozuk demiştim.Bir gün silik çizgi çıkıyordu bir gün hiç çıkmıyordu.

((((( Çıkmamasını anlarım da silinmesi de ne demek ya...

Belirti aramayı bırak lütfen.Benim adetim 10 gün geçtikten sonra bile belirtim yoktu,kızıma hamileyken.Batmalar,kramplar falan olmayabiliyor bazen.Hele hele bulantı,baş dönmesi çook sonra 1-2 aylıkken oluyor.Adetin geçmesini bekle bence.Madem test yapmak geriyor seni yapma.Sonra da kan verirsin direk.İnşallah hamişsindir ve benim gibi rahaat bir hamişlik dönemin olur :)

3 -4 aydir ovulasyon takibi yapiyorum illk defa boyle biseyle karsilasiyorum
Benimde.Kızım 2. ovulasyon takibinde gelmişti.Şimdi kardeş için uğraşıyorum geçen ay olmadı,belki bu miniğim de 2.ayında gelir :)
Ben görmüştüm kk'da böyle bir durum.2 kez yumurtluyormuş kadın.Daha önce de dr takibinde görmüşler.Hatta ikisinde de ayrı ayrı döllenme olursa ikiz olabilir demiş dru :) Düşünsene 3 gün arayla döllenme.Garip geliyor kulağa ama olabiliyormuş.Boş geçme değerlendirmeye devam.
Bu arada bişey sorabilir miyim?Benim hiçbir yumurtlama testim böyle net çıkmaz.Markası ne testlerinin,bir de saat kaçta yapıyorsun?Yapmadan kaç saat önce sıvı alımını kesiyorsun?Ben 4 saat bişey içmezdim yine de böyle net görmedim hiç...

Canim ben 3 -4 aydir ultrasonda da baktiriyorum hic cift yumurtladin demedi valla.. o yuzden sizlere danisayim dedim.. bu predictor canim

Dolore canim naptin sogan suyuna basladinmi ben dunde icemedim. Miydem cok hassas napicam bilmiyorum. bebis icin sehir olsa icerim diyorum ama ac karna icilmesi gerekmis sabah bu beni korkutyo.

Canımmm bi de bana sor.. sandozları bile içemem ben midem almaz. Dün başlayamadım işlerim çok yoğun bugünlerde gözümü açamıyorum onla uğraşamadım malesef. zaten niye bilmiyorum sanki hiç hamile kalamıycakmışım gibi geliyo.

Kizlar hamileligin belirtileri adet gecikmeden hic bi kadinda olmuyo. Ben kizimda hic bi belirti yasamadim. 2 bucuk ayimda miyde bulantisi oldu. Ondan oncede karnim cok sertlesmisti ve bunun uzerine suphelenerek test yaptim sonuc hamistim. Simdiyse 2 nci bebisi istiyorum kendimi cok dinledigim icim miydemde bulaniyo uykuda basiyo basda donyo. Adet oldugma bile inanmayarak gebelik testi yapiyorum. Bunlar piskolovik durumlar. Oyuzden belirtim yok diye uzulmeyelim yada var diye adetden once sevinmiyelim sonrasi husranla bitEbiliyo. Hepimizin allah yardimcisi olsun kader arkadaslarym.

A allah korusun canim niye kalmiyasin her ay adet olyoaun yumurtluyosun. Allahym ol deyince olur bizede dua edip beklemek dusuyo. Sogam suyunun tadi cok kotudur dusununce miydem fenalasiyo.ama tontis bebisler icin deger Bu gun icicem canim ben yazarim sana tadini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…