Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bu ay bat tarihinde adet olursam.ovulasyon testiyle takip yapıcam hangi markayı önerirsiniz demekki yumurta hanımla sperm beyi bir türlü münasip vakitte buluşturamıyoruz rast gele ilişki ile,en son yumurtlama tarihime göre ilişki yapmıştık ama bakalım anlaşılcak bu bat tarihinde.

Kısmet cnm ben laboquikle tutturdum

Oncelikle belirtiyim ki yumurtlama günleri degisiklik gosteriyo canm bi bakmissin 6.gun bi bakmissin 17.gun:/ insallah gerek kalmaz test almaya gerekirse de laboquick önerebilirim doktorla eş zamnli kullandı bi arkadaşım dogrulugu kesin digerlrrine gore fiyati da hesapli..

Kızlar benim 22. Günüm. Ancak koyu çizgiyi hiç göremedim. Hep siliklik vardı. Benim gibi olan var mi? Çok merak ediyorum neden koyu çizgiyi goremiyorum

Benimde ayni sekilde cikti 6 gün silik cızgi bugun yani bata 4 gün kala daha da koyulasti bekleyip gorcez hayırlısı olsun senin içinde..
canım yaa benimde testim bu şekilde 3. gün testtede sence nedir durum yani beklemelimiyim yoksa çalışma vakti mi

testlerim bu şekilde ışıktan sanırım fazla belirgin çıkmamış ama gün geçtikçe koyulaşıyor

Eklentiler

• Photo-1090.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 199
Giderek koyulasiyo derken günü kaçırma canım benim fikrim böyle,biseyler sebep olacaksa fazla takilmayalim bu teste musaitseniz bu geceden başlayın derim..

Ben silik çizgiyi gördüm günden bu yana 2 günde bir degerlendiriyorum.. Bugün 22.gün tamamen netleşti çizgim we bat yaklasiyo hayirlisi olsun..

Kizlar bugun adetimin 17.gunu catlatma ignesi olmustum persembe gunu bugun ovulasyon testim koyu cikti gebelik testi de yqptim az once meraktan silik cikti ama bariz belli sizce neden olabilir

Eklentiler

• 2015-02-08 19.39.17.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 157
Kızlar Merhaba...
Geçmişi okuyordum daha 10 sayfa var bitmesine ama dayanamadım yazmamaya.
Kendi hikayelerimi paylaşmak istiyorum sizinle.Ben 2 yılık evliyken anne olmaya karar verdik.Halam ve amcamda bebek sıkıntıları oldugundan dra gidip 3.gün yapılan hormon tahlilleri yaptırdım. Temiz çıktı hersey.Yasdan ötürü Dr 6 ay bekle dedi.5.ayda hamile kaldım Kızıma. Adetime 5 gün kala öğrendim kızımı evdeki normal test ile.hemde sabah 13te işyerinde yaptığım testte ilk 10 dk hicbirsey çıkmadı. Gören olur diye çöpe değil çantama attım 17de bile çizgi yoktu.19 da evde gördüm hayaletin hayaleti olan cizgiyi. ertesi sabah 6da ilk idrarlada çıkmadı 10 dk iÇinde. Saat 10 da dayanamadım kan verdim 22 çıktı. Özel laboratuvardakiler Kimyasal dış gebelik vs dediler.aile hekimim azarladi adet 10 gün gecmeden kan mi verdin diye.kesin yanlıştır dedi. inanmadim hiçbirine. 2 gün sonra yine kan verdim 98 oldu değeriM. daha bata 1 gün var.utandi ait hekimim. Kızım şimdi 16 aylik.diyeceğim o ki değerin düşüklüğüyle kimyasal olmuyor gebelik.gün aşırı kan değeri 2 katına çıkmalı sadece.Dr ve sağlık görevlileri her zaman en kötüyü söylüyor insana.hasta psikolojisini hiç dusunmuyorlar maalesef.50 altı gebelik yok diyor 49 değere. Benimki 22 çıktı. Ama vardı. yumurta döllendikten 14 gün sonra değer 50 60 civarı çıkıyor. Kim inde adete günler kala kiminde adetten sonra.adet beklediği gün yumurtası çatladigi için o günkü ilişkiyle hamile kalan ve 15 gün sonra hamis olduğunu öğrenen ler var tanıdığım. 3 4 drdan dinlediğim hep şudur. Yumurtan çatlar Döllenme olursa 12 14 gün sonra kan değerin de çıkar. Olmazsa 14 gün sonra adet olursun.idrar testinde hiç pozitif görmeyen hamis ler var bu sitede.kanda bebis var kesesi oluştu ama evde çift cizgisi çıkmadı Nolur ümitsizliğe kapılmayın.

Ben silik çizgiyi gördüm günden bu yana 2 günde bir degerlendiriyorum.. Bugün 22.gün tamamen netleşti çizgim we bat yaklasiyo hayirlisi olsun..
Benim adetimin 17. Gunu gebelik testimde silik cizgi var canim boyle sebce neden olabilir persembe catlatna ignesi olmustum onun etkisi olabilir mi

Eklentiler

• 2015-02-08 19.39.17.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…