- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.841
dün aslında değerlendirdik de.. bugün akşam üzeri çok aşırı kasık ağrım başladı devam etmekte..Giderek koyulasiyo derken günü kaçırma canım benim fikrim böyle,biseyler sebep olacaksa fazla takilmayalim bu teste musaitseniz bu geceden başlayın derim..
testlerime bakabilir misinz??testlerim bu şekilde ışıktan sanırım fazla belirgin çıkmamış ama gün geçtikçe koyulaşıyor
Canım iğneden dolayı öyle oluyo benimde öyle oldu 2 hafta önce falan havalara uçmmuştumKizlar bugun adetimin 17.gunu catlatma ignesi olmustum persembe gunu bugun ovulasyon testim koyu cikti gebelik testi de yqptim az once meraktan silik cikti ama bariz belli sizce neden olabilir
Canim bugün kan verdm beta hcg 120.5 cikti nasil sence ??Canım iğneden dolayı öyle oluyo benimde öyle oldu 2 hafta önce falan havalara uçmmuştum
Canim bugün kan verdm beta hcg 120.5 adetin ne zaman canım
Adetin ne zaman canım geçtimi gününCanim bugün kan verdm beta hcg 120.5 cikti nasil sence ??
Ayy çok sevindim canım bak gördünmü yükselir demiştim sana bence gayet iyi canım hiç üzülme doktora ne zaman göstericeksin canımYarin bat canim
Bugun ozele gittim doktor haftaya gel dedi. Testi erken yapmssn dedi ama deger gebelik gosteriyo dedi. Haftaya tam belli olr dedi progestan diye bi ilac verdi ve folik asit verdi. Ama tatlm bugun yine bende hafif pembemsi lekelenmeler oluyo o benim mimoralimi bizuyo yaAyy çok sevindim canım bak gördünmü yükselir demiştim sana bence gayet iyi canım hiç üzülme doktora ne zaman göstericeksin canım
Belki yerleşme kanaması diolar ya o olabilir canım doktora söyledinmi peki hemen moral bozmak yok sen hamilesin artık canım üzme kendini o değerinde günden güne yükselcek inşallah xcanımBugun ozele gittim doktor haftaya gel dedi. Testi erken yapmssn dedi ama deger gebelik gosteriyo dedi. Haftaya tam belli olr dedi progestan diye bi ilac verdi ve folik asit verdi. Ama tatlm bugun yine bende hafif pembemsi lekelenmeler oluyo o benim mimoralimi bizuyo ya
Doktora soyledm akintiyi dedi kafami karistiran akinti neden geldi dedi doktorda o da oyle soyledi cnm. Haftaya gel kese gorunuyomu bakalm dediBelki yerleşme kanaması diolar ya o olabilir canım doktora söyledinmi peki hemen moral bozmak yok sen hamilesin artık canım üzme kendini o değerinde günden güne yükselcek inşallah xcanım
Inşallah haftaya görürsün keseyi tatlım nolur çok takma kafana üzme kendini canımDoktora soyledm akintiyi dedi kafami karistiran akinti neden geldi dedi doktorda o da oyle soyledi cnm. Haftaya gel kese gorunuyomu bakalm dedi
Beni tek uzen canim su gelen pembe akintiInşallah haftaya görürsün keseyi tatlım nolur çok takma kafana üzme kendini canım
22 şubatı beklemek istiyorum ama bakalım sabredebilecek miyim :) evet 17. günümüz bugun ...Canimm adet gunlerimiz ayni bugun 17.gunum persembe catlatma ignemi oldum ve ogunden beri ovulasyn testlerim hep pozitif insallah hayirli haberler aliriz ne zaman gebelik testi yapalim sence.:)))
Canim sogan kuru aksine adeti yola koyuyo diye bilyorum ben. Test yapmadinmi canim halaKızlar bu arada benim bat 4-5 şubat ama ben hala adet olmadım acaba soğan kürü adeti geciktiriyomu
Bugün kan testi yaptım yine 0.100 canımCanim sogan kuru aksine adeti yola koyuyo diye bilyorum ben. Test yapmadinmi canim hala
Canim doktora gosterDinmi sonucuBugün kan testi yaptım yine 0.100 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?