- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.641
kızlar merhaba benimde ovulasyon testinde 3 ayım bat period takvimime göre 13 şubat ama yumurtlamama göre 11 şubat bekliyorum heyecanla ovulasyon testinde her ay kopkoyu çizgi görüyordum ama bu ay sıvı alımına ve saate çok dikkat edemedim çift çizgi tam göremedim sadece bir gün diğerlerinden daha koyu oldu ertesi gün check up için ultrasona girdim doktora sordum sanki yumurtlamışssın gibi görüyorum dedii değerlendirdik zaten bakalımmm inşşelimde laboquick erken gebelik testleri var yapsammı bilemedim sizce çıkarmı varsada
dün ovulasyon yaptım negatifBende dun aksam o markadan sparis verdim insallah yarin gelirde pazartesi gunu yapmaya baslarim. Bence ovulasyon testi yap varsa cikabilir canim:)
dün ovulasyon yaptım negatifama hamileysen ovulasyon pozitif olcak diye bir şey yok herhalde dimi kızlarrr hamile kalıp ovulasyon testi yapanlar ne zaman pozitifi gördünüz bata kaç gün kala?? Allah herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inş burdan hamilelik haberleini gördüğüm herkesi tebrik ederim. bizede umut oluyosunuz kızlarr
teşekkür ederim cnm cvp verdiğin için kafada biraz rahatlamak lazım sanırım taktıkça gelmiyo sankiiiYok tabi canim oyle birsey, arkadasim adetine 3 gun kala yapmisti ikinci cizgi silik cikmisti kan testiyle hamile oldugunu ogrendi. Senin bayag bi var daha adet olmana 1 gun bile fark eder test sonucunda.
teşekkür ederim cnm cvp verdiğin için kafada biraz rahatlamak lazım sanırım taktıkça gelmiyo sankiii
Aslinda hesaplayiciya göre 6subatti ama ben 24gunde adet oldum hani 2subat esimin doğum günü ve ona hediye verecektim benim kuş bana kırmızı hediye paketi hazirlamisHimm canim bende senin durumunu nerak etmistim bende de seninki gibi cikiyodu da..senin bat 2 subat miydi.. yerlesme kanamasi degil dimi
bu arada benim gibi batı 11 şubat ve yakını olanlar haberleşelim birbirimizlee bat kardeşlerim Bakalım aramızdan kimler güzel haberleri vericekk
Canm bende doktora sordum daha adetime 2 gün var yüksek mi bu deger diye oda insandan insana degişiyo bazılarının adeti on gün geçiyo 60 70 çıkıyo bazılarının adetine 1 hafta kalıyo 200 300 çıkıyo dedi. Bende korkmuştum dış gebelikmi diye ama normalmiş bence senin degerin daha güzel çünkü benm gbi hıxlı çogalınca mide bulantısı baş dönmesi vs o belirtileri daha agar geçiriyomuşsunTabiki dua ederim canım ne demek.allahım sizilerede nasip eder inşallah bu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine. Eflatun1234 arkadaşın 406 çıkınca acaba ben de bi anormallik mi var dedim
Ben afiyette 40 mı ne yaptırmıştım belkide daha azLeylicim hormon testini nerde yaptırdın ne kadar tuttu ? Bana 160 tl dediler o da indirimli halibi de belirli bi günü varmı yaptırmak için
bende duydum preseedi ama kararsız kaldım yani bi yan etkisi olurmu işe yararmı filan bilmiyorum kkda preseed kullananlar diye sayfa var okumadıysan oku cnm bende bu ay kırmızı kart yersem alırrım belki ama senin daha bir ay olmuş çalışmalara başlayalı erken değilmi cnm :)Aynen rahat olmak lazim bende gecen ay calismalara basladim ama kirmizilari gordum:) bu ay ovulasyon testiyle denemeyi planliyorum ve preseed diye bir jel varmis hamile kalmayi hizlandiriyormus duyaniniz ve kullanan var mi?
