Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Giderek koyulasiyo derken günü kaçırma canım benim fikrim böyle,biseyler sebep olacaksa fazla takilmayalim bu teste musaitseniz bu geceden başlayın derim..
dün aslında değerlendirdik de.. bugün akşam üzeri çok aşırı kasık ağrım başladı devam etmekte..

Kızlar bu arada benim bat 4-5 şubat ama ben hala adet olmadım acaba soğan kürü adeti geciktiriyomu

Ayy çok sevindim canım bak gördünmü yükselir demiştim sana bence gayet iyi canım hiç üzülme doktora ne zaman göstericeksin canım
Bugun ozele gittim doktor haftaya gel dedi. Testi erken yapmssn dedi ama deger gebelik gosteriyo dedi. Haftaya tam belli olr dedi progestan diye bi ilac verdi ve folik asit verdi. Ama tatlm bugun yine bende hafif pembemsi lekelenmeler oluyo o benim mimoralimi bizuyo ya

Belki yerleşme kanaması diolar ya o olabilir canım doktora söyledinmi peki hemen moral bozmak yok sen hamilesin artık canım üzme kendini o değerinde günden güne yükselcek inşallah xcanım

Belki yerleşme kanaması diolar ya o olabilir canım doktora söyledinmi peki hemen moral bozmak yok sen hamilesin artık canım üzme kendini o değerinde günden güne yükselcek inşallah xcanım
Doktora soyledm akintiyi dedi kafami karistiran akinti neden geldi dedi doktorda o da oyle soyledi cnm. Haftaya gel kese gorunuyomu bakalm dedi

Inşallah haftaya görürsün keseyi tatlım nolur çok takma kafana üzme kendini canım
Beni tek uzen canim su gelen pembe akinti ondan korkuyorum cnm elde degilki sen gel o kadar kur test vs herseyi yap hamile kalmak için sonra da boyle belirsizlikler olsun

Canimm adet gunlerimiz ayni bugun 17.gunum persembe catlatma ignemi oldum ve ogunden beri ovulasyn testlerim hep pozitif insallah hayirli haberler aliriz ne zaman gebelik testi yapalim sence.:)))
22 şubatı beklemek istiyorum ama bakalım sabredebilecek miyim :) evet 17. günümüz bugun ...

selam kızlar, ben yumurtlama testınde gectıgımız çarşamba koyu çizgiyi görmüştüm, adet bitiminden sonraki 2. gübn başladım teste hep silikti çarşamda koyuydu ama perşembe gene silkti, o günden bu yanada silik . ben ne olur ne olmaz diye adetime kadar testi yapcam. yazmıştım zaten bunu size. adet bitiminden sonra çift çizgiyi görene kadar birliktelik oldu. çizgiyi gördüğümüz gün ve sonraki günde birliktelik oldu. ama sonra gün olmadı. birlikteliğe devam etmeli miyim. birer gün arayla diye kasınca olamıyoruz. iki gündür geriliyoruz. bugunde zorlama oalcak gene. benim sol yumurtalığımın oralarda yani karnımın altında kasıgıma dogru sizi ve şişlik var hafif bu beni korkuttu acaba hasta mıyım, sorun mu var diye. beni bir rahatlatın aydınlatın lütfen:)

Merhaba hanımlar. Ben de bu ay denemelere başladım. Hem gün aşırı ilişki deniyoruz hem de ovulasyon testiyle takip ediyorum. Bat 26 şubat. Adetimin 10. gününden beri ovulasyon testini yapıyorum ama hep çok çok silik bir çizgi çıkıyor. Takvime göre 12 şubat yumurtlama günüm. Test birden mi koyulaşıyor yoksa gün gün giderek koyulaşması mı lazım? Benimki 5 gündür aynı. Lütfen yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…