- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.701
teşekkür ederim canim cok saolCanım içinde 9 tane ince boru tarzı aparatları var. İlişkiden 15 dakka önce onu içine sıkıp ilişkiye giriyosun güzel kaygan bişey.bende ilk ay degil ikinci ay tuttu cnm
Aynn insan bi süre sonra hırs haline getiriyo hamileligi. 23 yaşındayım canım bu ay dedigim gbi duayı okudum hsg çektirdim preseed jel kullandım. O kürleri daha önceden çektirmiştim ben hep2 kez çektirdim hsg yi. hepsindede çok şükür açık çıktı.. banada dua edermisin sen hamişsin galiba.. rabbim kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah... bende dua edeyim dediğin gibi.. isyan etmiyorum elbetteama çok üzülüyorumm.. soğan kürü, hayıt suyu,incir havuc.... denemediğim şey kalmadı ama olmuyorrr rabbim OL demiyor Allahım en iyisini bilir, rabbim içimdeki bu özlemi alsa keşke çünkü bu aşırı istek insanı isyana götürür sen ne yaptın canım nasıl hamiş kaldın? yaşın kaç?
Canim adet gorursen 2 ya 3 gunu gitmen gerekli kist varmi nasil ona bakiyorlar.Doktora her ay gidiyorum ancak bebek işi daha yeni 2 haftadır istiyoruz. Ama daha koyu çizgiyi hiç görmedim.sizce adetimi beklemelimiyim yoksa hemen gitmelimiyim doktora.
ben preseed de kullanmıştımAynn insan bi süre sonra hırs haline getiriyo hamileligi. 23 yaşındayım canım bu ay dedigim gbi duayı okudum hsg çektirdim preseed jel kullandım. O kürleri daha önceden çektirmiştim ben hep
Kistin var ne yazıkki. Ancak gecmiyo direncliymis. Ondan yumurtlama problemim olabilir miCanim adet gorursen 2 ya 3 gunu gitmen gerekli kist varmi nasil ona bakiyorlar.
Canim sogan kurune baslasana sende ben ve dolore diye arkadasimiz var burda birl8kte basladik. Sende katil bize zararini goren yok bu kurum yardimci olmus cogu kisiye. Canim ben simdi bu ay gitdigimde solda kistin var dedi cok uzuldum aglamamamk icin zor tutdum kendimi. Sonra doktoruma sordum isini bilir uzman doktor. Kist gitmeden sansim yokmu diye Kist keisnlikle engel dilmis denemeye devam edin dedi. Bide eltim var baya kiloli bayan kistide vardi ve hamis kaldi. yani tumurtlamaya engel dil canim. Ben cok arastirdim.Kistin var ne yazıkki. Ancak gecmiyo direncliymis. Ondan yumurtlama problemim olabilir mi
Doğrudur canım ancakbsogan kuru de denedim ilaçta kullandım. Dirençli old. İçin gecmiyoCanim sogan kurune baslasana sende ben ve dolore diye arkadasimiz var burda birl8kte basladik. Sende katil bize zararini goren yok bu kurum yardimci olmus cogu kisiye. Canim ben simdi bu ay gitdigimde solda kistin var dedi cok uzuldum aglamamamk icin zor tutdum kendimi. Sonra doktoruma sordum isini bilir uzman doktor. Kist gitmeden sansim yokmu diye Kist keisnlikle engel dilmis denemeye devam edin dedi. Bide eltim var baya kiloli bayan kistide vardi ve hamis kaldi. yani tumurtlamaya engel dil canim. Ben cok arastirdim.
Ah canim iste her seyin zamani vardir. Uzulme sende. yuce allahym ol deyince olucak insallah canim. Dua edip sabirla bekliyelim. Ben suna inanyorum biz sabir gosterirsek sukur edip her sey guzel olucak. Allahym gonlumuze gore vericek. Bide canim semde ovu testi kullanan kizlar bu prressed celi baya arastirdim olumlu seyle cok. Bi kisi olumsuz sey soylemis mantar yapti falan demis. Bunudami denesek ovulasyon donemlermizde. Senin fikrin nasil canimDoğrudur canım ancakbsogan kuru de denedim ilaçta kullandım. Dirençli old. İçin gecmiyo
Canim uzme kendini dusununce kafayi bebise takinca olmuyo malesef. Nezamandan beri istiyosun canim bebis. Bide tupe gitmeden once tedavi cok canim tup en son asama bilyosun. En iyisi doktor kontrolinde yap Yumurta takip etdir. Olmazsa catlama ignesi cok canim yolu. Ama biz kendimizi vok yipratyorus.benim içim çok sıkılıyor... içimdeki annelik duygularını bastıramıyorum... adete 5 gün kaldı.. hiç bi belirti yok..keşke eşim kabul etse direk tüpe gitsek Rabbim mucizelerimizi tez zamanda sağlıkla versin inşallah
Canım benim daha ilk ayim yani adet zamanım bile gelmedi çok aceleci davranıyorum. Dediğin ürün hakkında hiç bir bilgim yok . en az bir 3 ay geçsin diyorum . zaten doktora da tekrar gidicem. Allah sağlıkla versin bebislerimiziAh canim iste her seyin zamani vardir. Uzulme sende. yuce allahym ol deyince olucak insallah canim. Dua edip sabirla bekliyelim. Ben suna inanyorum biz sabir gosterirsek sukur edip her sey guzel olucak. Allahym gonlumuze gore vericek. Bide canim semde ovu testi kullanan kizlar bu prressed celi baya arastirdim olumlu seyle cok. Bi kisi olumsuz sey soylemis mantar yapti falan demis. Bunudami denesek ovulasyon donemlermizde. Senin fikrin nasil canim
Canim nereden sipraos vermistin bende vericem. Ama ekzaneden alsammi guwenilir bi yerden diye dusunyorum.Kızlar bende presed jel siparişi verdim bakalım bide bunu deneyelim
GG den verdim canım benCanim nereden sipraos vermistin bende vericem. Ama ekzaneden alsammi guwenilir bi yerden diye dusunyorum.
Canim adetinden kac gun gecdi bi idrar testi yapsana canim.Off ben hala adet olmadım yaa
Bende 12. Günden beri silik görüyorum yaklaşık 21. Günüm bugün. Bende anlamadım neden silik gördüğümü.Kizlarr bi yardım edin testi 12. Günden beri yapiyorum t cizgisibi net yakalayamadim ama 5 gündür silik t cizgisi beliriyor. Acaba yumurtlayamadim miiiGün aşırı ilişkide bulunduk reglime 6 gün var iliskiyi keseyim mii?
Canim 2 gujde birde olur artik iliski. Dikkatli olmani oneririm.Kizlarr bi yardım edin testi 12. Günden beri yapiyorum t cizgisibi net yakalayamadim ama 5 gündür silik t cizgisi beliriyor. Acaba yumurtlayamadim miiiGün aşırı ilişkide bulunduk reglime 6 gün var iliskiyi keseyim mii?
Canım perşembe günüydü ve perşembe özellikle kan tahlili yaptım ya 0.100 çiktı canımCanim adetinden kac gun gecdi bi idrar testi yapsana canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?