- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.561
Canim sen büyü k ihtimal yumurtluyosun. Akinti her kadinda ayni olmaz canim ama akintin cok geliyosa kivamida yumurta aki gibise yumurtluyosundur bu gunleri degerlendirin. Mutlaka tavsiyem gun asiri degerlendirin ozellikle gece yapin isi kalkmadan uyua kal . Her gun iliski olunc kalite kalmiyo bu ay bende boyle deniycam .Tecrubeli bagyanlar biriniz az once yasadigim seyin yorumynu yapsin lutfenn.
Soyleyeceklerim icin ozur diliyorum.ben pek bi rahatsiz oluyorum bunlari anlatirken ...
Lavaboya gittigimde camasirimda krem gibi az bir akinti vardi. Beyaz renk. Sonra tuv kagidiyla baktim seffaf bi akinti gelmis ama az. Renksiz.
Sonra lavabodan ciktim. Kasiklarimda hafif bir agri var. Adet agrisi gibi. Simdi benim milyon tane aldigim ovulasyon testlerim de bitti.
10 unda adet olmayi bekliyorum. 26 da yumurtlamam lazimdi ama yumurtlamadim.
Simdi bugunku o akinti yumurtladigimin isaretiyse gec yumurtluyorum ki dr soylemisti zaten... Bu akinti cok yogun mu geliyor az mi geliyor bi onu ogrenmek istiyorum. Bir de su durumu genel olarak degerlendirirseniz cok mutlu olirum.
Canim uzulme lutfen. Allahyn izniyle ovu testininde yardimiyla bu ay hamis kalirsin insallah.evet maalesef bende adet oldum :) hemde olması gerekenden 2 gün öncebu ay adetimden bikaç gün sonra ovulasyon testine başlıcam. belkide ben yumurtlama günümü kaçırdım bilemiyorum ovulasyon testi ile 2. ayıma başlıcam
Valla bende üzüldüm canımüzüldüm
Evet canım bare bian önce adet olayım da bitsinCanim kiyamam uzulme lutfen. Onumuzdeki ay beraber bekleris.
Yarin dahada koyulasir obur gun siliklesir ve siliklesince yumos patlar. bbu gun iliski olmasin bemce yarin ve onu takip eden gun olsun sonrada gun asiri olursa iyi olur diye düşünüyorumselamlar, umarım herkes en kısa zamanda bebişlerine kavuşur.
benim sat 28 ocak, 26 günde bir regl oluyorum.
3 gündür ovulasyon testi yapyorum, hergün saat 16.30 civarı.
bugünkü testimi gönderiyorum size
nasıl sizce koyuluğu, sanki 2 güne yumurtlama olur gibi oluyor
Canim buraya pek gebe kalanlar ugarmiyo. Kalmak isteyenler var hep. Ama onceden okuduklarim kadariyla burda yumurtlama gununu tutdurdukdan sonra bi sorun yoksa 1 ya 2 ayda hamile kalabilme olasiligi yuksek. Doktorlarin tavsiyesi gun asiri ama sperm kalitesinede bagli. Evu testindede cift cizgiyi gordugu gun ve onu takip eden 2 gun birlikdelik olup hamis kalanlar cok.Arkadaşlar aranızda ovulasyon testiyle gebe kalan varsa benim merak ettiğim T çizgisi koyu olan günden önceki ve sonraki günler mi hamilelik için uygun, yoksa koyu çıktığı gün ve ertesi gün mü? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)
Teşekkürler. Ben ilk defa kullandığım için koyuluktan bir gün önce ve bir gün sonra oldu. Yani koyu olan günü es geçmek zorunda kaldık. Hımmm... Bu ay şansım az öyleyse..Canim buraya pek gebe kalanlar ugarmiyo. Kalmak isteyenler var hep. Ama onceden okuduklarim kadariyla burda yumurtlama gununu tutdurdukdan sonra bi sorun yoksa 1 ya 2 ayda hamile kalabilme olasiligi yuksek. Doktorlarin tavsiyesi gun asiri ama sperm kalitesinede bagli. Evu testindede cift cizgiyi gordugu gun ve onu takip eden 2 gun birlikdelik olup hamis kalanlar cok.
yoo hiçte az değil, gayet uygun zamanda yapmışsın hatta.. spermler uzun yaşıyo çünkü (72 saate kadar)Teşekkürler. Ben ilk defa kullandığım için koyuluktan bir gün önce ve bir gün sonra oldu. Yani koyu olan günü es geçmek zorunda kaldık. Hımmm... Bu ay şansım az öyleyse..(((
Teşekkürler bilgi için..:)yoo hiçte az değil, gayet uygun zamanda yapmışsın hatta.. spermler uzun yaşıyo çünkü (72 saate kadar)
Canim spermler 3 gun kadar kalabiliyo vucudumuzda. Sen duani edip kendinede fazla umut vermeden bekle. Yuce allam ol derse olur insallahTeşekkürler. Ben ilk defa kullandığım için koyuluktan bir gün önce ve bir gün sonra oldu. Yani koyu olan günü es geçmek zorunda kaldık. Hımmm... Bu ay şansım az öyleyse..(((
Canım nasılsın test yaptınmı bi dahabende şuan doğum kontrol habından olduğunu düşünüyorum canım. ama bence silikte çıksa değerlendirin günleri. benimde çok koyu değildi yanındaki çizgiden daha açıktı ama değerlendirdim iki günde bir.yani çok koyu olacağı günü bklersen kaçırmış olabilirsin. riske atma.
Canım gözün aydın Allah sağ salim kucağina almayı nasip etsin inşAllahKızlar bu gün kan testi yaptırmaya gittim idrar testi pozitif çıkınca 406.23 çıktı şükürleeer olsun hamileyimmm gerisi size inşallahhhh
Amin canım hepimize sen hamilemiydin öyle hatırlıyorum sankiCanım gözün aydın Allah sağ salim kucağina almayı nasip etsin inşAllah
Dün test pozitif cıkmıştı canım bugün bende kan vermeye gittim ama 0.100 çıktı canımAmin canım hepimize sen hamilemiydin öyle hatırlıyorum sanki
Aaaa o nasıl oluyo ya ilk defa duyuyorum desem yeridir. Hasta oldunmu kiDün test pozitif cıkmıştı canım bugün bende kan vermeye gittim ama 0.100 çıktı canım
Valla bende anlamadım canım daha olmadımAaaa o nasıl oluyo ya ilk defa duyuyorum desem yeridir. Hasta oldunmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?