Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba hanimlar bende gecen ay bebis calismalarina basladim ama bu ayin 3 unde kirmizilar geldi. 2 bucuk yasinda bir kizim var ve bugun n11 den laboquick marka ovulasyon testi siparisi verdim. Bu ay kullanmaya baslayacagim 26 27 gunde bir adet oluyorum kacinci gun baslamaliyim bu testleri kullanmaya?

Ben adetimin bittiği günün ertesi kullanmaya başlarım.Hatta bugün başlayacağım bende.Erken yumurtlama olabiliyormuş,kaçırmamak için.

Canim sen hormon testi yeptirdinmi. Kop koyu cizgiyi burda gormeyen yok heralde. Bu ayda boyle kop koyu cizgi cikmazsa doktora bi gorum derim. Hormon testibyaptirdim ben 2 gun once. Orda Lh miktarini falan olcyo normalmi dilmu onu ogrenirsin. Bide testi ben sabah 8 gibi kalkyorum lavobaya cikiyorum. Sonrada 12 gibi idrara sikisinca yapyorum. O arada hic bisey yemiyorum ben.

Tebrik ederim canim senin yumurtlama gunun ne zamandi benim de bat 11 ocak ama gebelik testi negatif

Kaldi adetime 4 gun...

Hicbir belirti yok. Ne agri ne sanci.

Ama bugun acaip uykum var. Gozlerim kapaniyo ve basimda bi sersemlik var. Bazen dengemi kaybedecek gibi oluyorum.

İzin istedim erken cikicam bugun. Eve gidip uyumak istiyorum...

İnsallah hamileyimdir. İnsallah adet olmam 10 subatta :.(

Ben de aynen 10 -11 subat ama hic belirti yok

Canım tebrik ederim. ne güzel sen de hamilesin. Ben de birkaç gün önce evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı. normalde bekleyecektim adet gecikmesini cumartesi yapacaktım. dayanamadım perşembe yani dün akşam yaptırdım 155.3 çıktı hcg sence normal mi çok kafama takıldı. gebelik var ama normal mi anlayamadım?

Canim hos geldin aramiza. Adetine daha cok varmia ama 0 cikmamamis. Insallah bebis vardir. Bu ay napicam ovu testini eger bu ay bebis yokda adet olursan siparis verirsin 2 gune gelir eline.

Kızlar bu gün kan testi yaptırmaya gittim idrar testi pozitif çıkınca 406.23 çıktı şükürleeer olsun hamileyimmm gerisi size inşallahhhh
Maşallah canım çok sevindim banada kesin hamilesin demiştin ayin 2sinde yine kırmızı kart :) bekle bizi arkandan gelicez inşallah tekrardan tebrik ederim hayırlı olsun kuzum...

Canim tabiki var gebelik 5 den yukari cikarsa hamissin. Kendine iyi bak bu gunlerin tadini cikar. Bizim icinde dua et hamislen dualari kabul olurmus.

Canim tabiki var gebelik 5 den yukari cikarsa hamissin. Kendine iyi bak bu gunlerin tadini cikar. Bizim icinde dua et hamislen dualari kabul olurmus.
Tabiki dua ederim canım ne demek.allahım sizilerede nasip eder inşallah bu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine. Eflatun1234 arkadaşın 406 çıkınca acaba ben de bi anormallik mi var dedim

Leylicim hormon testini nerde yaptırdın ne kadar tuttu ? Bana 160 tl dediler o da indirimli hali bi de belirli bi günü varmı yaptırmak için

Kuzumm napion :) ben 2 şubatta 1 haftalik kırmızı kart yedim testte yalanmis bu ay söz verdim kendime hiç dinlemicem testte almicam

Himm canim bende senin durumunu nerak etmistim bende de seninki gibi cikiyodu da..senin bat 2 subat miydi.. yerlesme kanamasi degil dimi

kızlar merhaba benimde ovulasyon testinde 3 ayım bat period takvimime göre 13 şubat ama yumurtlamama göre 11 şubat bekliyorum heyecanla ovulasyon testinde her ay kopkoyu çizgi görüyordum ama bu ay sıvı alımına ve saate çok dikkat edemedim çift çizgi tam göremedim sadece bir gün diğerlerinden daha koyu oldu ertesi gün check up için ultrasona girdim doktora sordum sanki yumurtlamışssın gibi görüyorum dedii değerlendirdik zaten bakalımmm inşş elimde laboquick erken gebelik testleri var yapsammı bilemedim sizce çıkarmı varsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…