- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.781
Benimki ovulasyon testinde cift cikmisti adete yakin. Suphelendm bende megerse hamilelik varms ama kimyasalTamam canim sagolasin
Canım o hamile kalmadan mümkünse 3 ay önce alınmaya başlanıyor hamilelik boyunca da kullanılıyor. Bebeğin kas sinir ve iskelet sisteminin doğru gelişmesini sağlıyor. Benim bildiğim bu.Kizlar bu folik asit ne ola ki? Ne icin kullanilir???
Bende kullanıyorum canm doktor kontrolünde hic bi zarari yok hamileliği kolaylastiriyomusKizlar bu folik asit ne ola ki? Ne icin kullanilir???
Benim kullandığım Folbiol günde bi tane aliyosunKızlar bende kendim başlasam olur herhalde dimi doktorum bana hiç vermedi ben yarın alayım en azından kullanmaya başlayım zaten adet olunca gidicem kontrole o zaman kendisinede sorarım
Selam kızlar . Nasılsıniz? Güzel haberleri aldım diye sizi bıraktım unuttum sanmayın. Hepinize dua ediyorum. Allahım inşallah en kisa zamanda sizlere de nasip etsin. Moralinizi yüksek tutun. Asla vazgeçmeyin. Ovulasyon testi de alsaniz düzenli iki günde bir ilişki yaşayın. Herkes için geçerli olmayabilir ama ben öyle hamile kaldım. Kendinizi rahat bırakın strese girmemeye çalışın ve çok dua edin. Hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun...
Allah dualarınızı kabul etsin canımBende bugun annemlere salati tefriciye duasini dagittim hep beraber okuyacaz inşallah kizlar yer gök dua üstüne inşallah hayırlısı olur eşimde meryem suresini okuyacak ben arapça çok bilmiyorum çünkü
Canimsin... TesekkurlerSelam kızlar . Nasılsıniz? Güzel haberleri aldım diye sizi bıraktım unuttum sanmayın. Hepinize dua ediyorum. Allahım inşallah en kisa zamanda sizlere de nasip etsin. Moralinizi yüksek tutun. Asla vazgeçmeyin. Ovulasyon testi de alsaniz düzenli iki günde bir ilişki yaşayın. Herkes için geçerli olmayabilir ama ben öyle hamile kaldım. Kendinizi rahat bırakın strese girmemeye çalışın ve çok dua edin. Hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun...
Deme öyle canım yaa belki başka belirtilerdir bunlarKizlar gunaydin. Beni unutabilirsiniz
Sali gunu regl olmam lazim ve kasiklarimda adet agrisi basladi bile her an olabilirim :....(
Canım nasılsın naptın bi daha test yaptınmı23 unde yumurtlamam oldu. Bat im 9 subat
Bugun daha yapmadm cnm. En son persembe yapmstm beta hcg 29 cikmistiCanım nasılsın naptın bi daha test yaptınmı
Bak ne güzel yükselmiş canım inşAllah bi dahakine 2 katı yükselir canımBugun daha yapmadm cnm. En son persembe yapmstm beta hcg 29 cikmisti
Benim de bat'a 6 gün war ayni senin test sonucun gibii. Testim de laboquick ne acaba buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?