- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.721
Birkac gun once seffaf yumurta aki gibi akintim gelmisti ama miktari azdi. O gun ve ertesi gunu degerlendirdik. Zaten 14 ocakdan beri 2 gunde bir iliski oluyo.Simdi daha yogun bir akibti geldi ayni sekilde seffaf renksiz kokusuz.
Simdi ben ne zaman yumurtladim bugun mu ? Adete 3 gunn kaldi
Canim 2 gujde birde olur artik iliski. Dikkatli olmani oneririm.
Cevabin için teşekkür ederim canım. Adet gününe 1 hafta kala iliskiyi kesin diye okumustum bi sitede ne kadar dogru bilemiyorum.
Canim o seffaf uzun dedigin sprem olmasin bendede oluyo lavobadayken.Birkac gun once seffaf yumurta aki gibi akintim gelmisti ama miktari azdi. O gun ve ertesi gunu degerlendirdik. Zaten 14 ocakdan beri 2 gunde bir iliski oluyo.Simdi daha yogun bir akibti geldi ayni sekilde seffaf renksiz kokusuz.
Simdi ben ne zaman yumurtladim bugun mu ? Adete 3 gunn kaldi
Yok canim yok oule sey eger bebis varsa ve allah nasip edicekse ben basynyn ustune duruyunm dusmez o. Kendimden bilyorum hamisdigmi bilmeden neler yaptim. Ama her kesin vujudu bir dil fikkatlu olmakta fayda var. Ama iliskinim hic bi zarari yoktur.Cevabin için teşekkür ederim canım. Adet gününe 1 hafta kala iliskiyi kesin diye okumustum bi sitede ne kadar dogru bilemiyorum.
Canim o seffaf uzun dedigin sprem olmasin bendede oluyo lavobadayken.
Canim umut vermekte istemiyorum ama 000 cikmamis bak belki artmistir. hadi insllah cani bol bol dua edip bekle.Canım perşembe günüydü ve perşembe özellikle kan tahlili yaptım ya 0.100 çiktı canım
Ayy ne güzel umut veriyosun canım yaa inşAllah öyle olsaCanim umut vermekte istemiyorum ama 000 cikmamis bak belki artmistir. hadi insllah cani bol bol dua edip bekle.
Him canim bilemiyorum ozaman ayni dedigin gibi uzayan renksiz akinti bende oluyo iliskide 6 sat falan sonra tv gitdigimde. Yumurta aki gibi akintim cok az oluyo oyle akan sey dil pecetede fark edip kivamina bakiyorum we anlihorum. Test hitdi diyede uzulme canim gun asiri iliskiye devamYok canim normal. İkisi de isyerinde akintiyi hissedip tuvalete gitmistim o zaman anladim. Ama 3 gun once olan azdi. Bugun yine 1-2 saat once akintim geldigini hissedip wc ye gittim.bayagi gelmis. Seffaf renksiz kokusuz akinti.
Offf kafam karisti. Ovulasyon testlerim de bitti yapamiyorum da
insallah oyle olur canim o hgc hormonu 1 gunde 100 kadar yukselen sey canim sen istersen yarin ilk idararla bi gebelik testi yap canim.Ayy ne güzel umut veriyosun canım yaa inşAllah öyle olsa
Eki Görüntüle 1404871 Kizlarrr Bat a 4 gun var ovulasyon testi sonucum (laboquick) bence bebis yok
Benim de bat'a 6 gün war ayni senin test sonucun gibii. Testim de laboquick ne acaba buu
Valla erken gebelik testi yaptim negatif.. hamilelige dair en ufak bi belirtim de yok.. ben hamile olmadigima kendimi inandirmaya basladim artik ne yapalim
Eki Görüntüle 1404885 3 saat onceki gebelik testi sonucum negatiffff
canim hicde bile baksana koyuaya yakin bu. Hem batina daha varmis ovu teati 2 gun yada adet gunun kop koyu cikiyo cogu kiside hemen umutsuzlanma canim. Bem adete yakin test manyagi oluyorum ovu testimd3 hic boyle koyuya yakin çıkmadı hadi insallah.Eki Görüntüle 1404871 Kizlarrr Bat a 4 gun var ovulasyon testi sonucum (laboquick) bence bebis yok
Bende adete 6 gun kala ovulasyon testim bayaa koyu cikmisti ikinci cizgi. Acile gidip kan verdrdn beta hcg 24 cikti. Dun doktora gittm kiyasalb gebelik büyük ihtimalle dedi. Sizce ne olur kizlar bilgiso olan varmiBende şimdi yaptım gebelik testi sonuç resimdeki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?