- 8 Ağustos 2014
- 572
- 554
- 78
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.541
Canim benim de hep boyle cikiyo. Maalesef boyle olunca negatif anlamina geliyo
A allah korusun canim niye kalmiyasin her ay adet olyoaun yumurtluyosun. Allahym ol deyince olur bizede dua edip beklemek dusuyo. Sogam suyunun tadi cok kotudur dusununce miydem fenalasiyo.ama tontis bebisler icin deger Bu gun icicem canim ben yazarim sana tadini.
[
Belirti aramayı bırak lütfen.Benim adetim 10 gün geçtikten sonra bile belirtim yoktu,kızıma hamileyken.Batmalar,kramplar falan olmayabiliyor bazen.Hele hele bulantı,baş dönmesi çook sonra 1-2 aylıkken oluyor.Adetin geçmesini bekle bence.Madem test yapmak geriyor seni yapma.Sonra da kan verirsin direk.İnşallah hamişsindir ve benim gibi rahaat bir hamişlik dönemin olur :)
evet maalesef bende adet oldum :) hemde olması gerekenden 2 gün önceCanim bende biyle sey yasadim adetime 3 gun varken lekelenme oldu sonrada tik yok kesildi. Bende umutlandim ama malesef ertesi gun adet oldum. Yerlesme kanamasi yumurtllamanin 7 gunu falan oluyo diye bilyorum.
Benimde hep böyle çıkıyordu canm dün 21.günümdü koyu çıktı yumurtladım akıntımdanda anladım zaten yani geç yumurtlayabilirsiniz..Canim benim de hep boyle cikiyo. Maalesef boyle olunca negatif anlamina geliyo
Benimde hep böyle çıkıyordu canm dün 21.günümdü koyu çıktı yumurtladım akıntımdanda anladım zaten yani geç yumurtlayabilirsiniz..
Bende dün yakaladım buğünde ovulasyon yaptım yine koyuydu ama dünkü kadar değil ,dünü değerlendirdim buğünüde değerlendirecemAynı şekilde bende 21.gün t kopkoyu yakaladım. geç yumurtluyorum
Bende dün yakaladım buğünde ovulasyon yaptım yine koyuydu ama dünkü kadar değil ,dünü değerlendirdim buğünüde değerlendirecem
Arkadaşlar ya çok garip bi şey oldu acaba bi fikriniz var mı
ben 5 ay önce sekiz haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum geçen aya kadar da adetlerim aşırı düzensizdi 45 günden aşağı olmuyordu.(hormonlarımın hepsi çok iyi çıktı doktor ilk ults.baktığına pko görünümü var dedi ama sonuçları görünce hiç bi şeyin yok dedi)
geçen ay ovulasyonda çift çizgiyi hiç yakalayamadım ama incir havuç kürü yaptım 4 gün içtim 5.gün kahverengi lekelenme oldu altıncı gün devam etti ve 7.gün adet oldum ne bi ağrı ne bi sızı ilk defa böyle adet oldum 2 gün sürdü.
bugün ise adetimin bittiğini düşünüyorum
Biraz önce ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı yani adetimin bittiği gün testin pozitif çıkması normal mi? Acaba incir kürü lh hormonunu mu arttırıyor?Yoksa gerçekten yumurtlama günüm mü?
ne zaman yumurtladın peki sen ?ne zaman batınAynenn. t yine koyuydu hatta nerdeyse c kadar koyuydu. Önceki ay yakalayamadım yumurtlama günümü belkide yumurtlamadım adetimde zaten çok az geldi kahveydi hep.
Şimdi birtane daha yaptım hem hamilelik hem ovulasyon hamilelik testi negatif ama ovulasyon testi iki çizgi koyu çıktı her zamankinden farklı bu ay incir kürü yapıyorum ama iki hafta bile olmadı yapalıCok enteresan ben de merak ettim bu sorunun cevabini... Biri cevaplar herhalde
ne zaman yumurtladın peki sen ?ne zaman batın
hahahha canim aynen bende ben iki tarafimda batma olunca ikizlere hamileyim sanfim. Ben bu gun yemekvi kadin olup evde yemek islerne verdim kendimi aksam uyumadan icicem canim bende. kendine iyi bak canim mucCanım bende bikez içtim inan sandoz daha kötü. Sadece çok soğutma ılık iç mutlaka. Soğudukça gerçek yüzü ortaya çıkıyorİki ay daha deniycem olmadı test yaptırcam eşimle beraber... İnşallah gerek kalmaz. Ben işte böyle çok karamsar bi insanım malesef.
Belirtiler konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. 2 ay aynı şekilde bunları yaşadım. Nerdeyse afedersin istifra bile edicektim. Beynime hayranım.. Bu kafayla doğum sancısı bile çekerim ben
Canim kiyamam uzulme lutfen. Onumuzdeki ay beraber bekleris.Kızlarr kan tahlili yaptırdım sonuç 0.100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?