Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben afiyette 40 mı ne yaptırmıştım belkide daha az

Tabi bu arada be istanbul anadolu yakasındayım. Afiyet galiba istanbuldaydı dimi? İyiymiş fiyatı. Bi de özel sağlık sigortası anlaşması varsa bi bakiyim oraya. Yaptırcam sanırım içim rahat etsin diye.

Kızlar ben 14 aydır bebek için uğraşıyorum geçen ay preseed aldım olmadı bu ayda preesed kullandım hamile kaldım ama hsg de çektirmiştim bu ay hangisi vesile oldu bilmiyorum

Hsg dediğin rahim filmi mi? Öyleyse canın yanıyomu çok nasıl bişey yapıyolar ?

6 subatti sen 24 ocak da mi oldun yani 13 filan once allah allah

Canım soruna cevabım yok ama bir sorum var sana yardımcı olmak istersen.Ben bu ay ilk defa ovülasyon testi yapacağım.üçüncü ayım dedin diye sorayım dedim her ay yakın zamanlarda mı yumurtluyorsun? Her ay yapmasam da bir ay yapıp günü bulunca hep aynı zamanda olacak mı desem acaba? sende durum ne

Ayy canım sağol içimi rahatlattın. ben de çok korkuyorum dış gebelikten.cumartesi tekrar gidicem. iki günde bir iki katına çıkması gerekiyormuş ya bakalım çok heyecanlıyım.allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah...

Hsg dediğin rahim filmi mi? Öyleyse canın yanıyomu çok nasıl bişey yapıyolar ?
Evet cnm rahim filmi echomar da cevatbeye çektirdim sadece ilaç verirlerken biraz adet agrısı gbi karnım agrıdı iki üç dakka o kadar. Hiç acı hissetmedim orası dijital çekim oldugu için içine bşey sokmuyolar:) sadece kürdan kalınlıgında bi hortum ordan ilaç sıkıyolar ilişkiye girmekten bile çok daha kolay:) bende çok korkuyodum ama boşaymış gerçekten

Bende yarın gidicem doktora iki katına çıkmışmı diye:) inşallah çıkar o kdar bekledikk senin ilk bebekmi belirti fln başladımı

Nerde yaşıyosun İstanbul dimi? Bu dediklerin beni çok rahatlattı.çok teşekkürler. En korktuğum şeylerden biriydi bu olay. gidip çektirsem aslında. Bana ilçe adıda yazabilirmisin hastane vs. için bi görüşiyim sigortayla anlaşmalarıda varsa süper olur

Evet istanbul şişli echomar 400 e çektirdim özel hastane orası ama gerçekten degiyo hiç acı çekmiyo insan. Bende iyki gittim sag tüpüm dar sol tüpüm yapışıkmış ikisi düzelene kadar bi kaç kez basınçlı ilaç verdiler ikiside normale dönünce bitti dediler zaten ekrandan izliyosun yatarak ne yapıyolar içinde ne oluyo:) ilaç akıyomu rahim şeklin fln karşınd hep

6 subatti sen 24 ocak da mi oldun yani 13 filan once allah allah
9-16 ocak canım adet araligi ben genelde 28 günde olurdum bu ay 24.gün çıka geldi erkenden ne işi varsa arkasindan spermler kovaladi galiba valla ben her işi espriye vurmaya çalışıyorum tatlım ya çoğu stres yapar adet gecikmesi yaşar aksine bende 2aydir bekledigim günden önce geliyo :) hala pozitifim en azindan hala yasiyoruz ve ömrümüz oldukça şansımız var kuzum sakin olup sabretmek en önemlisi

Canım ben 14 ay boyunca 14 15 de çatladıgını gördüm bazı insanların otomatik gbi aynı günde çatlıyo sende takip et bi kaç ay sonra istersen oviyi bırak

Aa süper şişli bana yakın. Canım çalışıyorum ben bankacıyım özel sağlık sigortamda var bi arayıp sorcam inşallah karşılar sigorta. araştırıcam iyice. Çokçok sağol

Üzülme bitanem herşey olacağına varır herseyden mutlu olmaya çalış hadi kimyasal olmayıp sagliksiz gebelik ve allah korusun hasta bir bebek dünyaya getirmek dahami kolay olur bak şükürler olsun rabbim bizi böyle küçük şeylerle imtihan ediyo en azindan sağlıksız dollenme olursa sonuca kadar gitmiyosun sukretki hala hamile kalabilecegin umudun var elhamdulillah sagligimiz yerinde sadece sabir... bebegimi kaybettim topiginde meleklerimize mektup adli bi başlık var git orayi oku bazilari çok acıli annelerin yazilari ben gece hem okudum hem agladim ve sukrettim halime ardindan söz verdim dinlemicem kendimi diye orayi okuyan her kadin bence belirti aramaktan biraz olsun uzaklaşır

Bende yarın gidicem doktora iki katına çıkmışmı diye:) inşallah çıkar o kdar bekledikk senin ilk bebekmi belirti fln başladımı
Evet canım ilk bebek.5-6 gün önce başladı göğsümde iğne batması gibi ağrı oluyordu.kasığımda ağrı oluyordu. hafta başı da yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm çok çok az kahverengi lekelenmem oldu. sende neler var? yarın ne çıkacak acaba çok merak ediyorum burdan yaz mutlaka.

Cok haklisin canim.. ama cevremdeki herkes hamile olunca insan bi tuhaf oluyo ama vardir herseyde bi hayir diyorum sonucta Alllahim goruyo halimizi ins bir an once hamile kaliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…