- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.661
Ahh be canim keske oyle olsa.. adet olacam gibiİçimden bir ses 1 haftaya kadar herşey düzelcek diyo bence üzülme yakında degerlerin istedigin gibi olucak:)
Ben afiyette 40 mı ne yaptırmıştım belkide daha az
Tatlm kanda degerin kac cikti peki3 4 gün vardı pozitif çıktı miratech diye bi marka öyle pahalı bişey almadım cnm erken gebelik testi degil
bu arada benim gibi batı 11 şubat ve yakını olanlar haberleşelim birbirimizlee bat kardeşlerim Bakalım aramızdan kimler güzel haberleri vericekk
Kızlar ben 14 aydır bebek için uğraşıyorum geçen ay preseed aldım olmadı bu ayda preesed kullandım hamile kaldım ama hsg de çektirmiştim bu ay hangisi vesile oldu bilmiyorum
Aslinda hesaplayiciya göre 6subatti ama ben 24gunde adet oldum hani 2subat esimin doğum günü ve ona hediye verecektim benim kuş bana kırmızı hediye paketi hazirlamiskomedi yaa yerlesme falan degil oyleysede 0dan inşaat basladi o zaman şakır şakır adet oluyorum
Canım soruna cevabım yok ama bir sorum var sana yardımcı olmak istersen.Ben bu ay ilk defa ovülasyon testi yapacağım.üçüncü ayım dedin diye sorayım dedim her ay yakın zamanlarda mı yumurtluyorsun? Her ay yapmasam da bir ay yapıp günü bulunca hep aynı zamanda olacak mı desem acaba? sende durum nekızlar merhaba benimde ovulasyon testinde 3 ayım bat period takvimime göre 13 şubat ama yumurtlamama göre 11 şubat bekliyorum heyecanla ovulasyon testinde her ay kopkoyu çizgi görüyordum ama bu ay sıvı alımına ve saate çok dikkat edemedim çift çizgi tam göremedim sadece bir gün diğerlerinden daha koyu oldu ertesi gün check up için ultrasona girdim doktora sordum sanki yumurtlamışssın gibi görüyorum dedii değerlendirdik zaten bakalımmm inşşelimde laboquick erken gebelik testleri var yapsammı bilemedim sizce çıkarmı varsada
Ayy canım sağol içimi rahatlattın. ben de çok korkuyorum dış gebelikten.cumartesi tekrar gidicem. iki günde bir iki katına çıkması gerekiyormuş ya bakalım çok heyecanlıyım.allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah...Canm bende doktora sordum daha adetime 2 gün var yüksek mi bu deger diye oda insandan insana degişiyo bazılarının adeti on gün geçiyo 60 70 çıkıyo bazılarının adetine 1 hafta kalıyo 200 300 çıkıyo dedi. Bende korkmuştum dış gebelikmi diye ama normalmiş bence senin degerin daha güzel çünkü benm gbi hıxlı çogalınca mide bulantısı baş dönmesi vs o belirtileri daha agar geçiriyomuşsun
Evet cnm rahim filmi echomar da cevatbeye çektirdim sadece ilaç verirlerken biraz adet agrısı gbi karnım agrıdı iki üç dakka o kadar. Hiç acı hissetmedim orası dijital çekim oldugu için içine bşey sokmuyolar:) sadece kürdan kalınlıgında bi hortum ordan ilaç sıkıyolar ilişkiye girmekten bile çok daha kolay:) bende çok korkuyodum ama boşaymış gerçektenHsg dediğin rahim filmi mi? Öyleyse canın yanıyomu çok nasıl bişey yapıyolar ?
Bende yarın gidicem doktora iki katına çıkmışmı diye:) inşallah çıkar o kdar bekledikk senin ilk bebekmi belirti fln başladımıAyy canım sağol içimi rahatlattın. ben de çok korkuyorum dış gebelikten.cumartesi tekrar gidicem. iki günde bir iki katına çıkması gerekiyormuş ya bakalım çok heyecanlıyım.allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah...