Canm bende adetime 1 hafta vardı ovi testi yaptım negatif çıktı aradan iki üç gün geçti idrar testi pozitif çıktı daha yeni yeni ovi testi koyulaştıdün ovulasyon yaptım negatifama hamileysen ovulasyon pozitif olcak diye bir şey yok herhalde dimi kızlarrr hamile kalıp ovulasyon testi yapanlar ne zaman pozitifi gördünüz bata kaç gün kala?? Allah herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inş burdan hamilelik haberleini gördüğüm herkesi tebrik ederim. bizede umut oluyosunuz kızlarr
inş cnm beklemek en zoru valla haftasonu erken gebelik testi yapsammı diyorum ama daha erken etkilenmek istemiyorum yapmıcam sanırımBenimde 12-15 Şubat arası bat günüm daha cok var sabırsızlıkla bekliyoruz :) inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Kızlar ben 14 aydır bebek için uğraşıyorum geçen ay preseed aldım olmadı bu ayda preesed kullandım hamile kaldım ama hsg de çektirmiştim bu ay hangisi vesile oldu bilmiyorumbende duydum preseedi ama kararsız kaldım yani bi yan etkisi olurmu işe yararmı filan bilmiyorum kkda preseed kullananlar diye sayfa var okumadıysan oku cnm bende bu ay kırmızı kart yersem alırrım belki ama senin daha bir ay olmuş çalışmalara başlayalı erken değilmi cnm :)
Canim doktora gittm degerim 29 olmus. Ozel hastaneye gittm doktor kimyasal gebelik gibi duruyo dedi. Rahim kalinlgn cok iyi dedi. Yarin sabah ac karna testi tekrarliycaz dedi o kadar moralim bozukki acik pembe kan gibi lekelenmelirmde var dun aksamdan beri cok uzgunumAslinda hesaplayiciya göre 6subatti ama ben 24gunde adet oldum hani 2subat esimin doğum günü ve ona hediye verecektim benim kuş bana kırmızı hediye paketi hazirlamiskomedi yaa yerlesme falan degil oyleysede 0dan inşaat basladi o zaman şakır şakır adet oluyorum
anladım canım sağol.. yani senin gebelik testi regline 4 5 gün kala pozitif çıktı öylemi belki yazmışsındır ama okumadım cnm hangi marka gebelik testi kullanmıştın ve erken gebelik testimiydi yazarsan sevinirimCanm bende adetime 1 hafta vardı ovi testi yaptım negatif çıktı aradan iki üç gün geçti idrar testi pozitif çıktı daha yeni yeni ovi testi koyulaştı
İçimden bir ses 1 haftaya kadar herşey düzelcek diyo bence üzülme yakında degerlerin istedigin gibi olucak:)Canim doktora gittm degerim 29 olmus. Ozel hastaneye gittm doktor kimyasal gebelik gibi duruyo dedi. Rahim kalinlgn cok iyi dedi. Yarin sabah ac karna testi tekrarliycaz dedi o kadar moralim bozukki acik pembe kan gibi lekelenmelirmde var dun aksamdan beri cok uzgunum
Aslinda hesaplayiciya göre 6subatti ama ben 24gunde adet oldum hani 2subat esimin doğum günü ve ona hediye verecektim benim kuş bana kırmızı hediye paketi hazirlamiskomedi yaa yerlesme falan degil oyleysede 0dan inşaat basladi o zaman şakır şakır adet oluyorum
3 4 gün vardı pozitif çıktı miratech diye bi marka öyle pahalı bişey almadım cnm erken gebelik testi degilanladım canım sağol.. yani senin gebelik testi regline 4 5 gün kala pozitif çıktı öylemi belki yazmışsındır ama okumadım cnm hangi marka gebelik testi kullanmıştın ve erken gebelik testimiydi yazarsan sevinirim
bende duydum preseedi ama kararsız kaldım yani bi yan etkisi olurmu işe yararmı filan bilmiyorum kkda preseed kullananlar diye sayfa var okumadıysan oku cnm bende bu ay kırmızı kart yersem alırrım belki ama senin daha bir ay olmuş çalışmalara başlayalı erken değilmi cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?