- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.621
Ben adetimin bittiği günün ertesi kullanmaya başlarım.Hatta bugün başlayacağım bende.Erken yumurtlama olabiliyormuş,kaçırmamak için.Merhaba hanimlar bende gecen ay bebis calismalarina basladim ama bu ayin 3 unde kirmizilar geldi. 2 bucuk yasinda bir kizim var ve bugun n11 den laboquick marka ovulasyon testi siparisi verdim. Bu ay kullanmaya baslayacagim 26 27 gunde bir adet oluyorum kacinci gun baslamaliyim bu testleri kullanmaya?
tebrik ederim canım :)Kızlar bu gün kan testi yaptırmaya gittim idrar testi pozitif çıkınca 406.23 çıktı şükürleeer olsun hamileyimmm gerisi size inşallahhhh
Canim sen hormon testi yeptirdinmi. Kop koyu cizgiyi burda gormeyen yok heralde. Bu ayda boyle kop koyu cizgi cikmazsa doktora bi gorum derim. Hormon testibyaptirdim ben 2 gun once. Orda Lh miktarini falan olcyo normalmi dilmu onu ogrenirsin. Bide testi ben sabah 8 gibi kalkyorum lavobaya cikiyorum. Sonrada 12 gibi idrara sikisinca yapyorum. O arada hic bisey yemiyorum ben.Merhabalar....
Tertemiz bir şubata merhaba dedim.Adetim 1şubatta gelmişti,yeni bat 28şubat :) Hesap hiç bu kadar kolay olmamıştıBugün 6 şubat,adetin 6.günü Dün akşam temizlendim.Bu akşam ilk teste başlıyorum.
Kullandım daha önce ama size sormak istediğim bişey var.Cevaplarsanız tabi.Daha önce de sordum ama kimse görmedi
Benim ovu testlerim hiçbir zaman tam koyuluğa ulaşmadı.Ama akıntı,sızılar vs yumurtlama dönemimi gösterdi,o günlerim de biraz daha koyuluk oldu sadece.4 saat öncesi sıvı almayı kestim ancak tam netlik görmedim hiç.Markası da laboquick ve ovula diye 2 markaydı.İkisinde de görmedim netliği.Ne tavsiye edersiniz test yapmayla ilgili.Saat kaçta yapıyorsunuz,kaç saat sıvı almıyorsunuz vs. aydınlatır mısınız?Özellikle tam koyuluk görenlerden cevap bekliyorum lütfen
Bat' 5 - 6 şubat olan 5 kişiydik sanırsam , aramızdan biugradnz hamiş çıktı :)
Ayyy inşallah agzınadan bal damlıyo canımmm sonunda çift çizgiyi gördümm bide kan testi pozitifff çıkarsa benden mutlusu yokk:)))) ay kocişime nasıl söylesem acaba yaaaaaa çok mutluyumm inşallah hevesim kursagımda kalmaz
Kaldi adetime 4 gun...
Hicbir belirti yok. Ne agri ne sanci.
Ama bugun acaip uykum var. Gozlerim kapaniyo ve basimda bi sersemlik var. Bazen dengemi kaybedecek gibi oluyorum.
İzin istedim erken cikicam bugun. Eve gidip uyumak istiyorum...
İnsallah hamileyimdir. İnsallah adet olmam 10 subatta :.(
Ben de aynen 10 -11 subat ama hic belirti yok
Benim simdiye kadar goguslerimin falan agriyo olmasi lazimdi. Hic gogus agrisiz adet olmadim. Ama yok hicbisey. Garip...
