Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bende adete 6 gun kala ovulasyon testim bayaa koyu cikmisti ikinci cizgi. Acile gidip kan verdrdn beta hcg 24 cikti. Dun doktora gittm kiyasalb gebelik büyük ihtimalle dedi. Sizce ne olur kizlar bilgiso olan varmi
Canim adetine 6 gun var daha cok var doktorun niye boyle dedi anlamadim. 5 den yukarisi pozitifdir. Ama senin 6 gun var ve 24 cikmis. Hani adet gunun yaptirsan boyle ciksaydi tamamdi. Ama bence hicde oyle dil. Insallah benisin seninledir canim uzme kendini

Kizlar durun bakalim. Hicbir belirti yasamadan hamile oldugunu ogrenen birsuru kadin var.

Dolayisiyla kirmizilari gormeden pesin hukum vermiyoruz :)

Ama adet tarihi gecmeden hamilelik testi yaptirmayin. Benim gibi yapmayin. Hocanin dedigini yapin yaptigibi yapmayin :))

O zaman umitsizlige kapiliyor insan. Bende belirti sifir. Ama adet belirtisi de yok. Adet olmadigim surece uzulmiycem. Ovulasyon falan da yapmiycam.o da ayri bi stres zaten. Yok cizgi koyu mu mu, silik mi. Bugun mu yumurtladim yarin mi yumurtluycam...

Bazen kendimi tavuk gibi ya da damizlik gibi hissediyorum.

Kisacasi 2 gunde 1 iliski. Bacaklari dik yat. Dua et, sabret ve bekle...

Bu ilk hamilelik denemesi deneyimimden ogrendigim budur efem...

Inşallah ya canım cok korkuyorum. Simdi ben adete 6 gun varken yaptgmda 24 cikti 14 saat arayla tekrarlattim o zaman da 29 cikti az mi ilerledi dersin degerim

Motive ettin valla haklısın canım kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok:))
Yaa kimyasal gebelik olucagini sanmıyorum onuj belirtileri başka diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun insallah. Umarım bebis sizinledir..

Kimyasal dedi doktor moralimi bozdu

Canim seninkide mi laboquick peki?

Moralini bozma allah de yeter bende senin için dua edicem canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biraz bekle yenidem test yaptir iyi haberlerini bekliyorum
Allah razi olsun canim. Aynen rabbim neyi nasip etmisse bas goz ustune. Duadan baska elden bisey gelmez. Pazartesiye kadar regl olmazsam gidip testi tekrarliycam haber veririm

allahım yardımıcımız olsun inşallah adetime daha 10 gün var ve kan tahlil yaptırmama ragmen hem ümidim kırık hemde umutluyum ... ovulasyon testinin markası önemli mi ne marka alayım bilemedim ....

Kızlar selamlar , birkaç gündür konuyu okuyor fakat yazamıyordum içimdeki bu karmaşa nedeni ile , adet günüm olan 5 şubat günü gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Aynı gün doktora gittim ve kanda da çıktı . Diyeceksiniz ki ee neden sevinmiyorsun , değer 84.6 imiş. Kimyasal gebelik olabilir dedi veznedeki bayan. Çok üzüldüm , şimdi ise stresten içim içimi kemiriyor , öyle midir değil midir diye. Burada benimle aynı gün yumurtlayan Eflatunun o günki test sonucu 406 idi. Varın siz düşünün.. Mutsuzum velhasıl..

Tatlm banada doktor ayni seyi soyledi kimyasal dedi ama benim degerim 29. Bence seninki kimyasal olamaz! Iyi bir doktora gorun inşallah biseybolmaz bebisine

Tatlm banada doktor ayni seyi soyledi kimyasal dedi ama benim degerim 29. Bence seninki kimyasal olamaz! Iyi bir doktora gorun inşallah biseybolmaz bebisine

Bu kimyasal korkusundan bebişim bile diyemiyorum , sevincimi kursağımda bıraktı kadın.. Pazartesi tekrar gideceğim inşallah rabbim onu bana bağışlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…