Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar benim yumurtlama olduğu günden bi gün önce yumurtlama olduğu gün ve ondan sonraki gün değerlendirme oldu Olasılık nedir acaba hamile kalan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim :)

Kızlar bende kendim başlasam olur herhalde dimi doktorum bana hiç vermedi ben yarın alayım en azından kullanmaya başlayım zaten adet olunca gidicem kontrole o zaman kendisinede sorarım

Selam kızlar . Nasılsıniz? Güzel haberleri aldım diye sizi bıraktım unuttum sanmayın. Hepinize dua ediyorum. Allahım inşallah en kisa zamanda sizlere de nasip etsin. Moralinizi yüksek tutun. Asla vazgeçmeyin. Ovulasyon testi de alsaniz düzenli iki günde bir ilişki yaşayın. Herkes için geçerli olmayabilir ama ben öyle hamile kaldım. Kendinizi rahat bırakın strese girmemeye çalışın ve çok dua edin. Hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun...

Senin duan kabul olur canim cok sagolll

Bende bugun annemlere salati tefriciye duasini dagittim hep beraber okuyacaz inşallah kizlar yer gök dua üstüne inşallah hayırlısı olur eşimde meryem suresini okuyacak ben arapça çok bilmiyorum çünkü

Canimsin... Tesekkurler

Kizlar gunaydin. Beni unutabilirsiniz

Sali gunu regl olmam lazim ve kasiklarimda adet agrisi basladi bile her an olabilirim :....(

Canım bende de oyle bi agri var ama tek tarafli sag yumurtalığımda akıntı da war. Kaç gündür silik olan t cizgisi reglime 4 gün kala belirginlesti umudunu kaybetme insallah yerlesme sancısıdır seninki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…