Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cift cizgiyi gordugnuz gun ve ertesi degerlendirin sonra gun asiri. o hafta boyunca sonrasi istege gore yapabilirsiniz. Insallah yeter 5 adetin ama bende yetmemisti. Siparis verdim gg den oda yumurtlama gunumden bir gun sonra geldi kop koyi cizgiyi gorememiatim. Ekzanelerde kapaliydi pazar. Oyuzden simdiden siparis vers3n iyi olur garantiye almak icin isini.

Evet ılk kez kullanıyorum,çatlama olmuş mu, suan bıse yok mu?
Simdi canim bu sonucda bi test fazla guvenmemek lazim. Bu sadece beyinden gelen lh harmonun yukselsini bize haber veriyo. Ama sonrasinda icimizde nolyo catliyomu buyumedenmi catliyo. Yada buyuyup catlamadan kistami donusyo orasini ultrasonla altdan baktirarak anlasilyo. mesela benim ilk ayda yaptigim ovu tesat pozitif gostermisti catliycak catlar diye umutla bekledim. Bu ay gitdigimde o yumurta buyumus catlamadan kista donusmus. Bende tutdumu tutmadi diye bekliyorum koca bi ay cok uzuldum. Kacinci denemen bilmiyorum ama 3 aydan fazla bekleme doktora git insallah gerekde kalmaz.

alırım o problem değil de inş yakalarım çift çizgiyi canım bugun başlıcam fotolarını atarım inş. yardımcı olduğun teşekkürlerr

Kızlarr kan tahlili yaptırdım sonuç 0.100
Aaaaa.... Aynı benim gibi oldu.Ben kan vermedim ama pozitifi gördükten sonra adet gördüm.
Hayırlısı olsun.Rabbim bu ay yollasın kuzunu....

Ben ovu ile hamile kaldım.T koyulaşmadan 1 gün önce ve 2 gün sonra ilişki oldu bizde.Spermler 3 gün yaşadığı için günaşırı veya 2güne 1 ilişki uygun diyorlar.Şimdi 2. için ovu yapıyorum.Bugün adetin 7.günü :) Testlere start verildi...

Kızlar bu gün kan testi yaptırmaya gittim idrar testi pozitif çıkınca 406.23 çıktı şükürleeer olsun hamileyimmm gerisi size inşallahhhh
Maşallahhh Hayırlı olsun canım.Rabbiim sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah.Adetin kaç gün geçti bu sonuç için.Darısı başımıza :)
Kızlar birşey sorucam size doktorum bana folik asit vermedi hiç acaba ben yarın eczaneden alıp başlasam olurmu
Ben ilk hamileliği düşünmeye başladığımda dra gitmiştim.Bi sorun varsa beklemeyim diye,ön kontrol amaçlı.Bana folik asite başla dedi.Vücut vitamin depolasınki bebeğe hazırlık artsın,geldiği anda beslenmeye başlasın vitamin açısından diye.Normalde olması gereken buymuş zaten,ama herkes hamile kaldıktan sonra dra gittiği için hamilelikten önce kullanıma başlayamıyoruz demişti.Arkadaşlarımdan pek çoğu da drlarına onaylattılar bu durumu.4 ay kullandım 5.ay hamile kaldım kızıma.Şimdi aralıktan beri kullanıyorum yine.Rabbim çok bekletmez inşallah...Sende başlamalısın bence.Vitamin takviyesi başka bişey değil folik asit.Hamile kalmayı kolaylaştırmak için araştırdığında folikasit vitaminleri de listede çıkar karşına.

