Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bende dun aksam o markadan sparis verdim insallah yarin gelirde pazartesi gunu yapmaya baslarim. Bence ovulasyon testi yap varsa cikabilir canim:)

Bende dun aksam o markadan sparis verdim insallah yarin gelirde pazartesi gunu yapmaya baslarim. Bence ovulasyon testi yap varsa cikabilir canim:)
dün ovulasyon yaptım negatif ama hamileysen ovulasyon pozitif olcak diye bir şey yok herhalde dimi kızlarrr hamile kalıp ovulasyon testi yapanlar ne zaman pozitifi gördünüz bata kaç gün kala?? Allah herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inş burdan hamilelik haberleini gördüğüm herkesi tebrik ederim. bizede umut oluyosunuz kızlarr

Yok tabi canim oyle birsey, arkadasim adetine 3 gun kala yapmisti ikinci cizgi silik cikmisti kan testiyle hamile oldugunu ogrendi. Senin bayag bi var daha adet olmana 1 gun bile fark eder test sonucunda.

Yok tabi canim oyle birsey, arkadasim adetine 3 gun kala yapmisti ikinci cizgi silik cikmisti kan testiyle hamile oldugunu ogrendi. Senin bayag bi var daha adet olmana 1 gun bile fark eder test sonucunda.
teşekkür ederim cnm cvp verdiğin için kafada biraz rahatlamak lazım sanırım taktıkça gelmiyo sankiii

teşekkür ederim cnm cvp verdiğin için kafada biraz rahatlamak lazım sanırım taktıkça gelmiyo sankiii

Aynen rahat olmak lazim bende gecen ay calismalara basladim ama kirmizilari gordum:) bu ay ovulasyon testiyle denemeyi planliyorum ve preseed diye bir jel varmis hamile kalmayi hizlandiriyormus duyaniniz ve kullanan var mi?

Himm canim bende senin durumunu nerak etmistim bende de seninki gibi cikiyodu da..senin bat 2 subat miydi.. yerlesme kanamasi degil dimi
Aslinda hesaplayiciya göre 6subatti ama ben 24gunde adet oldum hani 2subat esimin doğum günü ve ona hediye verecektim benim kuş bana kırmızı hediye paketi hazirlamis komedi yaa yerlesme falan degil oyleysede 0dan inşaat basladi o zaman şakır şakır adet oluyorum

Tabiki dua ederim canım ne demek.allahım sizilerede nasip eder inşallah bu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine. Eflatun1234 arkadaşın 406 çıkınca acaba ben de bi anormallik mi var dedim
Canm bende doktora sordum daha adetime 2 gün var yüksek mi bu deger diye oda insandan insana degişiyo bazılarının adeti on gün geçiyo 60 70 çıkıyo bazılarının adetine 1 hafta kalıyo 200 300 çıkıyo dedi. Bende korkmuştum dış gebelikmi diye ama normalmiş bence senin degerin daha güzel çünkü benm gbi hıxlı çogalınca mide bulantısı baş dönmesi vs o belirtileri daha agar geçiriyomuşsun

Aynen rahat olmak lazim bende gecen ay calismalara basladim ama kirmizilari gordum:) bu ay ovulasyon testiyle denemeyi planliyorum ve preseed diye bir jel varmis hamile kalmayi hizlandiriyormus duyaniniz ve kullanan var mi?
bende duydum preseedi ama kararsız kaldım yani bi yan etkisi olurmu işe yararmı filan bilmiyorum kkda preseed kullananlar diye sayfa var okumadıysan oku cnm bende bu ay kırmızı kart yersem alırrım belki ama senin daha bir ay olmuş çalışmalara başlayalı erken değilmi cnm :)

Canm bende adetime 1 hafta vardı ovi testi yaptım negatif çıktı aradan iki üç gün geçti idrar testi pozitif çıktı daha yeni yeni ovi testi koyulaştı

Kızlar ben 14 aydır bebek için uğraşıyorum geçen ay preseed aldım olmadı bu ayda preesed kullandım hamile kaldım ama hsg de çektirmiştim bu ay hangisi vesile oldu bilmiyorum

Canim doktora gittm degerim 29 olmus. Ozel hastaneye gittm doktor kimyasal gebelik gibi duruyo dedi. Rahim kalinlgn cok iyi dedi. Yarin sabah ac karna testi tekrarliycaz dedi o kadar moralim bozukki acik pembe kan gibi lekelenmelirmde var dun aksamdan beri cok uzgunum

Canm bende adetime 1 hafta vardı ovi testi yaptım negatif çıktı aradan iki üç gün geçti idrar testi pozitif çıktı daha yeni yeni ovi testi koyulaştı
anladım canım sağol.. yani senin gebelik testi regline 4 5 gün kala pozitif çıktı öylemi belki yazmışsındır ama okumadım cnm hangi marka gebelik testi kullanmıştın ve erken gebelik testimiydi yazarsan sevinirim

İçimden bir ses 1 haftaya kadar herşey düzelcek diyo bence üzülme yakında degerlerin istedigin gibi olucak:)

3 4 gün vardı pozitif çıktı miratech diye bi marka öyle pahalı bişey almadım cnm erken gebelik testi degil

Karakter olarak sabirsiz bir yapiya sahip oldugumdan acele ediyorum:) birde bu benim ikinci bebis olacak Allah nasip ederse daha rahat olmam lazim ama bu yil icinde dogurayim diyorum iste:) 2016 ya kalmasin kizla arasinda cok yas farki olmasin istiyorum. Bu ayda boyle deniyim olmazsa onumuzdeki ay preseede basvururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…