- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.821
Ben senin testinde ikinci çizgiyi görüyorum sankiEki Görüntüle 1404885 3 saat onceki gebelik testi sonucum negatiffff
Hep silik yakaladım bu kadar met değildi tatlım doktor arkadaşım war illa net olmasi gerekmiyo testler bazen yaniliyo demiştiNasil yani canim adet bitiminden beri t yi koyu yakalamadin mi o zaman yeni yumurtluyo olabilirsin
Ben senin testinde ikinci çizgiyi görüyorum sanki
Hadiiiiii yaaaTatlim o buharlasma cizgisi maalesef onun ustune kac tane daha yaptim hep negatifff
Kısmet cnm ben laboquikle tutturdumbu ay bat tarihinde adet olursam.ovulasyon testiyle takip yapıcam hangi markayı önerirsiniz demekki yumurta hanımla sperm beyi bir türlü münasip vakitte buluşturamıyoruz rast gele ilişki ile,en son yumurtlama tarihime göre ilişki yapmıştık ama bakalım anlaşılcak bu bat tarihinde.
Bata 1 haftam kaldı ovulasyon testi böyle cikiyo sizce ne anlama geliyo yaa ???
bu ay bat tarihinde adet olursam.ovulasyon testiyle takip yapıcam hangi markayı önerirsiniz demekki yumurta hanımla sperm beyi bir türlü münasip vakitte buluşturamıyoruz rast gele ilişki ile,en son yumurtlama tarihime göre ilişki yapmıştık ama bakalım anlaşılcak bu bat tarihinde.
Canimm adet gunlerimiz ayni bugun 17.gunum persembe catlatma ignemi oldum ve ogunden beri ovulasyn testlerim hep pozitif insallah hayirli haberler aliriz ne zaman gebelik testi yapalim sence.:)))Eki Görüntüle 1401276 çatlamışmıdır acaba
bende teste 3 gün oldu başlayalı ilk gün çok silik ikinci çizgi vardı. ikinci gün birazdaha belirgin bugünde daha bi netleşti anlayamadım. senin testin gibi çıktı benimkideBenim ki boyle canim Eki Görüntüle 1405917
canım yaa benimde testim bu şekilde 3. gün testtede sence nedir durum yani beklemelimiyim yoksa çalışma vakti miBenimde ayni sekilde cikti 6 gün silik cızgi bugun yani bata 4 gün kala daha da koyulasti bekleyip gorcez hayırlısı olsun senin içinde..
canım yaa benimde testim bu şekilde 3. gün testtede sence nedir durum yani beklemelimiyim yoksa çalışma vakti mi
Giderek koyulasiyo derken günü kaçırma canım benim fikrim böyle,biseyler sebep olacaksa fazla takilmayalim bu teste musaitseniz bu geceden başlayın derim..
Bu gebelik testimKizlar bugun adetimin 17.gunu catlatma ignesi olmustum persembe gunu bugun ovulasyon testim koyu cikti gebelik testi de yqptim az once meraktan silik cikti ama bariz belli sizce neden olabilir
Benim adetimin 17. Gunu gebelik testimde silik cizgi var canim boyle sebce neden olabilir persembe catlatna ignesi olmustum onun etkisi olabilir miBen silik çizgiyi gördüm günden bu yana 2 günde bir degerlendiriyorum.. Bugün 22.gün tamamen netleşti çizgim we bat yaklasiyo hayirlisi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?