Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cok haklisin canim.. ama cevremdeki herkes hamile olunca insan bi tuhaf oluyo ama vardir herseyde bi hayir diyorum sonucta Alllahim goruyo halimizi ins bir an once hamile kaliriz
İnşallah tatlım rabbim dualarimizi kabul etsin bakalım senin durum ne inşallah sana kısmet olmuştur. ..

İnşallah tatlım rabbim dualarimizi kabul etsin bakalım senin durum ne inşallah sana kısmet olmuştur. ..

Ben normalde babystart ovulasyon testj kullaniyodum canim ama bu ay predictor aldim onda da 15.gun yumurtladim sonra 17.gun hafif siliklesince biraktim ve 22.gun bi daha denemek icin yaptim ve cok koyu cikti hatta fotosunu burda paylastim simdi 24.gun siliklesti.. hic anlamadim ne oldu gebelik testlerim negatif.. onun disinda hic bir belirtim de yok hatta normalde goguslerim acir adete yakin simdi onlad da acimiyo

Predictor teste güvenme bence canım ben malum hep koyu gördüm stres muhakkak dengemizi bozuyo oda moral bozmaya yetiyo sabret ve dinleme bikac gun kendini inşallah iyi sonuçlarla bekliyorum

Bende bel karın agrısı vardı bide vajinaya dogru arada bi acı giriyodu iğne saplayıp orayı oyar gibi. Gögüslerimde bi degişiklik yok bgn midem bulandı su içince o kdr:) benmde ilk bebek olcak inşallah bu aradaaaa burdaki arkadaşlara bi tavsiyem var ben bu ay salat-ı tefriciye okumaya başlamıştım hamile olmak için bitmeden hamile kaldıgımı öğrendim

Herhangi bi yerlesme kanamasi falan da olmadi bende

Yok canim bende de olmadi. Ya benim akintim falan da olurdu. O da yok kupkuru :)) iyice hersey kesildi.

Allahim gulsem mi aglasam mi... Gunlerim gecmiyo. Neyse bugunu saymazsak 3 gun kaldi. Ustelik birde ben adet miktarim az oluyor diye, soktursun diye sogan suyu bile ictim 10 gun.

Daha erken ama simdi gebelik teati yaptim :))) kafayi yedim iyice :)) yok o da negatif.

Hicbisey yok... Neyse bekliycez artik :)

Leylicim hormon testini nerde yaptırdın ne kadar tuttu ? Bana 160 tl dediler o da indirimli hali bi de belirli bi günü varmı yaptırmak için
Canim ben ankarada yasiyorum turgut ozelde yaptirdim . ben adetimin 3 gunu gitmistim farketmiyo diye bilyorum canim ben elden kan alarak yaptilar. 370 lir yaptilar Benimki guzel ciktcikti sonuclar. Canim ucretin yuksek olmasinin sebebi ben yabanciyim turkiyede esimin isi icin geci olarak oturyorus. Ondan ucret yuksek oduryorum ben hastanede. Ismimde kűműś sizde/ gumus/ demek canim .

Son düzenleme:
Hsg dediğin rahim filmi mi? Öyleyse canın yanıyomu çok nasıl bişey yapıyolar ?
Canim kk da var bu konu detaylica bilgi edinmek istersen kendine. Ama doktor o son asama dedi ilk once yumurta hormon testi falam uyguluyomuslar. Bemde hgs cektiriyim dedi hayir dedi simdi gerek yok dedi. Insallah gerek kalmadan hamis kaliris canim.

Ben 2 aydır yapıyorum geçen ay 17.günün gecesi bu ay 14.günün gecesi yumurtladım

benim içim çok sıkılıyor... içimdeki annelik duygularını bastıramıyorum... adete 5 gün kaldı.. hiç bi belirti yok.. keşke eşim kabul etse direk tüpe gitsek Rabbim mucizelerimizi tez zamanda sağlıkla versin inşallah

Canim ilk bebismi olucak. Bu bebis isi 3 ayki denemeden sonra gelmiyosa dogru gitmeyen seyler vardir canim. Mutlaka doktora gorun derim.
Doktora her ay gidiyorum ancak bebek işi daha yeni 2 haftadır istiyoruz. Ama daha koyu çizgiyi hiç görmedim.sizce adetimi beklemelimiyim yoksa hemen gitmelimiyim doktora.

Bu hissi bende 14 ay yaşadım canım bide yapı olarak çok acaleci sabırsızım hemen olsun der 1 gün dayanamam. Eşimden sperm alınmıcak olsa gizli gizli aşılama fln bile yaptırırdım her ay doktora gittim ovi kiti kullandım kürler yaptım olmadı olmadı. Bu ay rahim filmi çektirdim vee salat-ı tefriciye duasına başladım 4444 kere okunması gerekiyo hamile kalmak niyetiyle başladım bitmeden hamile oldugumu ögrendim dün. Canım dua et allaha sıgın alanda verende o

2 kez çektirdim hsg yi. hepsindede çok şükür açık çıktı.. banada dua edermisin sen hamişsin galiba.. rabbim kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah... bende dua edeyim dediğin gibi.. isyan etmiyorum elbette ama çok üzülüyorumm.. soğan kürü, hayıt suyu,incir havuc.... denemediğim şey kalmadı ama olmuyorrr rabbim OL demiyor Allahım en iyisini bilir, rabbim içimdeki bu özlemi alsa keşke çünkü bu aşırı istek insanı isyana götürür sen ne yaptın canım nasıl hamiş kaldın? yaşın kaç?

Ne güzel allah kabul etmiş inşallah bi aksilik çıkmaz sağ salim alırız kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…