Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

[

Belirti aramayı bırak lütfen.Benim adetim 10 gün geçtikten sonra bile belirtim yoktu,kızıma hamileyken.Batmalar,kramplar falan olmayabiliyor bazen.Hele hele bulantı,baş dönmesi çook sonra 1-2 aylıkken oluyor.Adetin geçmesini bekle bence.Madem test yapmak geriyor seni yapma.Sonra da kan verirsin direk.İnşallah hamişsindir ve benim gibi rahaat bir hamişlik dönemin olur :)[/QUOTE]

Canimsin ... İnsallah oyle olur... Yapmiycam test mest ya. Adetimi bekliycem bakalim.

Allahim hepimizin gonlundekini versinnn.

Arkadaşlar ya çok garip bi şey oldu acaba bi fikriniz var mı

ben 5 ay önce sekiz haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum geçen aya kadar da adetlerim aşırı düzensizdi 45 günden aşağı olmuyordu.(hormonlarımın hepsi çok iyi çıktı doktor ilk ults.baktığına pko görünümü var dedi ama sonuçları görünce hiç bi şeyin yok dedi)
geçen ay ovulasyonda çift çizgiyi hiç yakalayamadım ama incir havuç kürü yaptım 4 gün içtim 5.gün kahverengi lekelenme oldu altıncı gün devam etti ve 7.gün adet oldum ne bi ağrı ne bi sızı ilk defa böyle adet oldum 2 gün sürdü.
bugün ise adetimin bittiğini düşünüyorum

Biraz önce ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı yani adetimin bittiği gün testin pozitif çıkması normal mi? Acaba incir kürü lh hormonunu mu arttırıyor?Yoksa gerçekten yumurtlama günüm mü?

Canım bende bikez içtim inan sandoz daha kötü. Sadece çok soğutma ılık iç mutlaka. Soğudukça gerçek yüzü ortaya çıkıyor İki ay daha deniycem olmadı test yaptırcam eşimle beraber... İnşallah gerek kalmaz. Ben işte böyle çok karamsar bi insanım malesef.

Belirtiler konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. 2 ay aynı şekilde bunları yaşadım. Nerdeyse afedersin istifra bile edicektim. Beynime hayranım.. Bu kafayla doğum sancısı bile çekerim ben

Canimsin ... İnsallah oyle olur... Yapmiycam test mest ya. Adetimi bekliycem bakalim.

Allahim hepimizin gonlundekini versinnn.[/QUOTE]
Benimde aşırı belim ve kasıklarım ağrıyo ama çatlatma iğnesinden çunkü doktorum söylemisti bu iğne ağrı yapar die o yüzden hiç umudum yok bugün yarın kırmızılar gelir

Canim bende biyle sey yasadim adetime 3 gun varken lekelenme oldu sonrada tik yok kesildi. Bende umutlandim ama malesef ertesi gun adet oldum. Yerlesme kanamasi yumurtllamanin 7 gunu falan oluyo diye bilyorum.
evet maalesef bende adet oldum :) hemde olması gerekenden 2 gün önce bu ay adetimden bikaç gün sonra ovulasyon testine başlıcam. belkide ben yumurtlama günümü kaçırdım bilemiyorum ovulasyon testi ile 2. ayıma başlıcam

Bende dün yakaladım buğünde ovulasyon yaptım yine koyuydu ama dünkü kadar değil ,dünü değerlendirdim buğünüde değerlendirecem

Aynenn. t yine koyuydu hatta nerdeyse c kadar koyuydu. Önceki ay yakalayamadım yumurtlama günümü belkide yumurtlamadım adetimde zaten çok az geldi kahveydi hep.

Cok enteresan ben de merak ettim bu sorunun cevabini... Biri cevaplar herhalde

Tecrubeli bagyanlar biriniz az once yasadigim seyin yorumynu yapsin lutfenn.

Soyleyeceklerim icin ozur diliyorum.ben pek bi rahatsiz oluyorum bunlari anlatirken ...

Lavaboya gittigimde camasirimda krem gibi az bir akinti vardi. Beyaz renk. Sonra tuv kagidiyla baktim seffaf bi akinti gelmis ama az. Renksiz.

Sonra lavabodan ciktim. Kasiklarimda hafif bir agri var. Adet agrisi gibi. Simdi benim milyon tane aldigim ovulasyon testlerim de bitti.

10 unda adet olmayi bekliyorum. 26 da yumurtlamam lazimdi ama yumurtlamadim.

Simdi bugunku o akinti yumurtladigimin isaretiyse gec yumurtluyorum ki dr soylemisti zaten... Bu akinti cok yogun mu geliyor az mi geliyor bi onu ogrenmek istiyorum. Bir de su durumu genel olarak degerlendirirseniz cok mutlu olirum.

hahahha canim aynen bende ben iki tarafimda batma olunca ikizlere hamileyim sanfim. Ben bu gun yemekvi kadin olup evde yemek islerne verdim kendimi aksam uyumadan icicem canim bende. kendine iyi bak canim muc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…