- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.761
Inşallah canim. Benim adete 5gun kala 29 cikti. Bakalm adet olmazsam bende pazartesi ye gidecemBu kimyasal korkusundan bebişim bile diyemiyorum , sevincimi kursağımda bıraktı kadın.. Pazartesi tekrar gideceğim inşallah rabbim onu bana bağışlar..
Inşallah canim. Benim adete 5gun kala 29 cikti. Bakalm adet olmazsam bende pazartesi ye gidecem
23 unde yumurtlamam oldu. Bat im 9 subatNe zaman yumurtlamıştın ki sen ? Bir de bat'ın neydi ?
Evet canim benimkide bu markaCanim seninkide mi laboquick peki?
23 unde yumurtlamam oldu. Bat im 9 subat
Inşallah canimda doktor oyle soylemedi rahim kalinlgn iyi ama kimyasal gibi duruyo dedi. Bak benim bat a 6 gun kala aksam saat 9 da yaptgm beta hcg 24 cikti, o gunun sabahi saat 11 de tekrar yapyaptrdm 29 cikti doktorda oyle soylediE senin değerin normal canım benim , ben de o gün test yapsam sonuç alsam 29-32 filan çıkardı , ben adet gününü bekledim sonuç bu çıktı, üzülme sen çok düşük bir rakam değil yani.. İnşallah artmaya devam eder , rabbim yüzümüzü güldürsün..
Kızlar selamlar , birkaç gündür konuyu okuyor fakat yazamıyordum içimdeki bu karmaşa nedeni ile , adet günüm olan 5 şubat günü gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Aynı gün doktora gittim ve kanda da çıktı . Diyeceksiniz ki ee neden sevinmiyorsun , değer 84.6 imiş. Kimyasal gebelik olabilir dedi veznedeki bayan. Çok üzüldüm , şimdi ise stresten içim içimi kemiriyor , öyle midir değil midir diye. Burada benimle aynı gün yumurtlayan Eflatunun o günki test sonucu 406 idi. Varın siz düşünün.. Mutsuzum velhasıl..
Bu kimyasal korkusundan bebişim bile diyemiyorum , sevincimi kursağımda bıraktı kadın.. Pazartesi tekrar gideceğim inşallah rabbim onu bana bağışlar..
Ben adet olucam galiba. Kasiklarimda adet agrisi basladi :...(
Olursa sali olmam lazim :...( ins olmam :...(
Ne zaman yumurtlamıştın ki sen ? Bir de bat'ın neydi ?
Canim bende 11 inde olucam ama hic adet belirtim yok yaa... seninki belki seyde olabilir gebelige isaret agrisi oluyomus cunku daha saliya cok var
Qurea canim senin ovulasyon testlerin nasil cikiyordu ????
Allah allahhh var mi resmini koyar misin.Evet canim benimkide bu marka
Bende öyle kopkoyu çıkmadı sadece diger günlerden daha koyu çıktı burada sordum kızlarla dedik bugün yumurtlama , yumurtlama gününün öncesi , y. gününün ertesi ve bir sonraki gün iliski oldu canım..
Inşallah canimda doktor oyle soylemedi rahim kalinlgn iyi ama kimyasal gibi duruyo dedi. Bak benim bat a 6 gun kala aksam saat 9 da yaptgm beta hcg 24 cikti, o gunun sabahi saat 11 de tekrar yapyaptrdm 29 cikti doktorda oyle soyledi
Insallah bebislerimiz bizi birakmazBunu bilemiyorum ama Allahtan umut kesilmez canım benim
Eki Görüntüle 1405196 canim benim bat a 4 gun var bu sabah kahvaltidan 1 saat sonra yaptigim ov. testi seninki bu kadar acikmiydi ??
Tamam canim sagolasinBen yumurtamı bulduktan sonra bir kere ov. yaptım onda da çizgi çıkmadı. Sonra hamileliği ov. ile kontol etmedim , ultra erken gebelik testi vardı onu yaptım o da boş çıktı , adet günü yaptıgım gebelik testi dolu çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?