- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.741
Canim adetine 6 gun var daha cok var doktorun niye boyle dedi anlamadim. 5 den yukarisi pozitifdir. Ama senin 6 gun var ve 24 cikmis. Hani adet gunun yaptirsan boyle ciksaydi tamamdi. Ama bence hicde oyle dil. Insallah benisin seninledir canim uzme kendiniBende adete 6 gun kala ovulasyon testim bayaa koyu cikmisti ikinci cizgi. Acile gidip kan verdrdn beta hcg 24 cikti. Dun doktora gittm kiyasalb gebelik büyük ihtimalle dedi. Sizce ne olur kizlar bilgiso olan varmi
Inşallah ya canım cok korkuyorum. Simdi ben adete 6 gun varken yaptgmda 24 cikti 14 saat arayla tekrarlattim o zaman da 29 cikti az mi ilerledi dersin degerimCanim adetine 6 gun var daha cok var doktorun niye boyle dedi anlamadim. 5 den yukarisi pozitifdir. Ama senin 6 gun var ve 24 cikmis. Hani adet gunun yaptirsan boyle ciksaydi tamamdi. Ama bence hicde oyle dil. Insallah benisin seninledir canim uzme kendini
Kimyasal dedi doktor moralimi bozduMotive ettin valla haklısın canım kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok:))
Yaa kimyasal gebelik olucagini sanmıyorum onuj belirtileri başka diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun insallah. Umarım bebis sizinledir..
Kimyasal dedi doktor moralimi bozdu
Tamam canim aynen oyle yapacam dua et banaSen adetini bekle canim. Oyleyse, o zaman uzulursun... Simdi uzulme. Adetin en az 3 gun gecmeden de birdaha test yaptirma :)
Kimyasal dedi doktor moralimi bozdu
canim hicde bile baksana koyuaya yakin bu. Hem batina daha varmis ovu teati 2 gun yada adet gunun kop koyu cikiyo cogu kiside hemen umutsuzlanma canim. Bem adete yakin test manyagi oluyorum ovu testimd3 hic boyle koyuya yakin çıkmadı hadi insallah.
Allah razi olsun canim. Aynen rabbim neyi nasip etmisse bas goz ustune. Duadan baska elden bisey gelmez. Pazartesiye kadar regl olmazsam gidip testi tekrarliycam haber veririmMoralini bozma allah de yeter bende senin için dua edicem canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biraz bekle yenidem test yaptir iyi haberlerini bekliyorum
Tamam canim aynen oyle yapacam dua et bana
Aynen rabbim isteyen kimsenin kucagini bebeksiz birakmasin inşallah. .İnsallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz canim. Dualarimiz hepimiz icin.
Amin ...Aynen Allah im bizi bebek hasretiyle sinamasin yarabbimmmm
Amin canimAynen rabbim isteyen kimsenin kucagini bebeksiz birakmasin inşallah. .
Tatlm banada doktor ayni seyi soyledi kimyasal dedi ama benim degerim 29. Bence seninki kimyasal olamaz! Iyi bir doktora gorun inşallah biseybolmaz bebisineKızlar selamlar , birkaç gündür konuyu okuyor fakat yazamıyordum içimdeki bu karmaşa nedeni ile , adet günüm olan 5 şubat günü gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Aynı gün doktora gittim ve kanda da çıktı . Diyeceksiniz ki ee neden sevinmiyorsun , değer 84.6 imiş. Kimyasal gebelik olabilir dedi veznedeki bayan. Çok üzüldüm , şimdi ise stresten içim içimi kemiriyor , öyle midir değil midir diye. Burada benimle aynı gün yumurtlayan Eflatunun o günki test sonucu 406 idi. Varın siz düşünün.. Mutsuzum velhasıl..
Tatlm banada doktor ayni seyi soyledi kimyasal dedi ama benim degerim 29. Bence seninki kimyasal olamaz! Iyi bir doktora gorun inşallah biseybolmaz bebisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?