Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim sen büyü k ihtimal yumurtluyosun. Akinti her kadinda ayni olmaz canim ama akintin cok geliyosa kivamida yumurta aki gibise yumurtluyosundur bu gunleri degerlendirin. Mutlaka tavsiyem gun asiri degerlendirin ozellikle gece yapin isi kalkmadan uyua kal . Her gun iliski olunc kalite kalmiyo bu ay bende boyle deniycam .

Canim uzulme lutfen. Allahyn izniyle ovu testininde yardimiyla bu ay hamis kalirsin insallah.

selamlar, umarım herkes en kısa zamanda bebişlerine kavuşur.
benim sat 28 ocak, 26 günde bir regl oluyorum.
3 gündür ovulasyon testi yapyorum, hergün saat 16.30 civarı.
bugünkü testimi gönderiyorum size
nasıl sizce koyuluğu, sanki 2 güne yumurtlama olur gibi oluyor

Eklentiler

• fotoğraf.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 77
Yarin dahada koyulasir obur gun siliklesir ve siliklesince yumos patlar. bbu gun iliski olmasin bemce yarin ve onu takip eden gun olsun sonrada gun asiri olursa iyi olur diye düşünüyorum

Arkadaşlar aranızda ovulasyon testiyle gebe kalan varsa benim merak ettiğim T çizgisi koyu olan günden önceki ve sonraki günler mi hamilelik için uygun, yoksa koyu çıktığı gün ve ertesi gün mü? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)

Canim buraya pek gebe kalanlar ugarmiyo. Kalmak isteyenler var hep. Ama onceden okuduklarim kadariyla burda yumurtlama gununu tutdurdukdan sonra bi sorun yoksa 1 ya 2 ayda hamile kalabilme olasiligi yuksek. Doktorlarin tavsiyesi gun asiri ama sperm kalitesinede bagli. Evu testindede cift cizgiyi gordugu gun ve onu takip eden 2 gun birlikdelik olup hamis kalanlar cok.

Teşekkürler. Ben ilk defa kullandığım için koyuluktan bir gün önce ve bir gün sonra oldu. Yani koyu olan günü es geçmek zorunda kaldık. Hımmm... Bu ay şansım az öyleyse..(((

Teşekkürler. Ben ilk defa kullandığım için koyuluktan bir gün önce ve bir gün sonra oldu. Yani koyu olan günü es geçmek zorunda kaldık. Hımmm... Bu ay şansım az öyleyse..(((
yoo hiçte az değil, gayet uygun zamanda yapmışsın hatta.. spermler uzun yaşıyo çünkü (72 saate kadar)

Canim spermler 3 gun kadar kalabiliyo vucudumuzda. Sen duani edip kendinede fazla umut vermeden bekle. Yuce allam ol derse olur insallah

Canım nasılsın test yaptınmı bi daha

Kızlar ayın 1. De ovi kiti yaptım negatifti çizgi bile yok diyebilirim o derece. Aradan 2 3 gün geçti gebelik testi pozitif çıktı bugun kan testi yaptırdım ve 406.23 çıktı:) bende ovi kiti hala negatifmi diye baktım ve böyle çıktı hastalanmama bi kaç gün kalınca anca pozitifleşti sakın bir hafta on gün önceden yapıp negatif görünce benm gibi nasıl olsa yok diye hoplayıp zıplamayın agar kaldırmayın öpüyorum hepinizin çift çift yumuşları güçlüüüü spermcikleri olsunnnnn

Eklentiler

• image.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…