- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.581
Günün geçtiyse biraz daha bekle yine yaptır kan testi benceValla bende anlamadım canım daha olmadım
Günüm bugün ama gelen giden yok hala canımGünün geçtiyse biraz daha bekle yine yaptır kan testi bence
Kızlar ayın 1. De ovi kiti yaptım negatifti çizgi bile yok diyebilirim o derece. Aradan 2 3 gün geçti gebelik testi pozitif çıktı bugun kan testi yaptırdım ve 406.23 çıktı:) bende ovi kiti hala negatifmi diye baktım ve böyle çıktı hastalanmama bi kaç gün kalınca anca pozitifleşti sakın bir hafta on gün önceden yapıp negatif görünce benm gibi nasıl olsa yok diye hoplayıp zıplamayın agar kaldırmayın öpüyorum hepinizin çift çift yumuşları güçlüüüü spermcikleri olsunnnnn
değil mi.. o zaman başlayayım kaçırırsam birde.. koskoca bir ay gidecek hayırlısı inşallah..Canim batmalarin varsa teste basla sen erken yumurtlayabilirsin. Belli olmuyo bu yumoslan nezaman catliyacagi.
Canim tebrik ederim insallah bebisini tez zamanda kucagna alip sevindirmeyide nasip ederim rabbim.Kızlar bu gün kan testi yaptırmaya gittim idrar testi pozitif çıkınca 406.23 çıktı şükürleeer olsun hamileyimmm gerisi size inşallahhhh
Canim benim resimde gordugum sagdan birinci pozitif cikmis sagdan ikinvi hafif silik sagdan 3 de iyice silik. 3 gun pozitiif dedin ama resimde oyle dil. Evu testi ilk kezmi yapiyosun. Koyu cikti gun ve onu takip edin 2 gunu degerlendirin. Sonrada olursa 2 gunde bir iliski olursa iyi olur diye dusunuyorumMerhaba kızlar,15,16,17 gün koyu cıkdı,bugun yaptım 18.gun sılık cıkdı.sızce nedır yardımcı olurmusunuz?
Canim sana tavsiye koyu cizgi koyulasmaya baslar baslamaz iliski olmasim olursa 3 ya 4 gun gibi. Cizgi kop koyu oldugu gun gece calisin. Ertesi gun esini iyice besle havuc suyu turk kahwesiyle sonra siliklesincede iliski olsun bide onu takip eden gun mutlaka olsun. Bu ay bende boyle deniycam ilk kizimda boyle hamis kaldim ilk iliskimde. spermler cok ve kalitesi yuksek oluyo diye düşünüyorum.değil mi.. o zaman başlayayım kaçırırsam birde.. koskoca bir ay gidecek hayırlısı inşallah..
Canım sen hangi marka ovulasyon testi kullanıyosun ben pek memnun değilim benim kullandığımdan da bu sefer başka marka sipariş vercemCanim benim resimde gordugum sagdan birinci pozitif cikmis sagdan ikinvi hafif silik sagdan 3 de iyice silik. 3 gun pozitiif dedin ama resimde oyle dil. Evu testi ilk kezmi yapiyosun. Koyu cikti gun ve onu takip edin 2 gunu degerlendirin. Sonrada olursa 2 gunde bir iliski olursa iyi olur diye dusunuyorum
yani çift çizgiyi gördüğüm geceyi değerlenrip diğer günler gün aşırı mı olacak? yarın teste başlıcam kısmetse inşallah.. yapmak bile heycanlandırıyor beni. çift çizgiyi yakalayamazsam ne olacak peki şuan elimde 5 adet var o yüzdenCanim sana tavsiye koyu cizgi koyulasmaya baslar baslamaz iliski olmasim olursa 3 ya 4 gun gibi. Cizgi kop koyu oldugu gun gece calisin. Ertesi gun esini iyice besle havuc suyu turk kahwesiyle sonra siliklesincede iliski olsun bide onu takip eden gun mutlaka olsun. Bu ay bende boyle deniycam ilk kizimda boyle hamis kaldim ilk iliskimde. spermler cok ve kalitesi yuksek oluyo diye düşünüyorum.
Surelab markasıCanım sen hangi marka ovulasyon testi kullanıyosun ben pek memnun değilim benim kullandığımdan da bu sefer başka marka sipariş vercem
Aa benimkide sürelab canımSurelab markası
o marka teste h,ç güvenme 2 kez pozitif gördüm ben. ikiside fasafisoydu..Dün test pozitif cıkmıştı canım bugün bende kan vermeye gittim ama 0.100 çıktı canım
Şimdi ne kullanıyosun canımo marka teste h,ç güvenme 2 kez pozitif gördüm ben. ikiside fasafisoydu..
Bende ocak ayında kullandım sadece canımNe zamandır kullanıyorsunuz ben bu ay kullanmaya basladım
Şimdi ne kullanıyosun canım
Evet ılk kez kullanıyorum,çatlama olmuş mu, suan bıse yok mu?Canim benim resimde gordugum sagdan birinci pozitif cikmis sagdan ikinvi hafif silik sagdan 3 de iyice silik. 3 gun pozitiif dedin ama resimde oyle dil. Evu testi ilk kezmi yapiyosun. Koyu cikti gun ve onu takip edin 2 gunu degerlendirin. Sonrada olursa 2 gunde bir iliski olursa iyi olur diye dusunuyorum
Valla canım dün test yaptım evde pozitif bugün kanda baktırdım negatif hayırlısı artık önümüzdeki aya inşallahEvet ılk kez kullanıyorum,çatlama olmuş mu, suan bıse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?