Evet cnm rahim filmi echomar da cevatbeye çektirdim sadece ilaç verirlerken biraz adet agrısı gbi karnım agrıdı iki üç dakka o kadar. Hiç acı hissetmedim orası dijital çekim oldugu için içine bşey sokmuyolar:) sadece kürdan kalınlıgında bi hortum ordan ilaç sıkıyolar ilişkiye girmekten bile çok daha kolay:) bende çok korkuyodum ama boşaymış gerçekten
Evet istanbul şişli echomar 400 e çektirdim özel hastane orası ama gerçekten degiyo hiç acı çekmiyo insan. Bende iyki gittim sag tüpüm dar sol tüpüm yapışıkmış ikisi düzelene kadar bi kaç kez basınçlı ilaç verdiler ikiside normale dönünce bitti dediler zaten ekrandan izliyosun yatarak ne yapıyolar içinde ne oluyo:) ilaç akıyomu rahim şeklin fln karşınd hepNerde yaşıyosun İstanbul dimi? Bu dediklerin beni çok rahatlattı.çok teşekkürler. En korktuğum şeylerden biriydi bu olay. gidip çektirsem aslında. Bana ilçe adıda yazabilirmisin hastane vs. için bi görüşiyim sigortayla anlaşmalarıda varsa süper olur
9-16 ocak canım adet araligi ben genelde 28 günde olurdum bu ay 24.gün çıka geldi erkenden ne işi varsa arkasindan spermler kovaladi galiba6 subatti sen 24 ocak da mi oldun yani 13 filan once allah allah
Canım ben 14 ay boyunca 14 15 de çatladıgını gördüm bazı insanların otomatik gbi aynı günde çatlıyo sende takip et bi kaç ay sonra istersen oviyi bırakCanım soruna cevabım yok ama bir sorum var sana yardımcı olmak istersen.Ben bu ay ilk defa ovülasyon testi yapacağım.üçüncü ayım dedin diye sorayım dedim her ay yakın zamanlarda mı yumurtluyorsun? Her ay yapmasam da bir ay yapıp günü bulunca hep aynı zamanda olacak mı desem acaba? sende durum ne
Evet istanbul şişli echomar 400 e çektirdim özel hastane orası ama gerçekten degiyo hiç acı çekmiyo insan. Bende iyki gittim sag tüpüm dar sol tüpüm yapışıkmış ikisi düzelene kadar bi kaç kez basınçlı ilaç verdiler ikiside normale dönünce bitti dediler zaten ekrandan izliyosun yatarak ne yapıyolar içinde ne oluyo:) ilaç akıyomu rahim şeklin fln karşınd hep
Üzülme bitanem herşey olacağına varır herseyden mutlu olmaya çalış hadi kimyasal olmayıp sagliksiz gebelik ve allah korusun hasta bir bebek dünyaya getirmek dahami kolay olur bak şükürler olsun rabbim bizi böyle küçük şeylerle imtihan ediyo en azindan sağlıksız dollenme olursa sonuca kadar gitmiyosun sukretki hala hamile kalabilecegin umudun var elhamdulillah sagligimiz yerinde sadece sabir... bebegimi kaybettim topiginde meleklerimize mektup adli bi başlık var git orayi oku bazilari çok acıli annelerin yazilari ben gece hem okudum hem agladim ve sukrettim halime ardindan söz verdim dinlemicem kendimi diye orayi okuyan her kadin bence belirti aramaktan biraz olsun uzaklaşırCanim doktora gittm degerim 29 olmus. Ozel hastaneye gittm doktor kimyasal gebelik gibi duruyo dedi. Rahim kalinlgn cok iyi dedi. Yarin sabah ac karna testi tekrarliycaz dedi o kadar moralim bozukki acik pembe kan gibi lekelenmelirmde var dun aksamdan beri cok uzgunum
Özel sigortan varsa daha ucuza yaptırabilrsin bence. çektir içinde rahatlamış olur rica ederimAa süper şişli bana yakın. Canım çalışıyorum ben bankacıyım özel sağlık sigortamda var bi arayıp sorcam inşallah karşılar sigorta. araştırıcam iyice. Çokçok sağol
Evet canım ilk bebek.5-6 gün önce başladı göğsümde iğne batması gibi ağrı oluyordu.kasığımda ağrı oluyordu. hafta başı da yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm çok çok az kahverengi lekelenmem oldu. sende neler var? yarın ne çıkacak acaba çok merak ediyorum burdan yaz mutlaka.Bende yarın gidicem doktora iki katına çıkmışmı diye:) inşallah çıkar o kdar bekledikk senin ilk bebekmi belirti fln başladımı
9-16 ocak canım adet araligi ben genelde 28 günde olurdum bu ay 24.gün çıka geldi erkenden ne işi varsa arkasindan spermler kovaladi galibavalla ben her işi espriye vurmaya çalışıyorum tatlım ya çoğu stres yapar adet gecikmesi yaşar aksine bende 2aydir bekledigim günden önce geliyo :) hala pozitifim en azindan hala yasiyoruz ve ömrümüz oldukça şansımız var kuzum sakin olup sabretmek en önemlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?