Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bak ne güzel yükselmiş canım inşAllah bi dahakine 2 katı yükselir canım
Ama doktor umudumu kirdi cok az yukselmis dedi. Iki testim arasnda 14 saat var. Sence yuksellirmi tatlm bugun tekrar yaptirmayi düşünüyorum en son perşembe saqt 11 de yaptrmstm

Canim nasilsin?
Ovulasyon testin koyulasti mi nasil gidiyo ?? Benim ayni hic koyulasma yok

Iyiyim canımm sen nasılsın? Bu sabah koyulaştı tam umudu kesmistim son testti deniyim dedim ikisi de eşit renkte. Sağ yumurtalıkta adet sancısı gibi bi ağri war bi de akıntı bakalım olacak mı bu ay

Iyiyim canımm sen nasılsın? Bu sabah koyulaştı tam umudu kesmistim son testti deniyim dedim ikisi de eşit renkte. Sağ yumurtalıkta adet sancısı gibi bi ağri war bi de akıntı bakalım olacak mı bu ay

Canim fotosunu koyabilir misin ikimizinki de laboquick di o yuzden merak ediyorum
koyulastiysa kesin hamilesin

Ama doktor umudumu kirdi cok az yukselmis dedi. Iki testim arasnda 14 saat var. Sence yuksellirmi tatlm bugun tekrar yaptirmayi düşünüyorum en son perşembe saqt 11 de yaptrmstm
Aman sen doktorlara ne bakıyosun canım yaa onlar moral bozmakta birebirler yükselir bence canım inşallah bugün yine yap bakalım haber verirsin inşallah

Insallah oyledir canım. Dünden beri dua ediyorum walla senin için umarım kimyasal fln degildir içini serin tut bebisin tutunur insallahhh
Ayy canim benim allah razi olsun inşallah bebegim beni birakmaz. Rabbim saglicakla hamileligi ve kucagina almayi nasip etsin sana inşallah

Yaa gercek mi diyosuunn cok heyecanlandım şimdi bende sandım ki geç yumurtluyorum bu geceyi değerlendiriyim diyodumm kan testi mi yaptirsam napsammm
Simdi yaptirama canm bemce kesinlikle adetinin geçmesini bekle. Ben senin gibi ovulasyonda cift cizgiyi gordgm aksami kan vermeye gittm. Sen bekle cnm bence

Yaa gercek mi diyosuunn cok heyecanlandım şimdi bende sandım ki geç yumurtluyorum bu geceyi değerlendiriyim diyodumm kan testi mi yaptirsam napsammm

Canim gebelik testin varsa evde yap
. Olmadi 24 saat acik poliklinikler var kanda baktir bugun

Daha once iki cizgiyi ayni anda yakalamadiysan o zaman yeni yumurtluyi da olabikirsin

Dün yapmıştım test tek cizgiydi erken gebelik testi değil normal test idrarda geç çıkarmış öyle okumuştum. Daha önce iki cizgiyi hep silik t cizgisi seklinde yakaladım bugün ki gibi net değildi 6 gün dewamli silikti t cizgisi

Nasil yani canim adet bitiminden beri t yi koyu yakalamadin mi o zaman yeni yumurtluyo olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…