Merhabalar....
Tertemiz bir şubata merhaba dedim.Adetim 1şubatta gelmişti,yeni bat 28şubat :) Hesap hiç bu kadar kolay olmamıştıBugün 6 şubat,adetin 6.günüDün akşam temizlendim.Bu akşam ilk teste başlıyorum.
Kullandım daha önce ama size sormak istediğim bişey var.Cevaplarsanız tabi.Daha önce de sordum ama kimse görmedi
Benim ovu testlerim hiçbir zaman tam koyuluğa ulaşmadı.Ama akıntı,sızılar vs yumurtlama dönemimi gösterdi,o günlerim de biraz daha koyuluk oldu sadece.4 saat öncesi sıvı almayı kestim ancak tam netlik görmedim hiç.Markası da laboquick ve ovula diye 2 markaydı.İkisinde de görmedim netliği.Ne tavsiye edersiniz test yapmayla ilgili.Saat kaçta yapıyorsunuz,kaç saat sıvı almıyorsunuz vs. aydınlatır mısınız?Özellikle tam koyuluk görenlerden cevap bekliyorum lütfen

Merhaba canım. ben denemelere başlamadım ama test yapmıştım aralık ve ocak ayında. akşamları yapıyorum çalıştığım için.7-8 arası. zaten 2-3 saat sıvı almamıs oluyorum. ben de laboquick marka testı kullandım. cıft cızgıyı 2 ayda da gordum. C nın 2 katı koyuluktaydı. he degerlendırmedım o baska kısmetse bu ay resim ekledim örnek olr belki

Eklentiler

• 20150131_182022.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 711
  • 20150131_182044.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 343

canım testleri işin aslı hormon seviyesi yükselmeye başladığında yani sabahları yapmak daha mantıklı imkanın varsa ilk idrardan sonraki idrarınla yap, akşam tam pozitif yakalanmıyor. yumurtlamanın genelde gece 00.00-04.00 arası olduğu bilgisini de ekleyeyim.

Bende akşam 6da yapayım diye karar aldım bu ay.3ten sonra da bişey içmem dedim.Seninkiler baya net,hatta fazla net :) Teşekkür ederim bilgi için

Aaaaa gerçekten mi?Saatlerinin olduğunu ilk kez duyuyorum.Ben hep sabah 11de yaptım testlerimi.Hiç netlik görmedim.Sizin daha koyulaşır diye yorumladığınız siliklikte çıkar benimkiler.Hiç tam koyulaşmaz.Geçen ay da öyle oldu.Herkes akşam 5-6 gibi yapıyormuş bende öyle yapayım demiştim bu ay.Kafam karıştı şimdi..

İnşallah yakalarsın,ve tabi hepimiz :) Bat ne zaman senin?

12 şubat canım. sonrasında başlıcam kısmetse.. benim fırsatım olmadığı için gündüz yapmaya akşam yapıyorum. genelde sabah ilk idrardan sonra diyorlar ama. ben burda öyle yapıp benden koyu yakalayanı görmedim... belki de ben görmedim ya da öyle olması gerekiyor belki şansıma ben 2 ayda da gördüm. bilemedim. tercih senin tabi.

bu ay benim de pozitif saydıklarım çok çok koyu değildi, arada kaçırdığım günler oldu. bi fotoğraf gördüm c'den de koyu çıkmış t bende hiç öyle olmadı :/ bu ay yine yapıcam bakalım. evet saatleri var yüzde doksan gece çatlıyor çok ilginç gelmişti bana da doktor bir arkadaşım söyledi.

Yakınmış senin bat.Bişey kalmamış.İnşallah kaçırmamışsındır koyuluğu...
Az önce de öyle dediler ama ben hep öyle yaptım,netlik olmadı.Belki benimki de seninki gibi akşam çıkar :)

merhaba :) aranıza yeni katıldım rabbim hepimize sağlık evlatlar nasip etsin
öncelikle 27 yaşındayım 4 yaşında bi kızım var 4 yıldır implant ile korunuyordum 1,5 ay önce çıkattım 1 ay doğum kontrol hapı kullandım 14 ocakta bitti 17 ocakta adet oldum . bu ay pek umutluydum dün dayanamadım gittim kan testi yaptırdım belki bi umut diye 0,04 cıktı yani yok gerçi daha adet günümede çok var acaba ovulasyon testini alıp denesem işe yararmı yoksa bi dhaaki aya mı denemeliyim . ???

Yakınmış senin bat.Bişey kalmamış.İnşallah kaçırmamışsındır koyuluğu...
Az önce de öyle dediler ama ben hep öyle yaptım,netlik olmadı.Belki benimki de seninki gibi akşam çıkar :)
bu ay denemedim canım. bu adet sonrası başlıcam calısmaya. ilk olacak bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…