- 2 Aralık 2014
- 598
- 288
- 83
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.681
İnşallah tatlım rabbim dualarimizi kabul etsin bakalım senin durum ne inşallah sana kısmet olmuştur. ..Cok haklisin canim.. ama cevremdeki herkes hamile olunca insan bi tuhaf oluyo ama vardir herseyde bi hayir diyorum sonucta Alllahim goruyo halimizi ins bir an once hamile kaliriz
Bende hep koyu gördüm canim hatta yumurtlama olduktan günlerce sonra yapmıştım ama onun icin sıvı tuketmemek ve hergün aynı saatte yapmak gerekliymis ona dikkat ediyomusunKızlar ya ben hiç koyu çizgiyi göremiyorum. Sizce neden 20 gün oldu nerdeyse
İnşallah tatlım rabbim dualarimizi kabul etsin bakalım senin durum ne inşallah sana kısmet olmuştur. ..
Kızlar ya ben hiç koyu çizgiyi göremiyorum. Sizce neden 20 gün oldu nerdeyse
Predictor teste güvenme bence canım ben malum hep koyu gördüm stres muhakkak dengemizi bozuyo oda moral bozmaya yetiyo sabret ve dinleme bikac gun kendini inşallah iyi sonuçlarla bekliyorumBen normalde babystart ovulasyon testj kullaniyodum canim ama bu ay predictor aldim onda da 15.gun yumurtladim sonra 17.gun hafif siliklesince biraktim ve 22.gun bi daha denemek icin yaptim ve cok koyu cikti hatta fotosunu burda paylastim simdi 24.gun siliklesti.. hic anlamadim ne oldu gebelik testlerim negatif.. onun disinda hic bir belirtim de yok hatta normalde goguslerim acir adete yakin simdi onlad da acimiyo
Bende bel karın agrısı vardı bide vajinaya dogru arada bi acı giriyodu iğne saplayıp orayı oyar gibi. Gögüslerimde bi degişiklik yok bgn midem bulandı su içince o kdr:) benmde ilk bebek olcak inşallah bu aradaaaa burdaki arkadaşlara bi tavsiyem var ben bu ay salat-ı tefriciye okumaya başlamıştım hamile olmak için bitmeden hamile kaldıgımı öğrendimEvet canım ilk bebek.5-6 gün önce başladı göğsümde iğne batması gibi ağrı oluyordu.kasığımda ağrı oluyordu. hafta başı da yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm çok çok az kahverengi lekelenmem oldu. sende neler var? yarın ne çıkacak acaba çok merak ediyorum burdan yaz mutlaka.
Herhangi bi yerlesme kanamasi falan da olmadi bende
Canim ben ankarada yasiyorum turgut ozelde yaptirdim . ben adetimin 3 gunu gitmistim farketmiyo diye bilyorum canim ben elden kan alarak yaptilar. 370 lir yaptilar Benimki guzel ciktcikti sonuclar. Canim ucretin yuksek olmasinin sebebi ben yabanciyim turkiyede esimin isi icin geci olarak oturyorus. Ondan ucret yuksek oduryorum ben hastanede. Ismimde kűműś sizde/ gumus/ demek canim .Leylicim hormon testini nerde yaptırdın ne kadar tuttu ? Bana 160 tl dediler o da indirimli halibi de belirli bi günü varmı yaptırmak için
Canim bu cel hakkinda okumustum ama kararsiz kaldim. Birazcik bilgi veririsen cok sevinirim canim.Kızlar ben 14 aydır bebek için uğraşıyorum geçen ay preseed aldım olmadı bu ayda preesed kullandım hamile kaldım ama hsg de çektirmiştim bu ay hangisi vesile oldu bilmiyorum
Canim kk da var bu konu detaylica bilgi edinmek istersen kendine. Ama doktor o son asama dedi ilk once yumurta hormon testi falam uyguluyomuslar. Bemde hgs cektiriyim dedi hayir dedi simdi gerek yok dedi. Insallah gerek kalmadan hamis kaliris canim.Hsg dediğin rahim filmi mi? Öyleyse canın yanıyomu çok nasıl bişey yapıyolar ?