Al benden de o kadar.. ilk defa gogsum hic acimiyo ama gebelik testleri negatif ovulasyon testlerim siliklesti offf
Canım tebrik ederim. ne güzel sen de hamilesin. Ben de birkaç gün önce evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı. normalde bekleyecektim adet gecikmesini cumartesi yapacaktım. dayanamadım perşembe yani dün akşam yaptırdım 155.3 çıktı hcg sence normal mi çok kafama takıldı. gebelik var ama normal mi anlayamadım?Kızlar ayın 1. De ovi kiti yaptım negatifti çizgi bile yok diyebilirim o derece. Aradan 2 3 gün geçti gebelik testi pozitif çıktı bugun kan testi yaptırdım ve 406.23 çıktı:) bende ovi kiti hala negatifmi diye baktım ve böyle çıktı hastalanmama bi kaç gün kalınca anca pozitifleşti sakın bir hafta on gün önceden yapıp negatif görünce benm gibi nasıl olsa yok diye hoplayıp zıplamayın agar kaldırmayın öpüyorum hepinizin çift çift yumuşları güçlüüüü spermcikleri olsunnnnn
Canim hos geldin aramiza. Adetine daha cok varmia ama 0 cikmamamis. Insallah bebis vardir. Bu ay napicam ovu testini eger bu ay bebis yokda adet olursan siparis verirsin 2 gune gelir eline.merhaba :) aranıza yeni katıldım rabbim hepimize sağlık evlatlar nasip etsin
öncelikle 27 yaşındayım 4 yaşında bi kızım var 4 yıldır implant ile korunuyordum 1,5 ay önce çıkattım 1 ay doğum kontrol hapı kullandım 14 ocakta bitti 17 ocakta adet oldum . bu ay pek umutluydum dün dayanamadım gittim kan testi yaptırdım belki bi umut diye 0,04 cıktı yani yok gerçi daha adet günümede çok var acaba ovulasyon testini alıp denesem işe yararmı yoksa bi dhaaki aya mı denemeliyim . ???
Maşallah canım çok sevindim banada kesin hamilesin demiştin ayin 2sinde yine kırmızı kart :) bekle bizi arkandan gelicez inşallah tekrardan tebrik ederim hayırlı olsun kuzum...Kızlar bu gün kan testi yaptırmaya gittim idrar testi pozitif çıkınca 406.23 çıktı şükürleeer olsun hamileyimmm gerisi size inşallahhhh
Canim tabiki var gebelik 5 den yukari cikarsa hamissin. Kendine iyi bak bu gunlerin tadini cikar. Bizim icinde dua et hamislen dualari kabul olurmus.Canım tebrik ederim. ne güzel sen de hamilesin. Ben de birkaç gün önce evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı. normalde bekleyecektim adet gecikmesini cumartesi yapacaktım. dayanamadım perşembe yani dün akşam yaptırdım 155.3 çıktı hcg sence normal mi çok kafama takıldı. gebelik var ama normal mi anlayamadım?
Kuzumm napion :) ben 2 şubatta 1 haftalik kırmızı kart yedimCanim forumda okurken ovulasyon testlero benim gibi cikan bi arkadas vardi fatos29beren onun sonucundan haberiniz var mi canim
Tabiki dua ederim canım ne demek.allahım sizilerede nasip eder inşallah bu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine. Eflatun1234 arkadaşın 406 çıkınca acaba ben de bi anormallik mi var dedimCanim tabiki var gebelik 5 den yukari cikarsa hamissin. Kendine iyi bak bu gunlerin tadini cikar. Bizim icinde dua et hamislen dualari kabul olurmus.
Canim sen hormon testi yeptirdinmi. Kop koyu cizgiyi burda gormeyen yok heralde. Bu ayda boyle kop koyu cizgi cikmazsa doktora bi gorum derim. Hormon testibyaptirdim ben 2 gun once. Orda Lh miktarini falan olcyo normalmi dilmu onu ogrenirsin. Bide testi ben sabah 8 gibi kalkyorum lavobaya cikiyorum. Sonrada 12 gibi idrara sikisinca yapyorum. O arada hic bisey yemiyorum ben.
Kuzumm napion :) ben 2 şubatta 1 haftalik kırmızı kart yedimtestte yalanmis bu ay söz verdim kendime hiç dinlemicem testte almicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?