Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Aynn insan bi süre sonra hırs haline getiriyo hamileligi. 23 yaşındayım canım bu ay dedigim gbi duayı okudum hsg çektirdim preseed jel kullandım. O kürleri daha önceden çektirmiştim ben hep

Aynn insan bi süre sonra hırs haline getiriyo hamileligi. 23 yaşındayım canım bu ay dedigim gbi duayı okudum hsg çektirdim preseed jel kullandım. O kürleri daha önceden çektirmiştim ben hep
ben preseed de kullanmıştım neyse Rabbim hepimizin yardıcısı olsun.. Senin adına çok sevindim gerçekten..sağlıkla kucağına al inşallah

Kistin var ne yazıkki. Ancak gecmiyo direncliymis. Ondan yumurtlama problemim olabilir mi
Canim sogan kurune baslasana sende ben ve dolore diye arkadasimiz var burda birl8kte basladik. Sende katil bize zararini goren yok bu kurum yardimci olmus cogu kisiye. Canim ben simdi bu ay gitdigimde solda kistin var dedi cok uzuldum aglamamamk icin zor tutdum kendimi. Sonra doktoruma sordum isini bilir uzman doktor. Kist gitmeden sansim yokmu diye Kist keisnlikle engel dilmis denemeye devam edin dedi. Bide eltim var baya kiloli bayan kistide vardi ve hamis kaldi. yani tumurtlamaya engel dil canim. Ben cok arastirdim.

Doğrudur canım ancakbsogan kuru de denedim ilaçta kullandım. Dirençli old. İçin gecmiyo

Doğrudur canım ancakbsogan kuru de denedim ilaçta kullandım. Dirençli old. İçin gecmiyo
Ah canim iste her seyin zamani vardir. Uzulme sende. yuce allahym ol deyince olucak insallah canim. Dua edip sabirla bekliyelim. Ben suna inanyorum biz sabir gosterirsek sukur edip her sey guzel olucak. Allahym gonlumuze gore vericek. Bide canim semde ovu testi kullanan kizlar bu prressed celi baya arastirdim olumlu seyle cok. Bi kisi olumsuz sey soylemis mantar yapti falan demis. Bunudami denesek ovulasyon donemlermizde. Senin fikrin nasil canim

Canim uzme kendini dusununce kafayi bebise takinca olmuyo malesef. Nezamandan beri istiyosun canim bebis. Bide tupe gitmeden once tedavi cok canim tup en son asama bilyosun. En iyisi doktor kontrolinde yap Yumurta takip etdir. Olmazsa catlama ignesi cok canim yolu. Ama biz kendimizi vok yipratyorus.

Canım benim daha ilk ayim yani adet zamanım bile gelmedi çok aceleci davranıyorum. Dediğin ürün hakkında hiç bir bilgim yok . en az bir 3 ay geçsin diyorum . zaten doktora da tekrar gidicem. Allah sağlıkla versin bebislerimizi

Kizlarr bi yardım edin testi 12. Günden beri yapiyorum t cizgisibi net yakalayamadim ama 5 gündür silik t cizgisi beliriyor. Acaba yumurtlayamadim miii Gün aşırı ilişkide bulunduk reglime 6 gün var iliskiyi keseyim mii?

Kizlarr bi yardım edin testi 12. Günden beri yapiyorum t cizgisibi net yakalayamadim ama 5 gündür silik t cizgisi beliriyor. Acaba yumurtlayamadim miii Gün aşırı ilişkide bulunduk reglime 6 gün var iliskiyi keseyim mii?
Bende 12. Günden beri silik görüyorum yaklaşık 21. Günüm bugün. Bende anlamadım neden silik gördüğümü.

Canim 2 gujde birde olur artik iliski. Dikkatli olmani oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…