Ancak 27 günde bir adet olurum su an adet ile on günden az kaldı ama hep silik anlamadım.Gec yumurtlucaksin demekki canim
Çok dikkat ediyorum canım. Ve hep aynı saatte yapıyorum. Ve hep silik görüyorum.Bende hep koyu gördüm canim hatta yumurtlama olduktan günlerce sonra yapmıştım ama onun icin sıvı tuketmemek ve hergün aynı saatte yapmak gerekliymis ona dikkat ediyomusun
Ben 2 aydır yapıyorum geçen ay 17.günün gecesi bu ay 14.günün gecesi yumurtladımCanım soruna cevabım yok ama bir sorum var sana yardımcı olmak istersen.Ben bu ay ilk defa ovülasyon testi yapacağım.üçüncü ayım dedin diye sorayım dedim her ay yakın zamanlarda mı yumurtluyorsun? Her ay yapmasam da bir ay yapıp günü bulunca hep aynı zamanda olacak mı desem acaba? sende durum ne
Canim ilk bebismi olucak. Bu bebis isi 3 ayki denemeden sonra gelmiyosa dogru gitmeyen seyler vardir canim. Mutlaka doktora gorun derim.Çok dikkat ediyorum canım. Ve hep aynı saatte yapıyorum. Ve hep silik görüyorum.
Canım içinde 9 tane ince boru tarzı aparatları var. İlişkiden 15 dakka önce onu içine sıkıp ilişkiye giriyosun güzel kaygan bişey.bende ilk ay degil ikinci ay tuttu cnmCanim bu cel hakkinda okumustum ama kararsiz kaldim. Birazcik bilgi veririsen cok sevinirim canim.
Doktora her ay gidiyorum ancak bebek işi daha yeni 2 haftadır istiyoruz. Ama daha koyu çizgiyi hiç görmedim.sizce adetimi beklemelimiyim yoksa hemen gitmelimiyim doktora.Canim ilk bebismi olucak. Bu bebis isi 3 ayki denemeden sonra gelmiyosa dogru gitmeyen seyler vardir canim. Mutlaka doktora gorun derim.
Bu hissi bende 14 ay yaşadım canım bide yapı olarak çok acaleci sabırsızım hemen olsun der 1 gün dayanamam. Eşimden sperm alınmıcak olsa gizli gizli aşılama fln bile yaptırırdım her ay doktora gittim ovi kiti kullandım kürler yaptım olmadı olmadı. Bu ay rahim filmi çektirdim vee salat-ı tefriciye duasına başladım 4444 kere okunması gerekiyo hamile kalmak niyetiyle başladım bitmeden hamile oldugumu ögrendim dün. Canım dua et allaha sıgın alanda verende obenim içim çok sıkılıyor... içimdeki annelik duygularını bastıramıyorum... adete 5 gün kaldı.. hiç bi belirti yok..keşke eşim kabul etse direk tüpe gitsek Rabbim mucizelerimizi tez zamanda sağlıkla versin inşallah
2 kez çektirdim hsg yi. hepsindede çok şükür açık çıktı.. banada dua edermisin sen hamişsin galiba.. rabbim kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah... bende dua edeyim dediğin gibi.. isyan etmiyorum elbetteBu hissi bende 14 ay yaşadım canım bide yapı olarak çok acaleci sabırsızım hemen olsun der 1 gün dayanamam. Eşimden sperm alınmıcak olsa gizli gizli aşılama fln bile yaptırırdım her ay doktora gittim ovi kiti kullandım kürler yaptım olmadı olmadı. Bu ay rahim filmi çektirdim vee salat-ı tefriciye duasına başladım 4444 kere okunması gerekiyo hamile kalmak niyetiyle başladım bitmeden hamile oldugumu ögrendim dün. Canım dua et allaha sıgın alanda verende o
Ne güzel allah kabul etmiş inşallah bi aksilik çıkmaz sağ salim alırız kucagimizaBende bel karın agrısı vardı bide vajinaya dogru arada bi acı giriyodu iğne saplayıp orayı oyar gibi. Gögüslerimde bi degişiklik yok bgn midem bulandı su içince o kdr:) benmde ilk bebek olcak inşallah bu aradaaaa burdaki arkadaşlara bi tavsiyem var ben bu ay salat-ı tefriciye okumaya başlamıştım hamile olmak için bitmeden hamile kaldıgımı öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?